Аз на 20 той на 37

• 13 022
  • 256
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Аконе достатъчно "опрАвен", ще е подсигурил университета и допълнителните мед разходи за старини.
Ако си търси утроба, да му роди едно дете, докато все още дори и малък шанс, и болногледач за старини - лоша работа.
Ама кой да знае.
Авторката е пълнолетна. Да мисли!

Аз съм имала връзка с човек 17 години по-голям от мен и за секунда не съм си представяла да остареем заедно. Въпреки че като се върна назад - Господ ме е пазил!

# 166
Дребни сметки, винаги ми е било чудно, че хората разсъждават така. Животът е доста по- разнообразен.

# 167
Големите разлики са фатални, когато се навлезе в старостта. Ролята на болногледач е в кърпа вързана. И не е само това разбира се....

# 168
То не се знае, може да е бонус и да стане "весела вдовица". В смисъл - след 55-60 вече не е подозрително.

# 169
Не всички мислят само за пари! И да, нищо не се знае, ама вероятността е огромна.
Голяма веселба - да нямаш истинска младост, нито зряла възраст, че и да се грижиш за дядо едно десетина години. Децата отраснали и вместо да обикаляш по света с половинката си - трябва да се съобразяваш - на възрастния човек не му се ходи нагоре-надолу. Примерно - тя на 60 - има цяло десетилетие минимум да посвети на собствените си кефове,  той на 77 - дали има значение? И когато дядото почине - оставаш сам и безпомощен ( и то за доста години) и наникъде и ти вече остарял и има да влачиш години сам, като вдовица.

# 170
Весела вдовица не е само пари - ако се усети да го умори овреме, после ще си завъди млад левент и така...

# 171
Да бе, да - на 60 само до левенти ще й е! Освен ако не желае тотално да се излага. И дори да има левенти - тя вече не е левент. Да, разбира се - ако никога не го е обичала и се е интересувала само от парите му , точно така ще се получи. мерси казвам аз на живот без любов и на живот с левент, когато съм на 60.

# 172
Не бе, една жена на 20 с мъж на 37, ако си отиграе картите, може да е весела вдовица още на 40, както казах, на 55+ вече не е подозрително:)

# 173
Не бе, една жена на 20 с мъж на 37, ако си отиграе картите, може да е весела вдовица още на 40, както казах, на 55+ вече не е подозрително:)
Joy
Сирен, добра прогноза.
Обаче има и обратният вариант - мъжът на 50 да е скапал вече цялата емоционалност и живот на 30 годишната, да е убил бъдещето и сексуалността и и  да се случи обратното. 
Тези драстични разлики в тяхната възраст не водят до нищо добро. Така аз го виждам
А авторката къде е ?
Ако не е реална история, каквито имаше досста преди това, да си разсъждаваме отново и отново , направо губи смисъл.

# 174
Е, това е форумът на гадателките. Всички знаят какво ще стане и при това с абсолютна точност.
За щастието няма рецепти и правила. Най-обичам да има план по точки.... Първо спиш с определен брой мъже на определена възраст... второ правиш два аборта.... трето на точно 30 срещаш принца на бял кон ..... И т.н и т.н...

# 175
Не гадателки, ама ако момата е решила да си чупи главата с чичо-дядко, винаги има вратичка. Най-малкото като й омръзне, ще се разведе и пак ще има време за втори сезон. Не е нужно да чака, докато се сбабичоса. Ако се разведе без дете - пей сърце. Ако е умна, ще роди само едно за начало и ще се ослушва, няма да се избомби с породени.

Има мъже, които са идеални за първи съпруг.

# 176
Е, това е форумът на гадателките. Всички знаят какво ще стане и при това с абсолютна точност.
За щастието няма рецепти и правила. Най-обичам да има план по точки.... Първо спиш с определен брой мъже на определена възраст... второ правиш два аборта.... трето на точно 30 срещаш принца на бял кон ..... И т.н и т.н...

E, не е нужно да си гадателка при предоставените факти (ако са истина). Само като прочетеш, че приятелската компания на 37 годишния мъж са 25 годишни и веднага ти става ясно, че този човек със сигурност има някакъв проблем.

# 177
Аз пък не виждам проблем във възрастовия диапазон 25-37. Това са социално равни хора, дето се вика "без възраст" и ако нямат деца, са на един и същи етап в живота. Могат да си изкарат отлично заедно. То пък ако трябваше да се виждаме само с набори...е вече зависи дали тия на 25 са нещо стойностно или абс. шматки и батки. Но на 25 вече не са студенти и юноши, може да са в една група с тия на 37 без деца.

# 178
Може, но лично за мен е странно. Малко или много има някаква разлика в социалното поведение на двете възрастови групи, колкото и равни да са. Ако щеш дори това, че 25 годишните се предполага, че имат все още активен нощен живот, което е съвсем нормално. От друга страна някой чичко на близо 40 години да ми се влачи всеки петък и събота по кръчми и дискотеки....ми малко е смешно и притеснително. Но това е най-малкото. Както каза - деца. На 37, пък било то и мъж, си леко позъкаснял да нямаш деца. 

# 179
Не гадателки, ама ако момата е решила да си чупи главата с чичо-дядко, винаги има вратичка. Най-малкото като й омръзне, ще се разведе и пак ще има време за втори сезон. Не е нужно да чака, докато се сбабичоса. Ако се разведе без дете - пей сърце. Ако е умна, ще роди само едно за начало и ще се ослушва, няма да се избомби с породени.

Има мъже, които са идеални за първи съпруг.
чичо-дядко, хахахахах

Общи условия

Активация на акаунт