Аз на 20 той на 37

• 13 019
  • 256
  •   1
Отговори
# 195
Щом се отнася към теб с уважение, не търси под вола теле. Остави нещата да се развиват естествено и сама ще прецениш.
Аз не разбрах той така си говори, че иска деца, семейство с теб, мечтае си или конкретно иска догодина вече да сте женени и да бебеправите? Или ти си ги мислиш тези неща, че трябва?

# 196
Ами примерно, когато дойдох в новия град отначало живеех на квартира с приятелка, когато се запознах с него, след като се гаджосахме аз се преместих да живея при него, където не давам 1 стотинка за нищо. Отделно, ми е правил много изненади, водил ме е къде ли не и по почивки на екзотични места извън България. Винаги като се прибера от университет или е купил храна, или излизаме да вечеряме, не ме използва за домашна прислушница,държанието му, мислененето му, неговите постъпки всичко е толкова различно от предишните ми “ гаджета”

Благодаря. В интерес на истината, нещо подобно и очаквах.  Simple Smile

# 197
Како Сийке, това го правят мъжете на почти всички потребителки, аз тъй разбирам. Защо не и този господин, какво лошо?

# 198
Сериозно ли мислиш, че всички потребителки са се хванали с някой чичко-паричко, за да си живеят живота леко и безгрижно? И наричат това любов?
Стига, бе.  Laughing

# 199
Ей, навремето, преди 20-25 в Германия с виза се ходеше, сега "луксозните" дестинации за нищо ги нямат тия 20-годишните.

# 200
Тази, която познавах, директно си казваше, че си е хванала чичко паричко. Останала е без образование, чичко паричко вече го няма, тя ... гледа възрастни хора в Испания .... Изяла и изпила апартаментите, дъщерите й по квартири, тя също ...

# 201
Не съм с него заради парите, нито родителите ми са от малък град. Плащат ми университет, който е частен както и ми пращат пари за да живея и да се издържам сама, ако реша да не живея с него повече.
Влюбих се в отношението му, това че дава всичко за мен.

# 202
Всяко нещо струва друго нещо.
Така или иначе решение в един момент ще трябва да вземеш. Гледай да не е по критерий кой какво казал или му се сторило, зяпайки отстрани. Никой няма да дойде да живее живота ти вместо теб.

# 203
Ако е пич и е голям, отигравай си картите - да ти намери връзки в медийните среди за стажове и позиции:) не си оставяй магарето в калта и не се продавай за дреболийки:)

# 204
Че какво, масово се говори за висок стандарт на живот, осигурен от мъжа, който рядко е така дребнав, че да иска и жена му да участва в разходите. Rolling Eyes Няма значение, защо да е лошо, че точно този човек има пари?

# 205
Според мен авторката се бъзика.

# 206
  • Варна
И аз така мисля.

# 207
Не съм я разследвала, но не е невъзможно.

# 208
Защо да се бъзика. Какво пречи един мъж да има хем добро отношение, хем да има пари ? Нима едното изключва другото ?

Цитат
държанието му, мислененето му, неговите постъпки всичко е толкова различно от предишните ми “ гаджета”

Момичето си казва ясно, човека им държание, мисленине и дела.

Иначе, аз като бях на 20г нямах кинти за себе си, камо ли да глеза приятелка с нещо по-скъпо. Играех на дребно, картички, бонбончета .. тъпотии. На 30г мога да издържам 3 жени, без проблеми. Това си е житейската истина, масово мъжете на 20г няма кинти ( освен ако са ги е получили от родителите си ).  Ако си прозорлива женска, може да си намериш някой 20 годишен с потенциал, да чакаш 5-10г да почне да изкарва пари и тогава да почнеш, да ги харчиш. Тази стратегия крие риск. Най-изгодно е да си хванеш вече успял и реализиран мъж, ама той няма как да е на 20г ( освен, ако не е Димитър Бербатов или Даниел Георгиев) Лошото е, че при успелите мъже се натискат много женски и конкуренцията е жестока. Затова смятам, че авторката е "ударила кьороворо". В идеалния случай, авторката ще си поживее още няколко години и тогава ще се жени и възпроизвежда.

# 209
Слушай dnes_sum,много,много е грозно да наричаш жените "женски",това говори много като цяло за начина по който ни възприемаш.
Има женски кози,камили и т.н.Човешките същества сме жени!

Общи условия

Активация на акаунт