ДЯВОЛСКОТО ГЪРЛО Тема 8 "Ако нещо се е случило преди, значи може да се случи пак"

• 37 002
  • 738
  •   1
Отговори
# 675
  • Бургас
Аз пък мисля, че точно там е най-скучно. Любовница отпреди 30 години и осиновено дете. Също като новелите по Телемундо.

Аз пък бих казала - универсална история, стара колкото света, но винаги актуална.

# 676
На 99 процента съм сигурен кой е.

# 677
Новели,новели, но чакаме последния епизод, за да разберем кой е със сигурност т.е сценаристите са си свършили работата и всъщност водещия мотив в сериала не е любовница и осиновено дете, а това,което кара убиецът да убива.

# 678
Иска ми се да ни изненадат и да ни скрият шапките, затова ще се радвам, ако е Попето или Мария Чанова. Ще сме в истински шах..

# 679
Твърде очевидно е Асен да е убиецът. По-скоро целта на Милошев е да сме наблюдавали убиецът през цялото време, но да ме сме предполагали, че е този персонаж, а не такъв, който всички факти сочат към него.

Милошев ли ти го каза това свое намерение?

# 680
Твърде очевидно е Асен да е убиецът. По-скоро целта на Милошев е да сме наблюдавали убиецът през цялото време, но да ме сме предполагали, че е този персонаж, а не такъв, който всички факти сочат към него.

Милошев ли ти го каза това свое намерение?

Е, няма нужда от такива коментари. Изказано е предположение.

Аз смятам същото, както забелязвам и повечето тук. Логично е да искат да ни изненадат, а не да се окаже най-подозирания персонаж.

# 681
Иска ми се да ни изненадат и да ни скрият шапките, затова ще се радвам, ако е Попето или Мария Чанова. Ще сме в истински шах..
Аз не съм писала в тази тема, но я чета. Желанието да си в шах вместо да проследиш историята и мотивите на убиеца ми се струва повърхностно и несериозно.

# 682
аз понеже не искам да са Асен и Филип( ама на дали?).... Измислих друго. В разпита  на жената на Каракехайов, се спомена, че Дичо разправял наляво- надясно, че са им дали пари заедно  с наградите. Дали  той  не  е разправял  за "геройствата" си и на този на които е давал буса си, а той  нали мразише Филип заради връзката му  с жена му, да е изтрепал всичките.....

# 683
Това  е по метода за  най-малко подозрителния. В анкетата никой не е гласувал за Бащата на намереното в гората момче...............

# 684
Мисля,че трябва да сме почти на 100% сигурни,че мотивът на убиеца са мъченията и репресиите за земя (срещу родителите му), извършени точно от жертвите + стария Чанов, който вероятно ще остави за десерт. Не ми се струва логично в последния 12 еп. да разкрият нов мотив, убиеца и преследването му, но не е невъзможно.

# 685

В лицето му виждам брада, уши и нос. Ако не беше брадата, щеше да изглежда по-добре.

Тъмен балкански субект. Тези обръснати глави мен ме отблъскват.
Не че харесвам бръснати глави, но те откриват повече от човека, докато брадата скрива уста, прикрива мимики, гримаси, затруднява в преценката на наблюдаващия... абе, още повече загадъчност:) внася.

# 686
  • София
уф, каква е връзката на Краси със събитията от 1986 г.
Освен да е Сабри ама Сабри май трябва да е около 60 г. Но кой знае, кой знае... Нали ще правят ексхумация? Да не се окаже там друг труп... Wink Това е последния шанс за най-логичното нелогично обяснения за убиеца. Защото няма как да е синът, който е между 30 и 40 г.

# 687
Попето може да е синът - той изглежда на толкова (ако не е Асен де)

# 688
  • София
Аз Попето го изключих още в началото и аз не знам защо, просто ей така (и все пак се замислих де, ама той е твърде импулсивен за хладнокръвен сериен убиец). Никога не съм гледал на него като нещо повече от забавния шут, такива герои са задължителни за всяко едно шоу и обикновено са любими на повечето хора и нищо не им се случва, но и 'те не случват нищо' Та ако е наистина Попето ще съм много изненадан. Тук май само ти го мислиш за убиеца? Ако познаеш шапка ти свалям. Wink

# 689
  • Street of Dreams
Сега изведнъж всичко казват, че Асен е твърде очевиден убиец. Доколкото следях предната анкета, там Филип водеше значително през Асен. Не знам в кой момент нещата са се променили (виждам сега други резултати), но е нормално я предпоследния епизод вече да имаме по-ясни насоки кой ще да е.

Освен темата КОЙ е, почти не се обсъжда друго от филма.

Общи условия

Активация на акаунт