Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Кои училища са най-добри за изучаване на испански език - 31-во, 22-ро или 157 ГИЧЕ?
Колко често посещаваха вашите деца уроци по БЕЛ и математика в седми клас?
Какви са критериите за оценка на тезата по БЕЛ?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Кои училища са най-добри за изучаване на испански език - 31-во, 22-ро или 157 ГИЧЕ?
-
Колко често посещаваха вашите деца уроци по БЕЛ и математика в седми клас?
-
Какви са критериите за оценка на тезата по БЕЛ?
-
Какви са минималните резултати за прием в гимназиите по паралелки?
-
Какво е мнението за изучаването на софтуерни и хардуерни науки с АЕ за момиче?

Първи срок му бях включила и доп.урок по математика с учителка, но ми дойде в повече това развозване и загуба на врем в път до и от мястото (и него леко го съжалих
).
Сега сериозно - има голям напредък, страх ме е да го похваля или да тая някакви надежди, че понякога се дъни, но този материал ще го помни за цял живот. Залюби математиката, разбра как трябва да се учи по БЕЛ, въобще... промени се детето в положителна посока (и като характер). В неделите след 6-те часа школа ходи на урока по БЕЛ. Няколко пъти е на ръба да се откаже, но стиска зъби и сам иска да отиде.
Не ви трябва!
Особено за момичета - не става въобще!

Повече трябва да се постараеш, повече жар и ищах се иска: