Любители на Котки - Тема 133

 • 20 971
 • 744
 •   1
Отговори
# 720
 • София
 • Мнения: 4 714
Гранули купувам от храните в пликове с фабричните ципове. На тях изрично пише да не се местят в буркани, съдчета и т.н.

# 721
 • на брега на морето
 • Мнения: 6 298
Виж ти, защо? Нали стъклото е безвреден мат`риал?

От първата снимка ще го изям твоя рижав котарак!

# 722
 • София
 • Мнения: 4 714
Не знам. Не съм се интересувала, може да са някакви "нови" материали, дето уж "дишат" там... Joy
Нали и такива обувки са на мода, "дишащи". Joy

Каква гарнитура към него да предложа? Спанак, домати, скочовица? Wink

# 723
 • София
 • Мнения: 16 217
Да си изтипосам котарака, днес цяла вечер си влачи със зъби любимото поларено одеялце  (с което по-принцип е застлано дъното на транспортната му кутия), включително се опита да го качи на креслото:


Само съжалявам, че не успях да го заснема на видео. Досега е влачил само любимия си плюшен плъх. Плячките ни стават все по-големи.

# 724
 • София
 • Мнения: 4 714
  Joy Joy Joy
Нашто пък влачи от 2 дни пласмастчето от селфи стика....
На трети вече вижда сметката, а едно че няма зъби, второ където има тече кръв от тях. Disappointed

# 725
 • Варна
 • Мнения: 6 377
Маял(Майче, извинявай, но се шегувам)! Гушки на рижавия! Hug
Таничка, и на Рижко пращаме милувка! Hug
Две котки е много добро решение! Играят си заедно, хабят си енергията в гонки, вместо да хапят палците ви под одеалото. Joy
С третата котка ударихме на камък откъм отношения в прайда. Абсолютна омраза и желание за бой от страна на едната към най-малката. Вече няколко години.
Иначе бих гледала и още накуп.
С Женя отдавна се разбрахме с любимите ѝ гумени ластици. Спря да ги поглъща, съответно ѝ оставяме да играе на воля с тях. Голяма страст са ѝ-то са подскоци, прибежки, завъртанки и кълбета. Joy

# 726
 • на брега на морето
 • Мнения: 6 298
Майя, гарнитура не ми трябва, той и без нея си е много апетитен за ръчичките ми Simple Smile

Барни става все по-хубав.

Стейси, нищо ли не става на Женето от ластиците?  Гледах един епизод на "Д-р Крис" - много трогателен - бащата в семейството беше починал и няколко месеца след това майката и малкото й момиченце осиновиха бездомно котенце; то ги утешаваше малко и те се влюбиха в него. Един път майката свали гуменото ластиче от букет, то отхвръкна и котето го глътна. Спасиха го де, сложиха инжекция за повръщане, защото беше много малко за операция. И на малката ми дъщеря котката краде и крие ластици и милото ми момиченце сутрин търси ли търси навсякъде и се чуват едни думи... Simple Smile

# 727
 • Варна
 • Мнения: 6 377
Коте, Женя толкова много обича пустите му ластици, че от страх да не ги вземем, ги поглъщаше. След много време, по малко я оставяхме да играе с такива. Под надзор. Накрая се уверихме, че няма да глътне. Голяма игра пада.
Не помня дали съм ви разказала как Женя беше отворила чантичка, извадила пачка пари, само и само да си вземе ластика, с който е стегната пачката. Намерихме парите на ветрило, непокътнати.

# 728
 • София
 • Мнения: 4 714
Майя, гарнитура не ми трябва, той и без нея си е много апетитен за ръчичките ми Simple Smile
Абе, то ръцете са едно, ама и гърлото си иска своето. Wink

Стейси, Маяла така мачкоти Слънчака, че той вече стои на 1 ръка разстояние от  ..нея. hahaha
За сметка на това в момента на събуждането ми се хвърля върху мен и той започва да ме мачкоти яко. Joy

# 729
 • Мнения: 3 732
МаяЛ (и аз се шегувам) , и на Бегинс зъбите кървят при натиск. Велев ни даде течен витамин К. Мажем с клечка за уши веднъж дневно и има ефект. При натиска за двете спринцовки Ипакетин и глюкоза вече не кървят. А и той на тази манипулация стои спокойно и примлясква.

Таня, Рижко адаптира ли се? Събраха се парите, нали?

Я, Барни, какъв е хищник! Радвам се, че лошото е зад гърба му! Толкова е млад и див ...


Бегинс ме плаши, че яде много малко. Скрихме снощи котешкото прясно мляко (дали не сбъркхме?) за да видим дали ще яде друго. Ял е малко пауч някакъв сутринта. Купих му Гурме голд агнешко, сварих свински черен дроб и го нарязах на ситно - не иска.
Вече се чудя какво да му предложа.

Направи ми впечатление, че котешкото мляко сипано вечерта в купичка, на другия ден беше станало на кисело мляко. Явно е с малко консерванти.

И днес е имало рядко ако. Значи все пак хапва по малко.

Велев е казал, че иска да го види ако се влоши.
Той си е в едно и също състояние от събота когато беше третата част антибиотик. Предния път доста живна след него - на 22 май е било. Тогава доктора е сложил и Биокан.
Четох листовката - в организма се вкарва малко от бактерията за да може той сам да се пребори с нея. При него заради възрастта и лошото здравословно състояние тя е започнала да действа по - късно, точно когато сме били втория път антибиотика.

Той предимно лежи като сменя местата и позите. Рядко тръгва да се разхожда. Като отида да го галя и му омръзне започва да ръмжи. Вече не напада с нокти и не хапе. Единия път като нарочно не го оставих на мира, вдигна лапа. Не можа да ме одраска, а преди до кръв дереше.
И като ходи се заваля, пристъпва едва едва. Жал ми е ...

# 730
 • София
 • Мнения: 4 714
Зуки, стискаме палци и лапички да сте повече време заедно с Бегинс. Hug
Писах ти за хидратин алфа, то е прахче, разтваря се във вода, съдържа глюкоза и др. , повишава апетита/от глюкозата/. От човешка аптека е, струва стотинки. 1/3 пакетче в около 200 мл вода, това съвсем ориентировъчно, може по-концентрирано/1/2 пакетче/, но не знам дали ще пие.
Защо свински дроб, по-добре пилешки, свинският е по-тежък.
Хайде сега биокан, защо? Микроспорията не играе съществена роля при Бегинс. От снижения имунитет е.
Прочетох те за вит К, той съсирва, не лекува, да влиза в кръвосъсирването, за Мърчони е безсмислен, но за Бегинс НЕ е.

# 731
 • Мнения: 3 732
Мая, защо ни е Хидратин Алфа като пие Ипакетин и чиста глюкоза, две отделни спринцовки всяка вечер?

Свински защото пилешкото било вредно. Пак ще купя пилешки за проба.

Биокан ни го сложи Велев след около два месеца никакво лечение от Кънев.

С мен К продължаваме защото видимо ни помага.

# 732
 • София
 • Мнения: 6 199
Симантро, и аз бях категорична, че не искам второ коте у дома. Даже на Майя красавеца го отказах, когато Кукумицинка го спаси. Ама ей на, обречена съм била на рижаво чудовище- не можах да устискам на този на Spring princess. Stuck Out Tongue Winking Eye  И сега Доби и Годи (по- познати като добиче и говедо) си живеят заедно. Имаме 2 тоалетни, но всеки влиза където му падне. Редуват се да пият водя от аквариума, а не е като да нямат купички. Joy  И ядат от която купичка им попадне, малко ме затрудняват да преценя кой колко, но не са дебели и засега режимът е по- свободен. Даже Доби заслабна след появата на дребния, че се гонят нощем доста. Той е видимо по- доминантен, но пък и тя не се дава и му хъска като прекали. Той пък е по- страхливият от двамата- непознати хора го плашат, както и силни звуци.

Стейси, у нас на почит са клечките за уши- голям бой им налага рижавото чудо, скача, напада, заляга. Доби пък е обсебена от моята мокра коса- души, сумти, грухти. Joy

Ей така сме в жегите:

Скрит текст:


Последна редакция: пт, 14 юни 2019, 02:10 от milasara

# 733
 • Варна
 • Мнения: 25 330
Не помня дали съм ви разказала как Женя беше отворила чантичка, извадила пачка пари, само и само да си вземе ластика, с който е стегната пачката. Намерихме парите на ветрило, непокътнати.
Ох, бе, скица Joy Joy Joy

И ние нямахме планове за втора котка. Първо си беше само Кетя. Хубавата Елена живееше на работата на ММ, в един промишлен двор, заедно с един рижав котарак - Ахил Laughing Един ден ММ я донесе вкъщи, без да ме предупреди. Аз се нацупих и на другия ден я върна. Само че след няколко месеца кучета убиха Ахил Sad И ММ реши, че няма да остави Ленка да ѝ се случи същото, тогава вече се съгласих. Тя пък взе, че точно тогава изчезна за 2 дни и бая се притеснихме. Като я доведохме Кетя започна война с нея, 6 месеца я гонеше и биеше, накрая внезапно се пречупи и стоплиха отношенията. Като ги занесохме у свеки първо бяха двете, после тя намерила малко коте с възпалени очи и го взела уж да му търси дом. Естествено мераклии за улично коте нямаше. Та си остана у тях, заедно с тези двете. Имаха много странни взаимоотношения, понеже в началото Ленка и Кетя се съюзиха срещу Бетито, но после тя като по-млада и по-тежка отказа да признае шефството на Диктатор Кетя. Накрая бяха - Ленка слуша Кетя, Кетя слуша Бетито, Бетито слуша Ленка Mr. Green
Дълго стана.

И малко снимки от снощи - на Кетя любимо ѝ е да се намести на килимчето срещу балконската врата, защото там става течение. Гледайте колко внимателно се е наместила между конструкторните блокчета, хахах Joy А Ленка се шири на дивана:

Скрит текст:

# 734

Общи условия

Активация на акаунт