Лятото на прага ни стои - майски двучертичков дъжд ще ни вали!

• 25 132
  • 718
  •   1
Отговори
# 450
И мен ме боли най-много от това... толкова много искаме деца,а не става и не става.
Страх ме е...много ме е страх дали ще успея да забременея отново  и дали този ужас няма да се повтори.

# 451
Е , Янче , много съжалявам Confused Почини си малко , следващият път ще е успешен Hug

# 452
Много съжалявам Яна. Аз в трудни моменти се оповавам на статистиката, звучи глупаво, но ми е помагало да вкарам малко рационална логика в обърканите си емоции. А статистиката говори, че много много жени раждат здрави деца след нормална бременност въпреки предхождаща извънматочна. Не се вторачвай в малките проценти, често се говори за тях, защото от хепи ендинга никой не се интересува толкова. Кураж! Ще стане!

# 453
След тази загуба с мъжа ми сме още по-мотивирани и вярваме,че ще се получи следващия път.Нямам търпение да минат няколко месеца,да изкараме едно много хубаво,слънчево лято и отново да бебеправим ! Страх има и винаги ще има,но няма да се откажа от мечтата !!

# 454
След тази загуба с мъжа ми сме още по-мотивирани и вярваме,че ще се получи следващия път.Нямам търпение да минат няколко месеца,да изкараме едно много хубаво,слънчево лято и отново да бебеправим ! Страх има и винаги ще има,но няма да се откажа от мечтата !!
Супер настройка! Браво на вас!
Страхът е част от човека, но е наша индивидуална черта как се справяме с него. Има жени без никакви проблеми и лош опит и все пак живеят в ужас по време на бременността, а други са позитивни до наивност въпреки много премеждия. Имаме свободна воля Blush

# 455
  • Dope Reach
Момичета, аз преминавах и все още преминавам през този етап на сравняване с другите хора. Неслучайно тук сме се събрали бебеправещи с подобни мисли.
Несправедливо е, но нищо не може да се направи. Избирам да мисля, че ние имаме други качества/преживявания/способности, които другите нямат и съответно на тях също не им е приятно, когато се сравняват с нас. Това е изводът, до който стигнах и се надявам да ме разберете правилно и напълно, казвам го за успокоение и мотивация.
Борнче, много достойно от твоя страна да помислиш за чуждото дете - само една жена, която знае какво е да нямаш може да си позволи да мисли за подобна стъпка. Едно толкова малко същество, което явно ще се пребори за живот, въпреки малките си размери, а изоставено още преди да се появи на този свят...
Янче, съжалявам много за случилото се. Сърцето се лекува, не напълно, но до огромна степен, така че да продължиш уверено напред. Както всяка една от нас, претърпяла загуба, така и ти ще стигнеш до там, но трябва да си го преживееш. Това е да си майка - страдаш, съобразяваш се, правиш компромиси, пренебрегваш себе си и комфорта си. Макар и да нямаме дечицата си до себе си ние сме майки! Отказвам да вярвам, че макар и детенцето ми да не е живо, аз не съм негова майка и никога не съм била родител! Според мен ние ставаме родители в момента, в който се зароди живот в нас. Много си мисля за теб и се моля на Бог да смекчи болката ти в този труден за теб момент! Heart

# 456
Яна, съжелявам за случилото се, пожелавам ти бързо въстановяване.
Успех в следващите бебеправещи месеци!
Това което изписа Меги е вярно.
Но вярвам, че макар и трудните моменти ще дойде денят в кой всички Ние ще прегърнем нащите дечица.

Знам,  че е не момента, но искам да ви споделя на ММ братовчед му дъщеричка му която е на 1г и 8 месеца, почина вчера при операция на тумор в главичка.
Майката е съсипана минават през нещо , което не мога незнам как да опиша.

Днешно време живота е много суров.

# 457
  • Dope Reach
Неописуемо е, Дани! Как ми се иска да не се случват подобни страхотии...
И също така темичката да се пораздвижи скоро с още хубави новини. Искрено вярвам, че летният сезон (макар че вече не знам какъв сезон е...) ще донесе много есенни чертички и хубави емоции.

# 458
Аз да ви развеселя мъничко. Преди малко си направих тест за ОВУ и естествено беше с 2 чертички ,но отрицателен и в този момент ММ се прибира и ме вижда с теста в ръката и когато видя 2-те черти едва не се разплака. 😁 Когато му обясних какво е това започна да се смее като ненормален 😁  само каза "- Е нищо де другия път ще е бременен теста". 😁

# 459
Аз да ви развеселя мъничко. Преди малко си направих тест за ОВУ и естествено беше с 2 чертички ,но отрицателен и в този момент ММ се прибира и ме вижда с теста в ръката и когато видя 2-те черти едва не се разплака. 😁 Когато му обясних какво е това започна да се смее като ненормален 😁  само каза "- Е нищо де другия път ще е бременен теста". 😁

Хахахахаха горкичкия , а знаете ли,че тестовете за Овулация показват и бременност , но по-нататък.

Аз не вярвах , но докато бях бременна що тестове си направих ей тъй да пробвам и всичките бяха мега положителни! Grinning

# 460
Яни, много съжалявам за това което ти се е случило. Тежко е, каквото и да кажа думите са излишни. Кураж и успех в по нататъшните ви опити.

Даниела, това е най-ужасното нещо, което може да се случи на една майка. Дано някак успеят да се съвземат, но ще е трудно.

Меги, тежка съдба го чака малкото човече. Дано майката размисли и си го прибере. А на теб едно голямо гуш.

Дриймче, ама как ме разсмя, само. То ще е било голям майтап. Направо си представих какви очи е изцъклил ТМ, ха ха ха.

# 461

Ето ги и семейство костенурки.
Пращам ви на всички като, картичка от Италия.
Днес е първият слънчев ден. 🤩🤩😛🤗🤗
И айде този месец за разнообразим (нашарим)  темичката ни. 🍀🍀🍀❤️❤️❤️

# 462
  • София
Даниела, искрено съжалявам за малкото ангелче! Мир на душичката и! Не искам да мисля какво изпитват близките и! Това е най-ужасното нещо на света!

Яна, предполагам ти е много трудно, но следващия път ще успеете. Всичко ще е наред и ще гушнете здраво и пухкаво бебе! От сърце ти го желая както на теб така и на всички момичета в темата ❤

Хвърлям Ви по едно око. Аз от две седмици почти не излизам и не ставам от леглото. На 21ви при ФМ се видя шийка 11мм, разкритие и пролабирал мехур. Приеха ме в МД на системи. Петима лекари не знаеха какво ми изтича и повнаряха, че са води въпреки отрицателните тестове. Серклаж не искаха да направят. Още при приемането се чудеха в патолотия или в родилна зала да ме качват. Изкарах най-ужасната си нощ в живота в патологията на системи. На другия ден ми казаха, че единственото, което според тях е най-добре да направят е да ми спрат системите и да предизвикат аборт, защото мехура бил спукан. Тази доц. Димитрова беше толкова безскрупулна да ми каже едва ли не какво толкава-ще имате друга дете. Категорично отказах и си тръгнах. Преди това говорих с д-р Чавеева, д-р Христов от Надежда и д-р Кобаков, който ме следи. Д-р Христов за 15 минути ми върна обаждане, че колегите му ще ме чакат. Прие ме д-р Ташков и направи супер внимателен преглед. Спукан мехур нямах. Бебето си беше добре. Същата вечер Христов ми направи серклаж на горещо. Откриха Стрептокок, който лекувахме. Вчера на преглед се установи, че серклажа е чудесен и шийката е напълно затворена, и е 4см. Докато има надежда никога не се отказвайте. Понякога минаваме през Ада, но си заслужава. Сега гледам да мисля положително и да вярвам, че нашето момиче ще си дочака термина.
Бог да е с всички нас и със семействата ни ❤

# 463
Яна,вярвай и ще стане отново и ще е до финал,не се настройвай негативно.
Мен също ми е 17 ден,вчера ми беше последния опит за месеца поради лични причини и хоп овулационните тестовете от днес.Дали са положителни и има ли шанс за бебче от вчерашкия кекс според вас? Kissing Heart

# 464
Момичета, кураж! Никакво отказване, лято идва, слънце, море, хубави емоции. Бебенцата ни чакат да ни изберат. Препоръчвам ви едно страхотно филмче - "Бебе бос". Любимо ни е на семейството.
Яна, съжалявам за кошмара, който си преживяла. Изследвала ли си проходимост на тръбите? Съветвам те да го направиш, за да имаш сигурен резултат от другата.

Общи условия

Активация на акаунт