С какво ви дразнят свекървите – 110

• 37 363
  • 739
  •   1
Отговори
# 555
Какво значи,че той заплашва с развод?!?
Ми я да си хваща адвокат и да се развежда..Намерил църква да се кръсти..
Сега клекнеш ли,после цял живот ще клякаш.
И не на свека,а на муньото който с такава лекота говори за развод,сякаш тва дете си си го донесла с чеиза,егати..
Това е същинския проблем,а не глупавата бабичка,която се чуди къде да си развее задника..

# 556
Тези всички деца само твои ли са?

# 557

Кои всички? Не са чак толкова много, 2  плюс това, което очаквам всеки момент Grinning изглежда свека мисли, че само мои и по случайност носят фамилията им Grinning

# 558

Кои всички? Не са чак толкова много, 2  плюс това, което очаквам всеки момент Grinning изглежда свека мисли, че само мои и по случайност носят фамилията им Grinning
Стига с тая свека, не си се омъжила за нея.  Кат пристигнат, иди при бебето да спиш, остави милото ти да ги приюти в спалнята всичките. Нали иска да му е хубаво. За да не се стига до развод, остави го да се накефи.

# 559
И аз като бях бременна и в началото след като родих, мислех за развод. Много ми тежеше всичко, вкл. най-трудна отношение. Обаче сега го отдавам и на хормоните. Вече не ща да се развеждам, първата година след ражданията ми е била най-трудна.
Хихи, ми да- кажи, че ще спиш на спалнята ти и жена, децата ти в тяхната стая, а мъжът ти и Катуна да идат на хотел. И не отстъпваш.

# 560
  • Варна
На силния и вилен мъж му кажи, че ако настоява на развод, в чужбина и с дете, ще го ошушкаш до голо, ще му вземеш и жилище и тлъста издръжка. Да видим тогава колко ще е навит да се развежда. Принципно не е хубаво така да се заплашва ама той като е тръгнал с рогата напред, не виждам как може да очаква нормално отношение насреща.

Пробвай наистина да се обадиш на свека и дай кажеш каквото си решила. Че е добре дошла сама.

# 561

То като гледам,и съпругът ти е на същото мнение..Ама ти за свека си говориш..Докато той не се промени,промяна в отношението на свекито няма да има.
Хората си разиграват коня колкото ти им позволиш.

# 562
  • Варна
Е, тя авторката е наясно с това. Сама си каза, че мъжът е за бой.

# 563
Е, тя авторката е наясно с това. Сама си каза, че мъжът е за бой.

Тогава да спре да говори за трънчето,и да реши проблема с гредата.
Ума ми не го събира това,бебе ще чакам,а той ще ме заплашва с развод!?!Че и други деца в картинката!
Избива ме на садизъм към такива екземпляри Close

# 564
  • София
Обаче пък в същото време, не признават съществуването на сина ми. 3 пъти вече пращат "подаръци"-фиби за коса и цветни моливи за дъщеря ми, а за синът ми нищо. Той на 6г и се разрева, че за него нямало нищо. Мъжът ми им каза, а те се смеят,еее чудо голямо.
Изобщо не ми е за подаръците. Но такова слабоумие (отношение) не бих простила никога.
Ако екскурзиантската група наистина дойде, искрено ти съчувствам.

Тонка, разбирам дъщеря ти и не мисля, че има повод да бъде критикувана. Несъпротивлението й в онази къща е абсолютно разбираемо. Детето има интуиция, усеща студенината. С чужди хора как да се отпусне Sad
Спомням си моите баба и дядо какво правеха за нас с брат ми, когато летата бяхме при тях. Вече не са живи, но обичта и незаменимото усещане да си им внуче...

Последна редакция: вт, 25 юни 2019, 09:06 от hrupka

# 565
  • Най-красивата страна
Да си ги посреща.На твое място пръста си няма да мръдна.
Ще си лежа на дивана и ще мрънкам колко ми е зле и как не понасям шум и искам спокойствие.
Ще намеря работа и на свекървата,че и на сестра и.Така де,нали идват да помагат.
Виж за децата,категорично няма да съм съгласна те да идват и ще се обадя на майка им да и го кажа лично.

А господина те заплашва с развод,защото мисли,че си му в кърпа вързана
 няма къде да отидеш и ще търпиш цялата му рода.

# 566
Абе не е така. Лесно е да се каже "да идват, той да се оправя." Колкото и да се оправя ще се съберат 100 човека в къщи. 3-4 големи деца плюс бебе, плюс баби, лели и т. н.
Ами не е приемливо и нормално. Още повече, че авторката няма нищо против свекървата. Ама мъжът е за бой.

# 567
  • Най-красивата страна
Да,Мунчо е за бой,но тя само ще се изпокара с него , ще си вдигне кръвното и нищо няма да постигне.
Но все пак може да говори с родителите на тия деца и да им каже категорично ,че момента не е подходящ да идват и те.
Ако не са темерути ,ще се обидят и няма да си пуснат децата.

# 568
  • София
Катето, вземи им обясни, че в момента имаш нужда само от помощ, а не от група екскурзианти. И че един човек, в лицето на свекървата, е достатъчен за помощта, която ти е необходима. Бъди твърда.

# 569
Аз само да попитам, какво е значението, че сестрата на бабата е стара мома. Това много страшно прозвуча, хем на два пъти беше повторено...

Общи условия

Активация на акаунт