Частни училища - информативна тема 27

• 56 651
  • 844
  •   1
Отговори
# 630
# 631
  • София
В Увекинд само 9 деца ли са завършили 12 клас тази година?
Наскоро, когато стана дума за тях някой обясняваше, че се представят зле на седмокласните матури, защото децата избират да си продължат в същото училище и матурите въобще не ги интересуват. Така като гледам и тези в 12 клас не са им важни.

# 632
  • в страната на чудесата
Мъкааа. Какво ли ги интересува.
НГДЕК голямо разочарование за мен...

# 633
НГДЕК имат прием от 4ти клас тази година.

# 634
  • в страната на чудесата
Аз не бих рискувала с тях. Все пак поне до седми клас следва да се учи някаква мат.
За да не е съвсем ОФФ - китайското училище ще е с два първи класа, по 10 деца в клас, 10 часа китайски, 5 английски.

# 635
  • София
Иззи са лицензирани май...

Скрит текст:
"ЧНУ Izzi Science for Kids, лицензирано от МОН и в процес на акредитация от Cambridge primary"

# 636
# 637
Големи изненади поне за мен тази година. Кл.Охридски само 7 деца, Веда, Дорис Тенеди и Меридиан в челните места

# 638
  http://prikachi.com/images.php?images/435/9634435p.jpg

За интересуващите се от Софтуни, от фейса.

# 639
Така написано не става съвсем ясно с какво се е почувствала излъгана дамата.

Гледам класацията и се чудя как е възможно резултатите по математика да падат така драстично още в първите места. Понеже не смятам, че математиката до седми клас е страшно трудна - училищата масово - а/ се профилират още преди седми клас и зарязват математиката; б/ добрите учители по математика са концентрирани в няколко училища; в/ родителите не обръщат внимание; г/ всички изброени.

# 640
Да, не е конкретно. Но пък е достатъчно говорещо. И който има интерес може да пита в конкретика. За мен думата пирамида беше достатъчна.

# 641
  • София
хай -йаааа... направо не знам как да коментирам. Тези резултати са меко казано трагични.  КО не се ли хвалеха с програмата си по математика точно? Азбуки като гледам и те не са с високи резултати, каквито се очакваха.
Като цяло наистина има огромна разлика по МАТ. Аз имам 2 приятелски деца от СМГ, тази година кандидатстваха и казаха, че задачите са елементарни, явно стабилно са ги подготвили точно за такъв тип формат...

# 642
  • Пловдив/София
Помня, че в седми клас нищо не разбирах по математика, а на така наречения курс учителката мънкаше и диктуваше, аз пишех сляпо от дъската с 0 разбиране. После в 9 клас попаднах на читав учител и ми просветна, че и на състрзания ходих. За мен материалът в седми и осми клас беше най-труден.
а какво казват от смг не е критерий, там са строго профилирани, имат много часове, влизат с изпит и тн, нищо общо с масовкатс деца, 80% от които мразят математика.
Наближава септември и нямам търпение за отзиви от Изи и Прогресивните паралелки в БШ, да не пропуснете Wink

# 643
  • София
Eee, чак 80 % да мразят математиката. Как се извежда тази статистика Grinning

# 644
  • Пловдив/София
Eee, чак 80 % да мразят математиката. Как се извежда тази статистика Grinning
Ми над половината със сигурност, поне в моя клс беше така, както и в шестите класове, в които влизах миналата година... не е официална статистика разбира се Simple Smile)

Общи условия

Активация на акаунт