ДЯВОЛСКОТО ГЪРЛО Тема 9 - ФИНАЛЪТ

• 34 582
  • 789
  •   1
Отговори
# 570
Май по добре да не влизам нито във Фейсбук нито тук в темата до 23:00 в темата за да избягам от всякакви възможни спойлери! Grinning Grinning Grinning

# 571
Не помня друг филм да е будил такъв интерес. Браво на всички, които са допринесли сериалът да се случи така успешно! Браво и на всички тук, които решаваха загадката така страстно, истинско брейнсторм състезание😊
Повече няма да чета никъде е ще чакам да ме изненада финалът.

# 572
Най- неочаквано ще е да са всички в комбина. Полицейската група и Асен.
Такава теория не е давана досега. 3-4 и/или повече в комбина.

Дано не е като GOT, щото..... Sick Sick Sick
Съсипаха финала най- великата телевизионна продукция досега.

# 573
Някой писа по-назад, че Христо Петков е снимал реклама на наденица, кренвирши, не знам и аз. Може ли да дадете линк, защото нищо не откривам? Благодаря предварително Simple Smile

# 574
Това е най- въртяната реклама вк. и в рекламите по време на серия.

# 575
Това е най- въртяната реклама вк. и в рекламите по време на серия.

Благодаря, но аз не гледам ТВ, а сериалът го чакам на запис, та явно затова не знам, че е разпространена толкова въпросната реклама Simple Smile

# 576
Не съм писала сигурно от 2 теми, не смогвам да ви изчета. Голяма еуфория е в темата, това значи, че наистина работата са си я свършили много добре. Дано наистина да не е като GOT, че .... ужас. Аз все си залагам на Асен..

# 577
Може и да е фалшива тревога, и аз не мога още да се ‘откажа’ от Асен Simple Smile

# 578
  • Street of Dreams
Абсурд да изчета последните 10 страници, сядам да гледам.

Последно казвам каквото и във втори епизод (нямам време да си търся поста) - убиецът е християнин и е от "нашите".

Айде, да го видим.

# 579
Хора, чета ви от доста време и шапка ви свалям за точния усет и поглед към детайлите. Браво и на екипа, тъй като явно ни грабна доста сериозно с това, което са създали и чакаме с нетърпение да видим финала му (с надежда да има и 2ри сезон, разбира се). Честно, мислех че ще ми хареса ДГ, но надмина очакванията ми!
Приятно гледане! Simple Smile
ПС: Моля някой да ми напише кой е убиеца, че съм обещала на мъжа ми да го гледаме утре заедно, а аз ще полудея от любопитство. И да го знам ще имам достатъчно още какво да чакам за утре. Благодаря!

# 580
Ще убият Краси според мен..

# 581
Ох.. Аз ще го гледам на запис в 23ч.. Направо ще се побъркам от любопитство, едвам ще се сдържа да не ви чета.. Приятно гледане!

# 582
И продължава всичко да води към Асен с тази хижа.

# 583
Как се казваше майката на Асен?  newsm78

# 584
Фатима, Фани

Общи условия

Активация на акаунт