Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Каква е историята на сериала "Дяволското гърло"?
Кой, според форума, е убиецът в сериала "Дяволското гърло"?
Кой е убиецът в "Дяволското гърло" и какви са възможните му мотиви?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Каква е историята на сериала "Дяволското гърло"?
Сериалът "Дяволското гърло" проследява криминално разследване на поредица от смразяващи убийства, случващи се в Родопите. Главният детектив от Смолян, изигран от Владимир Карамазов, получава помощ от агент на ДАНС, изпратен от София, изигран от Теодора Духовник. Сериалът е заснет в Смолян, Пампорово и София и премиерата му се състоя на 28 февруари 2019 г.
-
Кой, според форума, е убиецът в сериала "Дяволското гърло"?
-
Кой е убиецът в "Дяволското гърло" и какви са възможните му мотиви?
Форумът обсъжда различни теории за самоличността на убиеца и мотивите в сериала, като разглежда герои като Асен, Краси, мама Чанова, Филип и други. Някои потребители изразяват скептицизъм относно разкриването както на убиеца, така и на мотивите им и се надяват на удовлетворяващ край с логично обяснение.
-
Какви са предположенията за развръзката на сериала "Дяволското гърло"?
-
Какво обяснява осиновяването на Асен от Чанов?

Надцених ги доста. Оказа се една семейна драма в историята на всичко както се досетихме всички, а от там и нямаше как убиецът да не е от това семейство. Преди да тръгна към Синема Сити си прегледах първите постове откакто се пусна тема 1. Ами да първия човек, който набедих за убиец бе Асен и то още след епизод 1. После обаче се отказах от тази версия, защото ми се стори елементарна. Още не мога да проумея защо по дяволите бяха тези тънки намеци към Краси от Милошев и сценаристите. Не се прави така по принцип... В смисъл не е това стандартния начин/концепция на работа, но успяха да ме заблудят, по-скоро излъжат. Признавам си без бой, аз съм честен. Туше. 

Обаче всички останали като статуи. От другата ми страна, пред мен, нищо. В залата гробна тишина. Това е което мога да кажа. Но по липсата на възклицания аз си го тълкувам така, просто не е изненада и почти всички са очаквали този изход.

Тюх, хвана ме яд значи, че не успях да си задам въпроса.