Ново вечерно шоу по Би Ти Ви всеки петък 21:30 часа от 31 май с водещ Катето Евро!

• 2 252
  • 43
  •   1
Отговори
# 15
Ако беше водещ Азис щеше да е яко.
Ама той нали вече е мъШ,та...
Катето я преглъщам някак си...
Добре че не е някоя по-голяма кукувица,въпреки че и с тази се целят високо Grinning

# 16
  • ВАРНА
Може да не е свръх интересно - НО поне  не е турска сапунка или сериал - стар филм!  
- каквито са любимите на би ти ви  за излъчване надвечер 20-23 часа - от 1 юни до 15 септември!

# 17
  • Sofia
Мернах играта с буквите,крадната от "Аз обичам Бг"...уффф,едни и същи омръзнали физиономии Angry

# 18
  • До морето
Кой е продуцент?

# 19
  • Испания

Тя ще следи за правилното изпълнение на щурите игри и предизвикателства пред знаменитостите, а дежурни капитани на двата отбора ще са авторът и продуцент Георги Тошев и музикантът Денис Ризов, пише Монитор.

# 20
  • Разпиляна във въображението
Моето предположение бе, че ще краднат неща от Джими Фалън, който разиграва игри със звездните си гости.

# 21
  • Испания
Би трябвало да се знае след колко време ще гръмне и да има часовник поне за зрителите. Така, както го правят, естествено, че от екипа ще определят резултата.

# 22
Твърде комерсиално. Познати игри от други предавания. Участниците завалиите къде другаде да се изявят, за да не бъдат забравени. Имах Георги Тошев за доста по-извисен културно, но пари не са излишни никому.

# 23
  • Испания
Не би трябвало да да им дават точки, ако буквата, която държат, е на обратно.

# 24
Как ви се струва Луна за водещ?

# 25
Честно казано, по-режисирано и изкуствено нещо мисля не е имало от времето на телевизия Демо.
Все пак - успех на шоуто. Колкото по-бързо се отърве от театралните клишета, толкова по-добре ще потръгне ... според мен.

# 26
Гледах предаването точно 8 минути, и смених канала. Много банално, Катето мудна.....Предричам провал.

# 27
  • ВАРНА
Не би трябвало да е провал предвид че ще се излъчва в мъртвия тв. период  юни и юли.   
Но ако рейтинга му е много нисък  ще го спрат още края на юни.

# 28
  • Sunshine state
Катето ми е неприятна и това постоянно навиране от медиите на образа й, ми е непонятно. Не бих гледала това шоу за нищо на света.

# 29

Общи условия

Активация на акаунт