👨‍🍳 Hell’s Kitchen 👨‍🍳 България - сезон 2, тема 6

• 23 095
  • 421
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Жал ми е за Никола.... Дано се стегне.

# 166
  • Испания
Е за жалост чилева печели. Тъжно. Изобщо не я харесвам

Някой дали те попита?

Егати! От седмици не престанахте.

# 167
От целия сезон виждам това:

1. Чилева, за мен, е адски противно същество. И сега се прояви. Докато се радваше на съотборниците, започна да съска и да реже. /Да, знам, залогът е голям, но все пак/.

2. Никола не е дорасъл. Не мисля, че и след години нещо ще се промени.

3. Веселин беше най-подходящият победител: готви добре, успява да ръководи, прекрасен човек е.
Абсолютно те подкрепям. Никола не става за шеф, не знам дали и ще стане някога. Според мен загуби състезанието колкото и да  е жалко. Ех бате Весо ако беше, щеше да фърчи перушина.

# 168
Един от Веско или Тихомиров трябваше да е на финал вместо Никола. Симпатично момче, но не е за финал.

# 169
Явно това да си честен, отговорен, добросъвестен и лоялен са качества, които не са модерни, особено днес...и не стигат, за да бъдеш оценен не само като професионалист, но и като човек.

п.с. "октопод" била...майкооо....Fearful
..ще го догледам, ама с мъка, че повече взеха да ми идват тия октоподи. Оф Head Band

# 170
  • София
Боже и аз ще се гръмна от напрежение....
Каквото и да е решението, Чилева си владееше отбора, Никола милия за съжаление не успя...

# 171
  • Брюксел / София
Чилева има страхотно самообладание и страхотна амбиция! Тази вечер мн ми хареса! Успя да организира кокошия отбор!
По-добре се справи тази вечер! Ако Ангелов е справедлив, тя би трябвало да спечели!
Никола е симпатяга, има огромни познания, но не е лидер!

# 172
Явно това да си честен, отговорен, добросъвестен и лоялен са качества, които не са модерни, особено днес...и не стигат, за да бъдеш оценен не само като професионалист, но и като човек.

п.с. "октопод" била...майкооо....Fearful
..ще го догледам, ама с мъка, че повече взеха да ми идват тия октоподи. Оф Head Band
Ми да влезе в Биг Брадър, там ще му оценят характера. Като отиде в ресторанта на шеф Ангелов никой няма да го търпи, защото е нежна душа. Там ще се искат резултати, защото всичко е пари.

# 173
  • Пловдив
От първия сезон мернах Станимир и Светла в публиката

# 174
  • Испания
Какви анкетни карти! Някакви изписани картончета.

# 175
Някой може ли да обясни как преди толкова много време се разбра,че Чилева печели?Заради снимката от профила на Коцето ли?
Така и не разбрах...

# 176
  • София
Е справи се по-добре Чилева.
Никола не беше психически готов.

# 177
Финала не е наживо, изтече информация.

# 178
Никола беше плакал, че е загубил. Да ме извиняват фенките му, но е жалък.

# 179
Заслужена победа. Това е все пак готварско предаване, а от двамата тя беше по-добрата.

Общи условия

Активация на акаунт