👨‍🍳 Hell’s Kitchen 👨‍🍳 България - сезон 2, тема 6

• 23 032
  • 421
  •   1
Отговори
# 315
  • Другата България
 Laughing Ама аз къде съм казала, че само казано от други за нея съм чела? Четете бре хора, не си съчинявайте.
И нейни интервюта изгледах, и гостуванията ѝ по ТВ предавания проследих, и на Ангелов коментари и участия, свързани с предаването също, тъй че не се изказвам неподготвена.
Оспамихме темата, за което се извинявам.
Имаше още толкова хора, които коментираха Чилева, защо за мой пост и за мен се "хвана" така и не разбрах, но поне завързахме приказка. Жалко, че не го направи по време на предаването, тогава и материал имаше повече, и хора, които пишеха, сега е рехава работата.

# 316
  • Пловдив
Никола още в началото на първа серия споменава, че в Лондон е работил в един от ресторантите на Рамзи - на 5,50-5,55 минута. Ако някой е забравил....

https://noviseriali.com/hells-kitchen-sezon-2-epizod-1_907f87e22.html

# 317
Laughing Ама аз къде съм казала, че само казано от други за нея съм чела? Четете бре хора, не си съчинявайте.
И нейни интервюта изгледах, и гостуванията ѝ по ТВ предавания проследих, и на Ангелов коментари и участия, свързани с предаването също, тъй че не се изказвам неподготвена.
Оспамихме темата, за което се извинявам.
Имаше още толкова хора, които коментираха Чилева, защо за мой пост и за мен се "хвана" така и не разбрах, но поне завързахме приказка. Жалко, че не го направи по време на предаването, тогава и материал имаше повече, и хора, които пишеха, сега е рехава работата.
Защото апострофирах твой коментар, свързан с интервю на Ангелов, в което говори за лидери. Явно ти знаеш по-добре от самия него, какво той търси в предаването и за ресторанта си. Щом е преценил Чилева, значи Чилева, финалната дума е негова. Както съм казвала и преди, тук се търсят професионалисти, не любимци на публиката. Разбирам да има смс гласуване и да се чувствате излъгани, обаче регламентът на формата е съвсем различен.

# 318
  • Другата България
А, това за лидерството беше предположение, моя интерпретация /ако си чела темата не само моя, но сега за мен си се "хванала" Laughing/, не ми го е казвал Ангелов, нито знам нещо по-добре от него.
Същото, като твоето предположение за Никола
Цитат
Впрочем защо според вас Никола е напуснал ресторантът, в който уж е работил за Рамзи? И там не е издържал на напрежението и е било ред сълзи, ред сополи всеки ден или самият Рамзи му е бил шута, защото не е ставал?
, което предполагам не ти го е казал Рамзи и ти също не знаеш по-добре от него дали и защо Никола не работи вече там? Или пък от самия Никола?
Съгласна съм с теб, че се търсят професионалисти, така е. Но не е само Чилева такъв, нито беше най-добрия такъв. Уточнявам, че е лично мое мнение.

# 319
Защото прочетох твоят коментар, ако бях прочела коментара на някой друг, щях да цитирам него.
Последно бих казала, че в Хел'с китчън си търсят, не просто добри готвачи, както в Мастър шеф, а хора, които могат да ръководят кухния. Видя се, че Никола не може, а че има говарски качества се видя, поне според думите на шеф Ангелов. Най-вероятно под ръководството на някой, би се справил страхотно.
Преди години съм гледала един от сезоните на американския оригинал, даваха го по Фокс Лайф и там беше абсолютно същото. Тук си има регламент, който трябва да се следва, това че на някой не му харесва, си е негов проблем. Свободен е да не гледа.

# 320
  • Испания
Свободен е да не гледа.

Както е свободен да коментира участващите във формата, а не пишещите в темата. Както и да изразява симпатиите и антипатиите си към участващите във формата, а не към пишещите в темата, защото нарушава правилата на форума.

Последна редакция: нд, 09 юни 2019, 19:59 от 🍀Smileys®

# 321
  • Другата България
Никога и никъде не съм казвала, че Никола може да ръководи кухня. За това съм съгласна. За мен Веско беше лидер, и това мисля, че съм го писала.
Понеже си се хванала за лидерството, пак ще поясня. На този етап, поне въз основа на това, което показа, Чилева също според мен не може да ръководи кухня. А и не си представям дори и да започне в някой от ресторантите на Ангелов той направо да я сложи на лидерски пост, като су-шеф или нещо подобно - не съм запозната с йерархията на такива места. Така че тя също ще е под ръководството на някого - предполагам, и то може би не на един човек. Ако и когато се докаже, което не става веднага и бързо, може и да стане ръководител кухня или там какъвто е поста. Но сега, веднага след предаването това не вярвам да се случи. Това съм написала и това казвам отново.

# 322
Свободен е да не гледа.

Както е свободен да коментира участващите във формата, а не пишещите в темата. Както и да изразява симпатиите и антипатиите си към участващите във формата, а не към пишещите в темата, защото нарушава правата на форума.
Правите от мухата слон и то най-вече, защото контрирам, абсолютно аргументирано, тезата ви, че Никола трябвало да бъде победител. Както казах, не съм неракла въпросната съформка, че е едикаква си, а че коментарът и е такъв, тъй като обвинява мен в нещо, което самата тя прави.

# 323
  • Другата България
 LaughingВъпросната съфорумка мисля, че се аргументира.
С последния си коментар също, ще се самоцитирам
Никога и никъде не съм казвала, че Никола може да ръководи кухня. За това съм съгласна. За мен Веско беше лидер, и това мисля, че съм го писала.
Понеже си се хванала за лидерството, пак ще поясня. На този етап, поне въз основа на това, което показа, Чилева също според мен не може да ръководи кухня. А и не си представям дори и да започне в някой от ресторантите на Ангелов той направо да я сложи на лидерски пост, като су-шеф или нещо подобно - не съм запозната с йерархията на такива места. Така че тя също ще е под ръководството на някого - предполагам, и то може би не на един човек. Ако и когато се докаже, което не става веднага и бързо, може и да стане ръководител кухня или там какъвто е поста. Но сега, веднага след предаването това не вярвам да се случи. Това съм написала и това казвам отново.
И отново ще кажа, че дори и да не съм гледала всички епизоди, съм коментирала това, което съм видяла - в предаването.

# 324
Според мен ако беше честно, то Чилева трябваше да бъде изгонена още щом си позволи на своя глава да размести хората на станциите. И то при положение, че бяха сложени на тези станции от самият Ангелов.
То хубаво лидер, ама да не зачиташ думата на шефа и да променяш правилата му не ми е много лидерско.
Именно заради това не беше честно стига ето на Чилева до финал.

# 325
  • Испания
Скрит текст:
Свободен е да не гледа.

Както е свободен да коментира участващите във формата, а не пишещите в темата. Както и да изразява симпатиите и антипатиите си към участващите във формата, а не към пишещите в темата, защото нарушава правата на форума.
Правите от мухата слон и то най-вече, защото контрирам, абсолютно аргументирано,
тезата ви, че Никола трябвало да бъде победител.
Скрит текст:
Както казах, не съм неракла въпросната съформка, че е едикаква си, а че коментарът и е такъв, тъй като обвинява мен в нещо, което самата тя прави.

Цитираш мен и пак бъркаш. Нямам нищо общо с тази теза. Писах преди, че Веско беше, според мен, най-подходящият победител. Добър готвач, добър човек /показа го, а и другите го признаха/, добър организатор /умееше да ръководи екипа/.

# 326
Чилева не размести хората на станциите, а по решение на всички си останаха на котлончетата, на които са свикнали да готвят. Разпределението кой какъв компонент да готви си беше както го е определил Ангелов.
Обаче само Чилева застана пред Ангелов за това решение, всички гледага отстрани като мишки. Те са големи хора, никой не ги е карал с пистолет в главата да променят местата на станциите, нали?
Тук става някаква диктатура, или плюеш по Чилева, или си на другарски съд Scream

# 327
Абсолютно съм за Веско. Това е лидерът в истинския смисъл на думата. Нали това търси шефчето.
Никой през цялото предаване не каза една лоша дума за него. Имаха му уважението.
Ако трябва да сме честни най добрия готвач беше Тихомиров. Но пък беше подъл, играеше мръсно
За мен най честният финал трябваше да е Веско/Никола.
И Чилева размести станциите. Даже се извиняваше за това пред шефчето. Даже го анонсираха като прецедент, а и самия Ангелов каза че такова нещо в неговата кухнята не се е случвало.

# 328
  • Другата България
Чилева не размести хората на станциите, а по решение на всички си останаха на котлончетата, на които са свикнали да готвят. Разпределението кой какъв компонент да готви си беше както го е определил Ангелов.
Обаче само Чилева застана пред Ангелов за това решение, всички гледага отстрани като мишки. Те са големи хора, никой не ги е карал с пистолет в главата да променят местата на станциите, нали?
Тук става някаква диктатура, или плюеш по Чилева, или си на другарски съд Scream
ooooh! Тези ти плоски коментарчета три месеца не ти ли омръзна да ги повтаряш като някаква мантра? Виждаш, че никой не те отразява, одеве се включваш като на барабан палката неподготвена в чужд разговор, отново коментирайки мен...не, че ми пречиш, ама досадна ставаш.
Кой "плюе" по Чилева? Това ти го повтаряш от самото начало за всички, които не припадат по нея и не споделят твоето мнение. Ами хората са различни, проумей го. Всеки си има мнение за участниците, пише го.
Другарски съд.... hahaha Joy чела, недочела, чула, недочула....

# 329
Ами... Никой не ме отразява... Ти ме отразяваш, че и цитираш даже Sunglasses
Като видя коментар, който откровено цели да се изопачи истината, реагирам. Просто е.

Относно Веско, който ми беше страшно симпатичен, ще кажа само - лесно е да си любимец на всички, когато самия ти нямаш амбиция да победиш останалите. Единствената причина да не харесват Чилева е че е много амбициозна... Качество, което би трябвало много да се цени в женски форум... Ама не би...
И само да припомня, че Веско много уважаваше Чилева.
Също не прави чест на Никола как се изказа за Чилева след като загуби. Момент, който говори много за личните му качества.
Пък ако някой сериозно твърди, че Чилева не можела да ръководи кухня, след като победи с Ралица и Лариса в отбора..... Мъка, мъъъка...

Общи условия

Активация на акаунт