Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Безопасно ли е да приемате Синулан по време на бременност?
Какво може да причини подуване на пръстите по време на бременност?
Защо бебетата хълцат по време на бременност и какви са причините за това?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Безопасно ли е да приемате Синулан по време на бременност?
-
Какво може да причини подуване на пръстите по време на бременност?
-
Защо бебетата хълцат по време на бременност и какви са причините за това?
Хълцането на бебето по време на бременност е нормално и е начин за подготовка на дихателната система. Това е важна част от развитието на бебето и не би трябвало да предизвиква притеснение. Хълцането може да бъде реакция към различни фактори, като например консумацията на храна или напитки от страна на бременната жена, но обикновено не е свързано със сериозни здравословни проблеми.
-
Какво може да причини остра болка в кръста до дупето по време на бременност?
-
Защо бебето имаше изоставащо тегло и черна плацента по време на безпроблемна бременност?

Тези хормони направо ме побъркват. А и ММ спи като заклан
И аз забелязах, че от няколко месеца се е деформирала, а сега наистина е доста голяма
на мен секса не ми е забранен, но много ме стяга корема като правим и веднъж на седмица.. ММ иска всеки ден, явно неговите хормони бушуват повече. относно това, че не е хубаво да се пазарува преди да се роди бебето..ако някой ми го каже на мен или на мм ще го застрелям! свеки се опита да ми подскаже някакви такива неща но бързо се отказа..аз съм почти готова..всичко е изпрано изгладено и подредено..само трябва да редя багажа за болницата, но се ослушвам..останаха само дребни работи като шишета и залъгалки да купя