В момента чета... 61

• 52 280
  • 742
  •   1
Отговори
# 345
Да, по нея е Simple Smile

# 346
  • Sofia, Bulgaria
Записвам си я и аз книгата на Лиан Мориарти. Само позитивни отзиви чета за нея, та явно ще си заслужава.

# 347
  • София
Има сериал, да, но доколкото знам само първи сезон е по книгата.
За мен книгата беше по-добра, повече ме "хвана". А и имаше разни помени и разлики между роман и сериал, така че дори и да сте го гледали, все нещо ще ви изненада Simple Smile

# 348
 наистина звучи много интересна тази книга.
сега и аз я издирвам в ел.формат.

А да питам още нещо : малко ме е срам, но в София, освен Националната има ли други библиотеки?
А там дали има книги , които са от последните няколко години?

# 349
  • София
Има библиотеки в София - и в центъра, и по кварталите има. Препоръчвам ти Столична библиотека, ходя в нея. Имат много нови книги. Не само от последните няколко години, а и от 2019-та имат  Simple Smile

# 350
наистина звучи много интересна тази книга.
сега и аз я издирвам в ел.формат.
Налична е в mailbook

# 351
Вчера започнах „Неизживени спомени” Стивън Кинг и не усетих кога минах стотина страници.
Можете ли, да ми кажете,  в кои други книги на Кинг, действието се развива в градчето Касъл Рок?

# 352
  • София
Вчера започнах „Неизживени спомени” Стивън Кинг и не усетих кога минах стотина страници.
Можете ли, да ми кажете,  в кои други книги на Кинг, действието се развива в градчето Касъл Рок?

"Мъртвата зона" Blue Heart, ако вече не си я чела. Както и "Изкуплението Шоушенк", което е част от сборника "Особени сезони". Сигурно има и други, но за тези любими заглавия се сещам на прима виста.

# 353

"Мъртвата зона" Blue Heart, ако вече не си я чела. Както и "Изкуплението Шоушенк", което е част от сборника "Особени сезони". Сигурно има и други, но за тези любими заглавия се сещам на прима виста.

Благодаря!
Мъртвата зона, ми беше втората книга на Кинг която прочетох. Но, Особени сезони не съм я чела. Ще я потърся.

# 354
  • Ямбол
 „Куджо”, „Тъмната половина”, „Четири след полунощ”

# 355
Довърших Татуировчикът на Аушвиц - чете се леко, върви бързо, хваща интереса, без да претендира за нещо уау.  Хареса ми. Харесвах и главните герои. Оценката ми е 4/5.
Не съм решила с какво да продължа. 😁
Бихте ли ми препоръчали някакви леки, но и интересни книги за море - отивам на почивка другата седмица и още не съм решила кои книги ще си взема 🤔

# 356
Чаената роза, има я в рулит

# 357
Аз тези дни про4етох Другият на Стивън Кинг и сега нищо не ме грабва. Запо4нах Мъжете, които мразеха жените, не ме грабна в на4алото, пробвах още две>три по>леки, зарязах ги. След Кинг е трудно да се намери нещо Sad Извинете за 4 и >, клавиатурата ми отказва.

# 358
„Куджо”, „Тъмната половина”, „Четири след полунощ”

И трите са ми в книгите фаворит !
 Колко сме различни хората Simple Smile

# 359
  • Sofia
Точно приключих "Съпругата помежду ни", не ми хареса, елементарна ми беше, въпреки че е точно за претоварен мозък като моя- не мислиш много.

Сега чета "Бягащия човек" на Кинг, преполових я за нула време. Но човека си пише със стил, винаги ми е харесвал.

Общи условия

Активация на акаунт