Звездни компромати - Юни'19

• 210 534
  • 2 403
  •   1
Отговори
# 1 650
  • Бургас
Оф,тази Алисия е пълно дърво,не става и никога не съм я харесвала.

# 1 651
Мира, наистина са много.
Еми.. студентските години Joy
Преслава само я гледах миналата година в Приморско, подгряваше за Васил Найденов Joy За другите впечатленията ми са стари.

# 1 652
  • София
Ева Лонгория и Санти в Дисни, с Мики Маус за рождения му ден https://www.instagram.com/p/By9IGt-njzg/?utm_source=ig_web_copy_link

# 1 653
Калина Паскалева си е качила стори как ѝ правят някаква процедура  със спринцовка, но не разбирам вкарват или изкарват 😁 уста си има, та да слага още...

# 1 654
  • София
Калина Паскалева си е качила стори как ѝ правят някаква процедура  със спринцовка, но не разбирам вкарват или изкарват 😁 уста си има, та да слага още...

Филър в носа.

# 1 655

Филър в носа.
👀 такова нещо за първи път чувам.
Боже дано измислят скоро и филър за мозък, че много оскъден е при някои хора.

# 1 656
# 1 657
Разбирам да отрежеш от едно нещо - за да стане по-малко, но да инжектираш с цел смаляване...?! Хич не схващам явно от разкрасителни процедури.
Носът й на втората снимка изглежда само по-лъскав и с по-голяма ноздра.

# 1 658
Филър в носа !?!?!?! Моля? Open Mouth
Мислех, че всичко съм видяла.... Каква е целта на тази процедура? По-малък нос ли!?  Rolling Eyes

Гледам снимката на Ева и Санти от Дисниленд и се сещам за снимката на Нилолета Лозанова и дъщеря й в Дисниленд. Joy

# 1 659
Първата снимка на Калина с по-малкия нос и по-малките назолабиални ли е преди? Joy

# 1 660
  • София
пълно е с комплексарки.
т'ва ми е малко, т'ва ми е голЕмо...

# 1 661
Бар Рафаели очаква трето дете.
https://www.24chasa.bg/ojivlenie/article/7516935
Само не ми стана ясно как едното е на 2г, а другото на 20 месеца. През 4 месеца ли ги ражда?!

# 1 662
  • Sofia
Филърите в носа са за кратко коригиране на леки гърбици и неравности,може и леко повдигане на носа да се получи.

# 1 663
Значи това е обрязване при жените-да си откълцаш носа с няколко см. :Д

# 1 664
  • Sofia
Няма рязане,инжектира се и трае около 5-6мес.

Общи условия

Активация на акаунт