Звездни компромати - Юни'19

• 210 306
  • 2 403
  •   1
Отговори
# 2 280
Големият син на Джон Бон Джоуви - Джейкъб (на 17 е младежът), сниман в Хърватия. Цялата рода били на почивка там в момента.
Много смешно е изрусен.

Скрит текст:

Средният му син.

# 2 281
  • София
Ето го големия. Пу за мен! 😂 И на възраст ми е идеален.
Скрит текст:

Последна редакция: сб, 29 юни 2019, 10:27 от feel_you

# 2 282
Джон бон там нещо си никога не съм го харесвала,като прегорял Браян Адамс ми е.Синовете са готинки.

# 2 283
  • София
Нищо му няма, то сега е модерно да се ходи с доста по-млади мъже Joy
Редно е да го изчакаме поне 18 да навърши, че тая мода ще ни вкара в затвора. Joy

# 2 284
Джон бон там нещо си никога не съм го харесвала,като прегорял Браян Адамс ми е.Синовете са готинки.
Винаги съм го смятала за кифла и много се изненадах, когато го видях с посребрена коса. Отива му. Heart

# 2 285
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Нищо му няма, то сега е модерно да се ходи с доста по-млади мъже Joy
Редно е да го изчакаме поне 18 да навърши, че тая мода ще ни вкара в затвора. Joy
Май след 16 няма проблем,  а?

# 2 286
Малко по-голям да беше. 😂😉

Тц. Не ща по-голям да беше той, а аз по-млада. Примерно на 16, айде и 19 не отказвам. 😁

# 2 287
  • София
Скрит текст:
Големият син на Джон Бон Джоуви - Джейкъб (на 17 е младежът), сниман в Хърватия. Цялата рода били на почивка там в момента.
Много смешно е изрусен.

Скрит текст:

Средният му син.

А, ясно! Видях кой е и най-големият. Този средният - Джейкъб е по-симпатичен. Wink

# 2 288
И Бела е много хубава, има екзотична красота. Kissing Smiling Eyes
По - скоро хирургическа. 😂😂
Сестра и Джиджи е по - миловидна, докато Бела не съвсем и се е прекроявала. В нея виждам нещо кобилесто.😅 А Петканова без силен грим и контур изглежда супер.

Последна редакция: пт, 28 юни 2019, 22:25 от EsmeWeatherwax

# 2 289
И аз ако бях максимум 150-160 см.,щеше да ми се вижда  кобилеста  Александра . Smile
Истината е , че е страхотна.Минавайки ,след нея се обръщат и мъже и жени . Радост за окото е и нещо много различно от всичките натокани кифли с хищнически поглед и нацупени джуджки , а
лъчезарноста й и дори лекомислието й са си съвсем в реда на нещата за възраста на която е!
Глътка свеж въздух! Blush

# 2 290
Прекрасна е Алекс наживо. И е много мила и любезна.

# 2 291
Бела е любимката на баща си. Казват, че мечтата му била тя да наследи бизнеса му и постоянно я защитавал в соц. мрежи. От малka виждал в нея голям потенциал. Не го следя и незнам дали не е измислица, но много се дразнел на хейтърите.
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:

# 2 292
  • София
Джиджи ми е много по-симпатична, но тя е и с по-кукленско излъчване. Чертите й не са така изострени като при Бела, която се опитва неуспешно да прилича на Моника Белучи. Реално без намесата на хирурзите Джиджито е по-хубава от сестрите. А брат им бил гадже с Дуа Липа. Тя е страшна мацка.

# 2 293
И аз не харесвах преди Бела, но сега я намирам за хубава. Джиджито и тя е хубава. Чела съм, че и Бела била натурално руса, но се боядисала, за да не са и двете руси, да се откроява, а и се усещала като "по-лошичка" и искала да е с тъмна коса.

# 2 294
  • София
и аз, много ми е скучен.

Общи условия

Активация на акаунт