Инвитро/Икси на 40 (и) + Инвитро/Икси с ИЯР- тема 12

• 45 038
  • 753
  •   1
Отговори
# 315
В папката с донорите на джоба в които са описанията си пише "за икси".Не е до безкрай явно щом се е изчерпало Simple Smile.Сега нямам спомен дали втория път платих избор на донор-оплождане платих и замразяване,но избор....не помня.Ще видя сега като отида след отпуските дали са ми таксували избор-най вероятно.

Последна редакция: пт, 05 юли 2019, 16:19 от reninel

# 316
  • София
не питате ли защо така пише?

# 317
  • София
аз пък не бих оставила малкото я само инвитро да се оплождат.
оставихме веднъж една, още разъждавам дали пък нямаше да е по-различно с икси.

Аз месец 11/18г. оплодих една с нормално оплождане и се оплоди, но след ПИД бластоциста имаше забележки и те бяха в ММ, затова изчаках 6 мес. почивка докато си пие лекарствата да отстраним причината. Затова бих се навила пак с добра морфология е 14-15% по Крюгер.

# 318
Не съм....чесно казано..толкова ми е все едно след 5 год Simple Smile , интересува ме да се получи Simple Smile .Даже да си призная изобщо забравих първите ми опити какви бяха характеристиките на донора..Точно това си говорихме и с едно друго момиче и тя //след н-ти път/гледала само по външни белези да приличат на нейните и толкова.
Ще питам следващия път...Ама все други неща и проблеми мисля  и така ми е изпаднало от поглед това...

# 319
Не осъществих среща с ембриолога, но ме свързаха по телефона отново. Не са имали забележки към Я, за разлика от предишен път, когато пък стигна бластоцист и му взеха клетки за Пид... Общо взето, над 35 г. все по-малък шанс за добри Я и ембриони. Нищо ново. Сега не го наблюдават, защото трябвало да стои на тъмно и топло. Grinning
Питах за ефекта на добаеките, влияещи на митохондриите (PQQ), каза, че може да се опита, но трябва да се приемат няколко месеца поне.

# 320
Две в едно, много ти благодаря! Heart
Какво стана с ембриончето?
vel333, много се радвам! Hug
Дано да се похвалиш с добри новини!
Малага, стискам ти силно палци, дано да оцелее! Hands Pray
reninel, късмет! Flowers Four Leaf Clover
Казабланка, не се отчайвай! Понякога нещата се нареждат
точно когато изглеждат най-безнадеждни!
С ИКСИ ще се получи, а той е и млад все пак.
Според мен не трябва да спира добавките.
Успех! Heart

# 321
  • Пловдив

Питах за ефекта на добаеките, влияещи на митохондриите (PQQ), каза, че може да се опита, но трябва да се приемат няколко месеца поне.
Аз като ги пия от година и два месеца....уааауу..... ще взема да ги изненадам с яйцеклетка като на 30годишна - хахахахха

# 322
И аз пия PQQ и Ubiquinol повече от година, но не  виждам резултат.   

# 323
Всички момичета в процедури - много стиснати палчета (отново).
И аз си разсъждавах, при колко яйцеклетки ви предлагат да размразят донора, защото аз моята "първа хилка" я замразих, защото не си струвало да размразяват материала заради една Я, дорасла при тях. Едва ли не си рискувам единствената яйцеклетка заради милиардите сперматозоиди на един младок. Но иначе явно щяха да я изхвърлят, затова инвестирах в нея. При положение, че всеки път ще вадя по максимум една, кога точно ще кажат "Евалата, мацка, давай вече да им направим оплождане, стигна първо ниво успешно"?
Не ми беше много ясно - спермата е пакетирана  на порции или какво? Ако не, как така оцелява материала на един М за безброй размразявания/замразявания (ако почвахме с един донор и го докарвахме докрай само с него). Явно все пак не е проблем бащите да са разнообразни Wink И все пак, Вел е стимулирана с клостил, т.е. сигурно всеки път си заслужава размразяването. Разкажи им играта, Вел!
Аз си снимах профилите на донорите, които си избрах, за спомен. Първият ме спечели със зелените си очи, интересите си, и зодиите ни са еднакви, но точно заради тях едва ли ще ме дочака да изкарам читава Я Sad
Наистина на някои от листите пишеше "икси", но ми казаха да си избирам от всички.  

Последна редакция: пт, 05 юли 2019, 17:20 от mandaria

# 324

Може би трябва да пиете чист PQQ ....

# 325
  • На остров
Малага нека си седи на топло и тъмно !
Стискам палци на всички !
При нас се смята, че колкото по малко намеса и за яйцеклетки и за сперматозоиди толкова по добре, затова ако има възможност винаги се оплождат натурално.

# 326

Може би трябва да пиете чист PQQ ....
Те са на отделни капсулки PQQ и Ubiquinol, не са в комбинация. Двете обаче действат в синергия Simple Smile, затова се препоръчват заедно.

# 327
  • In transit
Към тях е хубаво да се добави и карнозин + алфалипоева киселина.

# 328
На 37 години,  трети ден от МЦ, 2 яйчника  – 0 фоликули. Трети ден силно казано, цял ден нищо не е текло.
След акупунктура до вчера, хомеопатия, пиене на добавките на Денис (каквото и когато мога да си позволя) - отново ФСХ в небесата (46 mlU).
Започвам естрофем за сваляне на фсх и си самоназначавам М2Тон въпреки миомите и срастванията в матката. То е ясно, че ще ме режат, ако въобще някога стигна трансфер. Ако не, все тая дали имам миоми и сраствания.
Следва преглед на 9-ти ден и разбира се, колкото и да е млад и мотивиран доктора да ни се получи, очаквам да ме насочи към донорска Я.
Май по-добре да подам документи за осиновяване и да имам спестявания за гледане на дете... Sad

# 329
  • In transit
mandaria, Hug
За срастванията може да опиташ да направиш един цикъл ( 2-3 месеца) с протеолитични ензими. Имат много добро действие. Може да прочетеш в нета за тях има доста изписано. На мен ми помагат. За другите неща не мога да ти дам съвет, мога само да те гушна, ако ще ти помогне някак.

Общи условия

Активация на акаунт