Инвитро/Икси на 40 (и) + Инвитро/Икси с ИЯР- тема 12

• 45 100
  • 753
  •   1
Отговори
# 600
  • София
Здравейте. Моето сакче е паднало с на пръв поглед оскъдно то течение. Ако до утре не се е усилило ще се размина поне само с топожин. Вижда му се края.

# 601
  • София
Здравейте. Моето сакче е паднало с на пръв поглед оскъдно то течение. Ако до утре не се е усилило ще се размина поне само с топожин. Вижда му се края.
Кате, съжалявам. Но както се казва поне няма да минаваш през абразио. Преди години заради кухото яйце ми се наложи да направя абразио, чакахме да тръгне само, пих и хапчета, но започна да ми става много лошо и доки прецени да го извади. Надявам се да се изчистиш сама и когато си готова с нови сили да стигнеш до края🍀🍀🍀

# 602
Момичета след днешния преглед вече съм на ръба да се откажа ота тази борба и надежда почти нямам (а по принцип съм позитивен човек)... Днес на 3ти ден видяхме само 1 фоликул 12мм в ДЯ и 2 фоликула в ЛЯ. Разбрахме се с Цветков да опитаме този месец на естествен цикъл. Той каза, че обмисля да ми включи хормон на растежа за да се опитаме да подобрим качеството на яйцеклетката... Прави ни впечатленое, че в първите дни на МЦ фоликулите много бързо нарастват, а в един момент запичват да нарастват бавно... Направо съм в шок как бързо нещата се влошават... Днес само 3 антрални фоликула вече, а даже не съм навършила още 32г...Притеснявам се изобщо дали ще се вредим за 3ти опит въобще като си гледам цялостната картина...то при мен за няколко месеца и АМХ направо се стопява... МЦ вече ми по 2 дни и даже мога да го изкарам само с ежедневни превръзки😥 И ако до миналата година бях сигурна, че ще стана отново майка, то вече надеждата ми се изпарява😞

# 603
  • София
Какви са ти стойностите на витамин Д, много е важно за антралните фоликули и амх-то

# 604
Момичета след днешния преглед вече съм на ръба да се откажа ота тази борба и надежда почти нямам (а по принцип съм позитивен човек)... Днес на 3ти ден видяхме само 1 фоликул 12мм в ДЯ и 2 фоликула в ЛЯ. Разбрахме се с Цветков да опитаме този месец на естествен цикъл. Той каза, че обмисля да ми включи хормон на растежа за да се опитаме да подобрим качеството на яйцеклетката... Прави ни впечатленое, че в първите дни на МЦ фоликулите много бързо нарастват, а в един момент запичват да нарастват бавно... Направо съм в шок как бързо нещата се влошават... Днес само 3 антрални фоликула вече, а даже не съм навършила още 32г...Притеснявам се изобщо дали ще се вредим за 3ти опит въобще като си гледам цялостната картина...то при мен за няколко месеца и АМХ направо се стопява... МЦ вече ми по 2 дни и даже мога да го изкарам само с ежедневни превръзки😥 И ако до миналата година бях сигурна, че ще стана отново майка, то вече надеждата ми се изпарява😞
slanceto87, не се отчайвай така! Докато има фоликули има и надежда, а си и млада още! И аз от пет стимулации, повече от три фоликула не съм имала, на последната от три извадиха две годни Я и двете се оплодиха, върнаха ги на втори ден, роди се прекрасен юнак! Започнах опитите на 34 години с АМХ 0,16, забременях на 36. Три месеца преди последния опит ми изписаха DHEA, води се хормон на младостта, не знам дали оказа влияние на качеството, на предишните опити имах трансфери и на пети и на трети ден, но завършваха с БХ, имам един трансфер и с ДЯ, пак с БХ, но тогава още не знаех, че съм с тромбофилия и нямах назначена терапия. Настрой се позитивно и не се отказвай, щом и доктора не се отказва надежда има! Успех!

# 605
slanceto87, не се отчайвай така! Докато има фоликули има и надежда, а си и млада още! И аз от пет стимулации, повече от три фоликула не съм имала, на последната от три извадиха две годни Я и двете се оплодиха, върнаха ги на втори ден, роди се прекрасен юнак! Започнах опитите на 34 години с АМХ 0,16, забременях на 36. Три месеца преди последния опит ми изписаха DHEA, води се хормон на младостта, не знам дали оказа влияние на качеството, на предишните опити имах трансфери и на пети и на трети ден, но завършваха с БХ, имам един трансфер и с ДЯ, пак с БХ, но тогава още не знаех, че съм с тромбофилия и нямах назначена терапия. Настрой се позитивно и не се отказвай, щом и доктора не се отказва надежда има! Успех!

Благодаря много😘 И аз пих Дхеа по 25мг, но се чудя дали не трябва да пия по висока доза..? Иначе пия и Ресвератрол и Убиквинол (CoQ10). Иначе с вит. Д не съм имала проблем. Просто съм си с ИЯР, което си го установихме на фона на антралните фоликули и ФСХ... Надявам се този месец бе никаква стимулация да извадим по качествена яйцеклетка... А и се надявам антралните този месец инцидентно да са били по малко... Може просто да не ми се отразяват добре дори и леките стимулации...

# 606
Slanceto87, ще те следя за ефекта на хормона на растежа, че и аз обмислям да предложа на доктора да опитаме. Имах по 4-5 антрални, а след няколкото поредни стимулации не знам как ще се движат.
Иначе, 7 кето Дхеа се пие и поне 3х25,за да има ефект,на равни интервали от време. Аз пих преди време, но не мога да споделя имаше ли резултат. В друга болница ми предложиха омнадрен инжекции (тестостерон) тъй като след единия опит тестостерон клонеше към 0, амх 0.700, Дхеа ниско. Добре е да ги изследваш, заедно с SHBG хормон, преди да пиеш Дхеа.

# 607
  • In transit
Момичета, попаднах на много хубава книга случайно...търсех инфо за разширени вени Simple Smile
Като я разгледах, видях, че има много подробно написано и полезно инфо за безплодието. Разделени са на мъжко и женско...и много други заболявания.
Може да си я свалите от тук безплатно:
Скрит текст:

# 608
  • На остров
Мики благодаря ще я погледна книгата !

# 609
  • София
Момичета отпуските свършиха аз стартирам от ново. Вчера отидох след морето на преглед беше ми 8-ми ден и имах готов фоликул 17 мм. С добър Естрадиол за 1 Ф беше 302. Утре съм на пункция. Обещах ви да пробвам с ivf оплождане, но няма да стане защото ще използвам замразена проба и шанса клони към неуспех след размразяването. Затова този път ще изпробвам Икси+Имси да видя какво ще стане и ако стане бластоцист съм решила да направя свеж трансфер.

# 610
Момичета отпуските свършиха аз стартирам от ново. Вчера отидох след морето на преглед беше ми 8-ми ден и имах готов фоликул 17 мм. С добър Естрадиол за 1 Ф беше 302. Утре съм на пункция. Обещах ви да пробвам с ivf оплождане, но няма да стане защото ще използвам замразена проба и шанса клони към неуспех след размразяването. Затова този път ще изпробвам Икси+Имси да видя какво ще стане и ако стане бластоцист съм решила да направя свеж трансфер.
Стиснати палчета за това фоликулче да е твоето чакано бебче 🤞🍀

# 611
  • София
Много ти благодаря Kissing Heart
Както се казва от твоите уста в божиите ръце, дано новият сезон донесе много радост на всички борещи се момичета и разбира се 2 дебели чертички. Flowers Hibiscus Flowers Four Leaf Clover Heart

# 612
  • София
Успех и от мен!

# 613
Pepita, аз последния път вместо имси избрах селекция "Зона" (250 лв) в Надежда. Понеже бях сама на пункцията, ми звъннаха, за да отида да подпиша кой метод да приложат. Оказа се, че предишният път правили някакъв тест за прикрепяне на сперматозоидите към яйцеклетката (въпреки икси-то оказало влияние и това някак) и при ММ бил нисък %. В такъв случай и според спермограмата решихме да пропуснем имси. Обсъди го с ембриолозите, ако можеш и преценете.

# 614
pepita5, успех! Стискам силно палци! Hug Heart
Кате, какво стана? Приключи ли всичко?

Общи условия

Активация на акаунт