На море в Гърция 2019 - III

• 41 506
  • 758
  •   1
Отговори
# 180
  • София
АРИАНА благодаря!

# 181
  • Най-красивата страна
Тази година ще сме на Корфу в Палеокастрица.
Освен на плажа ще отидем до манастира,ще заведем детето да разгледа аквариума.
Искаме също да пообиколим острова.

# 182
  • София
И ние преди няколко дена резервирахме на Корфу, малко преди Палеокастрица.
Сега се връщам назад да прочета за Корфу, защото не съм мислила, че ще почиваме там и е дестинацията, за която нямам никакви запазени постове.
А за Паралия Офринио...когато сме си на Сандански понякога прескачаме за еднодневен плаж, имаме си любими и приятни местенце, плажната ивица е доста дълга.

Последна редакция: пт, 21 юни 2019, 12:55 от Лиана11

# 183
  • Veliko Tarnovo, Bulgaria
Може ли да споделите ресторанти от които сте доволни в района на Агиос Никитас на Лефкада.

# 184
  • Пловдив
Здравейте, за първи път ще почиваме семейно в Гърция с детенце на почти 2 години. Т.к. отпуските се оказаха проблем, налага се за нещастие да почиваме в средата на август - харесахме си апартамент в Неа Перамос, но да си призная, над възможностите ни е и се чудим дали да направим компромис. Моля за мнение относно плажа, дали е подходящ за 2 годишно дете, има ли много комари, ще оцелеем ли в жегите през август, имат ли приятни заведения, лекар и прочие важни неща? Ще съм благодарна за всяка полезна информация. Извинявам се, ако е объсъждано в темите назад, но нямам време да изчета всичко.

# 185
Плажът пред Перамос не ми хареса - дълъг, тесен, едър пясък, който набива петите. Не ми хареса. Хубавият плаж е на ок. 3 км от селото, след лозята, но си трябва кола. Има големи паркинги, бийч барове срещу консумация, по-шумни и по-уединени местенца. Самото село не е лошо, има магазини, таверни, супермаркети, пешеходна крайбрежна... през август вероятно ще е лудница, но тогава навсякъде е... 😇

# 186
  • Пловдив
Плажът пред Перамос не ми хареса - дълъг, тесен, едър пясък, който набива петите. Не ми хареса. Хубавият плаж е на ок. 3 км от селото, след лозята, но си трябва кола. Има големи паркинги, бийч барове срещу консумация, по-шумни и по-уединени местенца. Самото село не е лошо, има магазини, таверни, супермаркети, пешеходна крайбрежна... през август вероятно ще е лудница, но тогава навсякъде е... 😇

Благодаря, а този плаж, който е на 3 км как се казва (ако си има име) и има ли възможност за наемане на апартамент в близост до него?

# 187
  • have faith and be patient ..
Има ли пресни мнения за Ramada Plaza Thraki?

# 188
  • гр. Варна
Сигурно вече е питано, но не мога да намеря инфо за пътуване с фирмен автомобил. Дали е необходимо пълномощно при положение, че съпруга ми е управителя и съответно шофьор на автомобила.

# 189
Амолофи е плажът. Но пък ако спите там, сте в нищото. Не знам, ако си готвите и не се разхождате вечер, ако не търсите площадка за игра на детето, може би става. Изборът за настаняване е по-малък, но съм попаднала на оферти.

# 190
  • Пловдив
Амолофи е плажът. Но пък ако спите там, сте в нищото. Не знам, ако си готвите и не се разхождате вечер, ако не търсите площадка за игра на детето, може би става. Изборът за настаняване е по-малък, но съм попаднала на оферти.

Благодаря ви!

# 191
  • София
 Къде има настаняване на Амолофи? Освен къмпинга най-накрая до детския лагер, има само лозя и земеделски имоти. Да не са построили хотели в зеленчуците?

# 192
  • София
Сигурно вече е питано, но не мога да намеря инфо за пътуване с фирмен автомобил. Дали е необходимо пълномощно при положение, че съпруга ми е управителя и съответно шофьор на автомобила.
Не, нищо не ви трябва, тръгвайте спокойно.

# 193
  • гр. Варна

Някъде в нета четох, че се искало нотариално заверено пълномощно.
Моля още някой да потвърди, че да няма после изненади.

# 194
Ако колата е на лизинг ви трябва пълномощно

Общи условия

Активация на акаунт