На море в Гърция 2019 - III

• 41 495
  • 758
  •   1
Отговори
# 225
Ако е голям хотел, агенциите обикновено предлагат пакети с по-добри цени (може на last minute оферта да попаднете). Ако е апартамент, booking става.

# 226
  • София
И на първа страница в темата има много информация, аз например първо там търся.

# 227
На кулата задръстването към Гърция е доволно вече.

# 228
  • София
В колко часа бяхте там?Ние утре сутрин тръгваме

# 229
В момента сме на лукоила 2,5 км преди границата

ПП за 30мин 1 км

Последна редакция: сб, 22 юни 2019, 09:39 от vanqivanova

# 230
  • have faith and be patient ..
Ние другия четвъртък по нощите тръгваме към александрополис, сутринта ще сме там, да спят децата в колата през ноща, но настаняването в хотела е след 14:00.. Направо се чудя какво да правим и къде да се крием до тогава, може някой плаж да направим или мол.. Предложения?

# 231
Здравейте. Включвам се с молба за съвет. До сега не сме ходили в Гърция, съпруга ми е много против/морето до нас, ние в Гърция ще ходим/😀. С децата го навихве за 3 нощувки Септември, и сега дилемата - къде да го заведа да не ни е за последно? Не сме претенциозни, предпочитаме да сме по - близо до природата, да не е много далече със собствен транспорт сме. Благодаря на отзовалите се.

# 232
  • София
В момента сме на лукоила 2,5 км преди границата

ПП за 30мин 1 км

В 5:30 бяхме само ние.

Преди Волос магистралата е затворена и ни свалиха от нея, след Волос се качихме обратно.

Адска жега е.

# 233
Като чета новините май сме пропуснали големия трафик. 2,6км ги минахме за час и четиридесет на границата сутринта (около 9 часа) .
След Солун също имсше много трафик. GPS-a ни предведе по някакъв обход през едни черни пътища, ама спестихме 10-15 мин. Явно и гърците масово отиват на почивка. След Солун се движехме с 20 км/ч, който пътува утре или която и да е събота да си има едно на ум.

# 234
Всъщност вече сме на Кастос ако правилно съм написала С малка яхта сме и се движим
Не беше ли писала,че на Пелопонес ще вървите?Или съм в грешка...виждам,че се въртите по Йонийско Simple Smile
Не си в грешка правилно си разбрала След Итака отиваме около Пелопонес

Може ли да споделиш мнение за Итака, другата седмица пътуваме на там..

# 235
  • София
Надявам се в утрешния неделен ден нещата да са по-спокойно откъм трафик.Дано в събота заради уикенда е било така натоварено.Чудя се в колко да тръгнем от София,за да се презастраховаме...

# 236
  • София
Ние гледаме към пет сутринта да тръгваме,но не ни се получава винаги. А пък и ние все пак пътуваме вече отдавна без деца.

# 237
  • София
То нашето дете не е малко.Ще гледам по-рано да се организираме и тръгнем.Последни приготовления ...Искам да е утре...

# 238
  • София
Момичета, май ще ми се наложи да ползвам Transferwise. Нужна е регистрация, ще го направя. А на получателя само IBAN и имена ли са ми нужни?

# 239
Когато пътуваме към Халкидики винаги тръгваме към 12 - 1 часа през нощта /От София/ и избягвам да е в събота. Децата спят през целия път, няма движение по нашите пътища, а и край Солун също не е натоварен трафика по това време.

Общи условия

Активация на акаунт