ЧААТАЙ УЛУСОЙ [Çağatay Ulusoy] | "The Protector" - Netflix 2018 | темата на ЧАЧО #13 [258]

• 39 966
  • 569
  •   1
Отговори
# 465
Мимка HeartHeartHeart благодаря, че го сподели тук. Варна го е превела. За което отново й благодаря. Hug
Ама май е голяма драма и не съм в настроение да го гледам нещо. Ще го оставя за друг път.

Малко снимки от мен.

И още снимки...

# 466
  • Яко в Матрицата...
И за благодаря за превода на девойките HeartFlowers Hibiscus

Очаквах повече от филма. Не от Чачо, той се справя страхотно, в него не съм се съмнявала. Но ми се искаше да покажат къде създателите на филма виждат светлината в тунела... Откъде може да дойде спасението. Така излиза, че изходът е само един... Не знам...

# 467
Вчера попаднах на едно писание на един блогър, който казва: "Продаваме сериали по целия свят, но не се научихме да пишем сценарии". Мисля, че е ясно за всички. Само че не правят нищо за да променят ситуацията.

Но от това, което прочетох за филма, явно наистина има нещо общо със Среднощно небе с Джордж Клуни. Аз го гледах два пъти, ама там нямаше чак такава драма.. този ще го гледам някой ден, но не сега Joy

# 468
  • Яко в Матрицата...
Не знам, Ани. Не искам да пресичам ентусиазма и изсипването на суперлативи към филма и Чачо, така че ще си спестя коментарите Grinning Чачо си е Ок, просто моите очаквания към проектите му са по-големи.

# 469
Да, доста добри неща се изписаха за филма и за Чачо особено.
Аз нямам никакви очаквания Joy
Сценариите им не ги бива.. и на сериалите и на филмите. Не съм много наясно, никога не съм следила сериозно ситуацията, но като чета мнения на зрители май като от калъп са им писаниците на турските сценаристи. Може би трябва да дадат шанс на млади хора, не все едни и същи да пишат едно и също.

# 470
Йешилчам - трейлър с бг субтитри

Последна редакция: чт, 01 апр 2021, 18:22 от Ани (AHИ)

# 471
  • Яко в Матрицата...
Благодаря, Аничка, Галка! Heart

# 472
# 473
  • Яко в Матрицата...
Е защо босо са го оставили момчето Rolling EyesJoy

Благодаря, Аничка Heart

# 474
  • дали?

а огледалния защо не са го изпилили? Joy

# 475
  • Яко в Матрицата...
Иве Heart, кой ти гледа в тази криза Joy

# 476

Последна редакция: пн, 12 апр 2021, 20:39 от Ани (AHИ)

# 477
  • дали?
четат ми се книжки NerdStuck Out Tongue Closed Eyes

# 478

ади, първо книжките, после пак шерефе край камината Stuck Out Tongue Winking Eye

# 479
  • дали?
People DancerPeople DancerPeople DancerPeople Dancer

Баръшче да даде огИн

че тоз надрусан комбайнер на GQ ме стрескА FlushedFlushed

Общи условия

Активация на акаунт