Търся електронна книга - 24

• 70 432
  • 736
  •   1
Отговори
# 270
Здравейте!
Търся книга 2 на Мегън Марч "Виновни като греха"
Благодаря предварително! yancheva.1976@abv.bg
Сори, но я намерих.......просто не съм прочела всички постове

Последна редакция: ср, 24 юли 2019, 00:22 от щастлива мама

# 271
Здравейте,

Търся на Алберт Айнщайн - The World as I see it. За предпочитане на английски, но пълен вариант. Щях да си я купя за Киндъл от Амазон, но в мненията пише, че са махнали последната глава за евреите, а искам да е пълния вариант. Поразрових се в сайтовете и я няма, а тук темата си я следя редовно.
Ако някой я има или има идея от къде мога да я сваля моля или да пише или -> bekileik@gmail.com
Благодаря предварително Simple Smile

# 272
  • Somewhere in Spacetime
Здравейте,

Търся на Алберт Айнщайн - The World as I see it. За предпочитане на английски, но пълен вариант. Щях да си я купя за Киндъл от Амазон, но в мненията пише, че са махнали последната глава за евреите, а искам да е пълния вариант. Поразрових се в сайтовете и я няма, а тук темата си я следя редовно.
Ако някой я има или има идея от къде мога да я сваля моля или да пише или -> bekileik@gmail.com
Благодаря предварително Simple Smile
pdf1
pdf2

# 273
Здравейте търся книгата "След" на Анна Тод Simple Smile Някой има ли я на pdf ? Simple Smile Благодаря предварително ! Heart

# 274
Здравейте търся книгата "След" на Анна Тод Simple Smile Някой има ли я на pdf ? Simple Smile Благодаря предварително ! Heart
Pулит.

# 275
Търсих я в рулит ,но я има само на руски Sad

# 276
# 277
Много благодаря ! Heart

# 278
Здравейте търся книгата на Христина Мираз-" Великите любовни истории"

Също и поредицата преживяно.Благодаря

# 279
  • София
Да не би да съм изтеглила грешна книга "За една нощ". В моята героите са с български имена, супер кратка е с елементарен сюжет и не мога да повярвам, че това е толкова търсено. Все едно като съм я конвертирала и е останала само малка част Simple Smile

# 280
Да не би да съм изтеглила грешна книга "За една нощ". В моята героите са с български имена, супер кратка е с елементарен сюжет и не мога да повярвам, че това е толкова търсено. Все едно като съм я конвертирала и е останала само малка част Simple Smile

Има доста книги с такова или подобно заглавие , книгата която си изтеглила е на Люси Елиазар , български автор, първите 4 глави са достъпни в интернет и някой ги беше направил на файл , може би си попаднала на това...

# 281
  • София
Това обяснява нещата Simple Smile

# 282
Здравейте, някой има ли книгите "Лесна" и "Уязвим" на Тамара Уебър и ще може ли да ми ги изпрати >> ellen96@mail.bg Simple Smile
В pdf ги имам само. Дано да свършат работа.

# 283
Добър вечер! Може ли ако някой има „Вербувана” от Стефани Евгениева да я прати на tonitoshbg@gmail.com? Благодаря предварително!

# 284
Здравейте! Търся "Без милост" на Лекси Блейк.  Epub вариант

Последна редакция: чт, 25 юли 2019, 23:11 от Popist

Общи условия

Активация на акаунт