СЕДМИ КЛАС. Точките ще проверим, паралелките ще подредим 20.06 - 30.06.2019

• 127 292
  • 2 478
  •   1
Отговори
# 1 260
Браво на всички деца  Hug Измъчиха се тази година!
Заслужават похвала!

Резултатите на моята дъщеря:
96 БЕЛ
84 МАТ

460 бал за езикова
446 за МГ
Чакаме статистиката.

Наздраве на всички мами от темата  Wink Аз съм абсолютен въздържател, ще полея резултатите с Кока кола  Flutter

# 1 261
Нашите резултати са 90 точки по БЕЛ и по математика.
Момиче, от Пловдив....
МГ-то може и да не ни огрее......

# 1 262
  • София
Jiema, и аз се спекох. Уж бях доволна, но сега се притесних. Ще трябва да си сипя да пийна нещо.

# 1 263
  • София

Не вярвам да си направят труда в извънработно време да се занимават с каквото и да било. Но пък може да ги по залеем със запитвания кога ще я пуснат въпросната статистика. Някои РУО имат навика да се ослушват и да чакат сръчкване. Интересно какво ги бави, при положение, че имат всички оценки в системата.

Първо трябва да дадат пресконференция. Ако пуснат статистиката преди това, няма за какво да говорят на пресконференцията. Joy

# 1 264
  • София

Не вярвам да си направят труда в извънработно време да се занимават с каквото и да било. Но пък може да ги по залеем със запитвания кога ще я пуснат въпросната статистика. Някои РУО имат навика да се ослушват и да чакат сръчкване. Интересно какво ги бави, при положение, че имат всички оценки в системата.

Първо трябва да дадат пресконференция. Ако пуснат статистиката преди това, няма за какво да говорят на пресконференцията. Joy
Хайде, чакаме ги във вечерните новини Wink

# 1 265
  • нейде там, където ....
На фона на, изглеждащите лесни, НВО тази година и споделените тук точки, очаквам и аз по-високи балове. Но в реалността - в нашия клас ще са най-много 3 с резултат 80+ на двете.

П.П. Някъде между refresh-ванията, при нас се появиха всички резултати от олимпиади и състезанието на НПМГ. Всичко е вярно и точно отразено.

# 1 266
В класа на сина ми София имат момиче със 100т. по МАТ. Момичетата масово са с оценки над 90 т. и по двата предмета. По мат има и две с 96 т . Момчетата са доста по- скромни, около 70- 80 т. преобладаващо.

# 1 267
  • No Line On The Horizon
Форумът не е представителна извадка, нито резултатите на деца от МГ или математически паралелки

# 1 268
Момиче с мерак за немски, но не в Конското:
БЕЛ - 89 т.
МАТ - 82 т.
Бал за това, което ни интересува - 442.

Здравейте, кое е това училище - Конското? Anguished

# 1 269
  • Варна
Здравейте и от мен,
Следя ви отдавна, но не съм писала.
Само за статистиката да се похваля и аз
Момиче Варна
100 МАТ
87.5 БЕЛ
( Много много съм горда с детето)

# 1 270
  • Бг-мама
Миналата година балът за нашата паралелка е бил 477-429 ...
тази година ако е от 500 до 450 ни върши идеално работа хахаха Simple Smile Simple Smile
Да позная ли вашето желание?
Ние ще се борим за следващото след него . Там е било минимален 397. Ние сме с 422.5 и се надявам да не скочи чак толкова , въпреки ,че вече сериозно взех да се плаша.

# 1 271
Какви са тез балове бе?😊😀
Ние доволно
Бел - 90
Мат - 60,250 ( но да припомня , че по ПИ не изкарваше повече от 30- 35 т)
Няма ли деца с по - ниски балове?
За професионалната паралелка сме с излишни точки, супер много, ако на някой му трябват ние сме с излишък)
Браво на отличниците❤

# 1 272
  • Sofia
Момиче с мерак за немски, но не в Конското:
БЕЛ - 89 т.
МАТ - 82 т.
Бал за това, което ни интересува - 442.

Здравейте, кое е това училище - Конското? Anguished
91 НЕГ-София

# 1 273
  • София
НТБГ професионална ли се води и трябва ли медицинско за нея?

# 1 274
  • Sofia
Аз да питам:подаването на заявления за участие е електронно,нали?
Записването? Лично ли е?

Общи условия

Активация на акаунт