Елчин Сангу, Баръш Ардуч и колеги - проекти- настоящи и минали - тема 78

• 82 379
  • 742
  •   1
Отговори
# 375
  • София
Аз мисля забащата на Кузгун.Фррман каза за снимката и отпечатъците ,но кичура коса който Кузгун изслведва лично взе изследването от болницата и там имаше 99%  съвпадение. Гроба е празен.Значи тоя човек е някъде.Според мен двамата са братя. И още нещо да кажа Laughing . Как плаче това момче,скъса ми сърцето на сцената с Кесик, когато го миеше с душа колкото пъти да го гледам толкова рева с него наравно.Единствения актьор,който ми въздейства така.

Привет! С този дълъг ник как да се обръщаме към теб?

Ферман призна на Кузгун, че е манипулирал и снимките и ДНК теста, за да може да накара Кузгун да търси баща си. Като залогът на Ферман бе, че ще му каже къде е "живият" му баща при условие, че убие дядо си.
Друга клопка Ферман направи и на Дила, за да предизвика нейният гняв и отчаяние, за да убие Бехрам.
Ферман бе заложил на две позиции, която стане от двете. Той каза на Кузгун, че е изпълнил обещанието да убие дядо си и затова му даде една бележка с адрес или нещо подобно. После се разбира, че му е дал място, където е гроба на Юсуф, бащата на Кузгун. Кузгун, обаче каза на Ферман, че не е убил дядо си по волята на Ферман, а от собствени подбуди. Така или иначе Бехрам щеше да бъде убит  наверно от Дила, или от Кузгун.
На гроба на Юсуф Джебеджи Кузгун каза на Джихан да направи необходимото, за да се разбере истината дали това  е  гроб  на баща му, или отново някаква игра.
Не се знае сестрата на Неше  какво писмо е написала до Ферман, което Неше така старателно скри.
Най-странното бе накрая на серията, когато се видя, че Кумру държи и отвори подобно писмо. Може да се заблуждавам с надписа на писмото, но ми се струва, че бе един и същ с това на Неше, което затвори в сейфа.
Явно това ще е голямата тайна, която предстои да видим как ще ни я разкрият. И защо Неше каза, говорейки на гроба на сестра си,че ако Кузгун разбере истината дали ще остави жив Ферман?
Интересни въпроси и много интригуващи моменти ни очакват.

Силвия се казвам.Приятно ми е!!!🙂🙂🙂
Благодаря за изчерпателния отговор🌹

# 376
Джанъм, този кюпек с Боре Миа ли е Sunglasses

# 377
Джанъм, този кюпек с Боре Миа ли е Sunglasses

Според хората- да.. аз не мога да гарантирам  Mr. Green Mr. Green

Ама щом Боре и кучето почна да го лъже, не е добре работата  Whistling hahaha Joy Joy Joy

# 378
Hug Hug Hug
Дими и от мен мерси за разяснението  bouquetАз изгледах серията само на турски и горе долу я разбрах обаче ще си чакам бг превода ,за да ми се изясни всичко.
Дила каза много силни и верни думи на Кузгун в горската къщичка ,ноооооо частта с Ферман изобщо не се вързва с останалото  newsm78Ще видим заради какво е с него.
Баръш днес много активен в инстаграма си smile3521И снимката и видеото  сладурски  smile3521
Снимки от сета.

В първия сезон Кузгун сънува Дила сега пък тя него. smile3521

а това са току що сгодени хора  newsm78 smile3521

# 379
Ени, благодаря за снимките от сета и напомнянето но това кой кога сънува другия.  Flowers HibiscusБях забравила неговия сън през първи сезон.
Много ми хареса снимката на Дила и Ферман и коментара  ти. Flowers Hibiscus

Попадна ми една статия за Елчин
https://trud.bg/%D0%B5%D0%BB%D1%87%D0%B8%D0%BD-%D1%81%D0%B0%D0%B … 1%83%D1%81%D0%BA/

А Боре нека да продължава с активност в Инстаграм. Доволна съм от тази му активност. Hands Clap

# 380
  • София

Сега се надявам скорои новия татус да покажат.Heart

Малко странен,но сигурно има история

# 381

"Майка ѝ не се омъжва повторно заради ревността на дъщеря ѝ при появата на нов мъж в живота ѝ."

smile3505 smile3505 smile3505

ooooh! ooooh! ooooh!

# 382

Скрит текст:

Ако това е новия татус на Боре, предисторията е ясна, просто иска кака винаги да е с него Whistling

# 383
# 384
# 385
Здравейте!

Честит празник!

И още една статия от БГ журниласт,  този път за Баръш
http://mejdu-redovete.com/%D0%BB%D1%8E%D0%B1%D0%BE%D0%BF%D0%B8%D … %B8%D0%BD-%D0%B8/

# 386
  • Пловдив
Здравейте и честит празник!
Hug Hug Hug
Дими и от мен мерси за разяснението  bouquetАз изгледах серията само на турски и горе долу я разбрах обаче ще си чакам бг превода ,за да ми се изясни всичко.
Дила каза много силни и верни думи на Кузгун в горската къщичка ,ноооооо частта с Ферман изобщо не се вързва с останалото  newsm78Ще видим заради какво е с него.
Момичета, на мен ми направи впечатление /от руските субтитри/, че Дила искала нов живот начисто  с Ферман. Тя сериозно ли?!? Останах с впечатлението, че според нея Ферман не е известен мафиот, главен съперник на Бехрам, а срамежлива теменужка. И  това от човек, който е направил всичко възможно да се отърве от врага, като изпрати Дила да се справя с Бехрам съвсем сама, дори й осигури спокойствие, като елиминира охраната, а преди години е взривил колата на Бехрам. Чакам с нетърпение да разбера как е стигнала до този извод.

# 387
Здравейте и честит празник!
Hug Hug Hug
Момичета, на мен ми направи впечатление /от руските субтитри/, че Дила искала нов живот начисто  с Ферман. Тя сериозно ли?!? Останах с впечатлението, че според нея Ферман не е известен мафиот, главен съперник на Бехрам, а срамежлива теменужка. И  това от човек, който е направил всичко възможно да се отърве от врага, като изпрати Дила да се справя с Бехрам съвсем сама, дори й осигури спокойствие, като елиминира охраната, а преди години е взривил колата на Бехрам. Чакам с нетърпение да разбера как е стигнала до този извод.

Да, Дила точно така каза на Кузгун, че иска нов живот, начисто и то с Ферман. Ами от баща мафиот ще отиде при такъв мъж. Често срещано дъщерята да търси у избранника си подобие на баща си.
Когато се прегърнаха с Кузгун в горската вила и тя му опипа пистолета веднага реагира с упрек, че ето той е пак с оръжие в ръка.А за Ферман не си ли задава въпроси. Поне може да се замисли над фака, че след като Бехрам му е враг не е възможо да няма оръжие. Нали точно Ферман уби Бора и то много хладнокръвно, макар че и Дила, и Кузгун тогава бяха в безсъзнание.Въобще Дила, за да противодейства на Кузгун винаги правеше нещо наобратно.

# 388
  • София

Скрит текст:

Ако това е новия татус на Боре, предисторията е ясна, просто иска кака винаги да е с него Whistling

Кака индианка -"Седящия бик" Stuck Out Tongue Winking Eye

# 389

Уверен е, че все някога това ще се случи, но не казва, че би желал Гупсе да бъде майка на децата му.

В интервю от 2018 г. Баръш Ардуч (зодия Везни) споделя, че по-рано не вярвал в зодии, но вече е променил позицията си: винаги се интересува от зодията на партньорите, с които ще играе, защото смята, че е важно.

smile3532 smile3532 smile3532

Общи условия

Активация на акаунт