Парфюмни размисли и страсти - 227

• 53 568
  • 731
  •   1
Отговори
# 255
  • София
С прискърбие трябва за изхвърля 4-5 аромата, защото са се развалили. Уфф.
Ама поне утре ми идва нова пратка.
И аз много искам Dylan Blue!

# 256
  • София
С прискърбие трябва за изхвърля 4-5 аромата, защото са се развалили. Уфф.

Как са се развалили???? Отливки ли са???  Имам парфюми на 10 и повече години и не са мръднали. Съхранявам ги в кутиите им, в друга кутия по-няколко броя, на тъмно в дъното на един шкаф.

# 257
Да, това е интересно разкажи моля, повече. Аз имам също много стари парфюми нищо им няма, но отливките всички изхвърлих в един момент.

# 258
  • София
Три от тях не са отливки. Nuxe, Body shop rose oud, Rampage. Всички са си променили аромата. Пробвах по три пъти поне. Съмнявам се и за Ив Роше Мандарин Цитрон. Не са скъпи, обаче ме е яд.
Май трябва пак да мисля за преместване. Обаче искам поне 10 да са ми пред очите, за да си избирам...

# 259
  • Бургас
Ох,да чукна на дърво не съм имала развалени парфюми,Free и аз като теб поне 10-на трябва да са ми пред очите,хаха.Да споделя за Инсомния,както и предположих не се е харесал парфюмът и не само на приятелката му,а и на самия него.Шефката и казала,ай какъв е тоя бабешки парфюм и сега заминава при нейния баща.

# 260
Колкото хора, толкова и мнения, сама написа преди малко в друга тема. Нищо бабешко няма в тирамисуто на Инсомния. Дали се харесва е отделен въпрос, но бабешко не е, нито дедешко.

# 261
То на една колежка всичките версии, които имам на Eau des merveilles й се струват бабешки, но на мен са една прекрасна женска прохлада в жегите. Особено eau claire des merveilles.
Да не говорим пък колко "бабешки" на други колежки и колеги им се струва Коромандел. Един даже го определи на спрей за хлебарки.

# 262
  • Бургас
Така е Денс,така ще е докато поръчват парфюми по чужди отзиви и просто не пробват.Защото той точно по отзиви от нета го е поръчал и ето съответно идва голямото разочарование.А да не ви казвам,че според доста мои приятелки Шанел изцяло бил бабешки бранд/аз не знаех/ с което не мога да се съглася,но всеки си има различни възприятия.Мен продължават да ме отказват да си купя Коко Шанел,тъй като бил за много възрастни дами и нямало да ми стои добре.Още не съм си го подарила,а така да ми харесва.

# 263
  • Sofia
Ох,да чукна на дърво не съм имала развалени парфюми,Free и аз като теб поне 10-на трябва да са ми пред очите,хаха.Да споделя за Инсомния,както и предположих не се е харесал парфюмът и не само на приятелката му,а и на самия него.Шефката и казала,ай какъв е тоя бабешки парфюм и сега заминава при нейния баща.

Представям си шефката й с какво се полива. Joy
Наистина няма нищо бабешко, на мен ми харесва парфюма, но е много надценен.
Все едно да кажеш, че Скандал е бабешки... Не сравнявам, а давам пример. Grinning

Шанел аз също не го харесвам, поне това, което съм пробвала... но пък на други жени се развива прекрасно...Simple Smile)
А, пък да кажеш на класата и елегантността, че е бабешка, значи или нещо си мръднал, или си от разсулковците по парковете, които по цял ден метат хек и поркат бирички.Grinning

Кристалче, запази си го и като станеш на 60 ще си го носиш, така и той ще е отлежал и ще си паснете.. Grinning

Аз днес съм ходещ плодов коктейл с това малко сладурче - Angel Eau Croisière

Последна редакция: вт, 09 юли 2019, 11:28 от sunattraction

# 264
  • София
Аз умирам за Шанел. Даже си намерих моята 5ца.
Обаче Eau de merveilles не са моята серия. 

# 265
  • София
До сега не се е случвало да ми се развали парфюм, но веднъж в "Beauty zone" имаше един "Reve", който миришеше странно, а и беше много намален, като цена.
Пазя си парфюмите на тъмно, не им пазя кутиите, но и до момента нито един не ми се е развалял, а и не е стоял твърде дълго. От скоро ги прибирам и в общи кутии. Нямам, кой знае колко парфюми, та тези които използвам за сезона са в една останала ми от подаръчен комплект, останалите в едно малко кашонче.
На мен от Шанелите, които съм опитвала ми харесва само Chanel eau de fraiche.

Последна редакция: вт, 09 юли 2019, 12:10 от Mira_X

# 266
Дай Боже на всички желаещи баби Шанели, но оригинални, а не копия и ментета! Whistling

# 267
  • Бургас
Хаха,Сънче до 60г. имам още доста годинки,по-рано ще се обзаведа с Коко най-вероятно.BowtieСкандал ми е всичко друго,но не и бабешки,но със сиг. някой може да го определи и така.GrinningАз Chanel eau de fraiche го харесвам,но ми е много омръзнал.Чудно ми е защо целия бранд минава под ножа бабешки/много кофти дума/,явно се съди от зелените им шипри,Коко и Шанел5,но пък Мадмоазелата и /Интенз/,линията Шанс,Габриел,Коко Ноар,Алюр все страхотни парфюми /ЗА МЕН/ и нищо старомодно не намирам в тях.Само дето Коко Ноар ми е слабо излъчващ и тих,затова още не съм си го купила,но продължавам с пробите.

# 268
  • Sofia
Да, трябва да се поправя, защото излъгах в предния пост. Извинявам се. Коко Мадмоазел ми харесва, както и Интенз версията. Коко Ноар обаче не.
На приятелка й бяха подарили първообраза и се беше напръскала, исках да я изям..Grin

# 269
  • СОФИЯ
Ходих в Олфактив на Раковска, за този парфюм, който Ковачева препоръча, но бранда не се внася вече в България Sad
https://www.fragrantica.com/perfume/Byredo/Sundazed-54747.html,
Напръскаха ме там с разни цитруси, 2 на брой  -  толкова имаха /не помня марките/ но след половин час изчезнаха.....
Пробвах и праскова и круша на By Kilian като ухание ми допадна, но при мен стои близо до кожата и трайността беше час Anguished
Тази година си останах без летен нов парфюм....

Общи условия

Активация на акаунт