Парфюмни размисли и страсти - 227

• 53 457
  • 731
  •   1
Отговори
# 345
Видях,че Удовата Орхидея продължава да се върти в пространството и в този ред на мисли снощи вечеряхме в една механа.Преминавайки през фоайето на хотела,всички толкова са били впечатлени от парфюма ми,че изпратиха в средата на вечерта сервитьорката да попита с какъв разкош съм се напръскала....Чудесна,чудесна,мансерска орхидея ❤😍
Вчера се запознах в Дъглас с тази красота....
Голяма красота,голямо излъчване-възхитена съм....
След този конентар съм оцелена право в сърцето, просто се предавам и поръчам.Ако не ми хареса поне ще имам да раздавам отливки,на желаещите да го прибват,а те май са доста😀

# 346
  • Viena
Да, тук е темата за бързо фалиране. 😂

Последна редакция: чт, 11 юли 2019, 22:32 от janaa777

# 347
Обърка темите. Това е за Компроматите.

renji, поръчвай Мансерата, ще ти хареса. Hug

# 348
  • София
За Mancera Aoud Orchid - видях, че ууда притеснява някои дами - не, няма място за каквито и да притеснения - тук ууд, в смисъл на нещо страшно, мрачно, арабско, мъжко, трудно или животинско няма. Ууда е само като допълващ и обогатяващ мек дървесен нюанс.

macadamia - радвам се, че тази Мансера ти носи такива комплименти - това не ме учудва обаче Laughing

# 349
  • Sofia
*минава тихичко, подшушва лекичко......Мансера са пуснали нов аромат...Royal Vanilla се казва......😁

Тая удова орхидея и аз я искам сега, искам да ме комплиментират..😁

# 350
  • На черешатааа
Благодаря за споделянето, ще се въздържа от поръчка. Сега с тази  мансера безсъние ще имам. Има ли я онлайн изгодно някъде Simple Smile

# 351
  • София
Дами, имам нужда от носове, познаващи много парфюми. Надявам се да ми помогнете Simple Smile
В шкафчето си стои половин шишенце от моя голяма любов- Будоар. Изпръскала съм количества и не ми е дотегнал. Търся го, да подновя от известно времв и гледам, че само в ибей го има. Днес се свързах със съпорта на сайта на Уестууд и ме информираха, че е спрян.

С кой да го заменя? Познавате ли парфюми, които се доближават до него максимално. Искам това ухание или поне подобно и искам да си го нося още много години, не съм колекционер и не се задоволявам с едно бутилче, стоящо самотно в шкафа. Е, няма да го изпръскам, за да мога да се връщам към уханието, но искам да имам какво да пръскам и върху себе си.

# 352
  • Стара Загора
Да, тук е темата за бързо фалиране. 😂
Мдаааа, благодарение на тази и другата парфюмна тема отивам към фалит 😂😂😂. Открих парфюмни близнаци в името на някои момичета и натрупах доста любимци. Сега и аз я искам тази Мансера... 🙄🙄🤔😁.

# 353
Не искам да подстрекавам никого,но по принцип с парфюмите гледам все да си сверявам часовника ,е като с тази Мансера/която така ляга към кожата,че притежателят й почти спира да я усеща/толкова комплименти за парфюм не съм отнасяла.❤❤❤

# 354
  • някъде под слънцето...
The Catcher in the Rye
Паефюма е спрян. , но това не оз ачава, че не се намира по сайтовете
примерно

Не съм попадала на негов двойник, но съм чувала, че Харем на  LR се длближава до него.
Този има сходно звучене
https://www.fragrantica.com/perfume/Al-Rehab/Nebras-1158.html
Ако наистина си фен на парфюма потърси из сайтовете, обикновено е на добра цена.

Последна редакция: пт, 12 юли 2019, 07:37 от sl

# 355
Харесах си от проба Lancôme O De L´Orangerie. Тръгнах да си го поръчвам и видях че има още Lancôme Ô De Lancôme  и Lancôme O D´Azur. Сега съм в чуденка. Ако някой има последните два може ли да направи сравнение.
Имала съм Orangerie и Azur само. Първият е по-цитрусов, а вторият - с повече цветя. O de Lançome, доколкото си го спомням е леко ретро и олд скул, в традициите на старите Ланкоми. Не знам дали са го реформулирали или осъвременявали скоро. За мен определено O de L’Orangerie е най-доброто от трите.

Последна редакция: пт, 12 юли 2019, 09:15 от Анонимен

# 356
Благодаря за споделянето, ще се въздържа от поръчка. Сега с тази  мансера безсъние ще имам. Има ли я онлайн изгодно някъде Simple Smile
Има я дам ,в елинор на мен ми се видя чудна и от там поръчах.
Аз от ден ,два се пробвам да се спогодя с  Valentino donna acqua,страхотен бадем е,много ми харесва,но забелязах ,че след химичното начало,веднага щом аромата поомекне спирам да го усещам,или кожата ми го изяжада ,знам ли.А хубаво се оливам не е да пестя.Оставам с впечатлението,че аз бързо спирам да регистрирам някой гурме аромати с Черния опиум след първите 10мин. вече нищо,да не кажа,че и с нощния трезор е същото,получавам комплименти,но аз не го усещам.Много тъпо защото аз обожавам такива аромати и ми се иска да ги усещам по дълго.

Последна редакция: пт, 12 юли 2019, 09:52 от renji

# 357
  • София
Vrabcho_ благодаря! Поръчах го!

# 358
Здравейте, това ли е така хваленият парфюм? https://www.fragrantica.com/perfume/Mancera/Aoud-Orchid-42506.html

# 359
Да ,този е.

Денси , и мен ме запали по La vie est belle.

Общи условия

Активация на акаунт