ЮНчетата ни добрички вече бутаме в колички! №1

• 18 677
  • 762
  •   1
Отговори
# 465
  • WonderLand
Na_na, всичко ще се оправи, важното е, че си с него и го гушкаш и му даваш сигурност и любов. Бебчо ще се пребори бързо бързо.

# 466
Благодаря ви момичета,хубаво е да срещнеш подкрепа в тежки моменти.Бебо е все така зле + вече и повръщане след сукане .Отказва вече да суче и не може да се отпусне да спи,заспива в мен и като го сложа на леглото и ревва

# 467
Ох, горкичкия. Не се притеснявай, днес ще има подобрение, трябва малко време да подействат антибиотиците. Това със спането в теб също е нормално, и бебка има такива периоди, когато нещо я боли, в мен спи спокойно, но в креватчето се буди и реве.
Бързо оправяне и ни дръж в течение!

# 468
Na_na оздравявайте бързо и гледай да не се притесняваш. Ще мине!

Кога според вас може да се влезне в басейн след секцио. ММ има рожден ден другия месец и ще ходим на СПА. Та де чудя дали да се цамбурна 😊

# 469
Ние сме с доста силна “хрема” , поне така каза вчера педиатърката. изследванията са ни в норма ,обаче бебка е с много сополи едва диша и кашля. Днес ще ходим да видят изследванията , а аз освен малко с аспиратора да и изсмуквам сополките не знам как да и помогна. То и аз бях доста хремава и каза ,че уж нямало как да я зарязя , а точно май аз си разболях детето 😭😭😭

# 470
Аз почти не съм спирала да боледувам откакто родих, явно е вярно, че на родилките имунитетът е нулев. Вирус след вирус карам, единия ни го довлачи мъжът ми и бебето го лепна, премина при него само с много пресипнал глас няколко дни, само аз съм все зле и по много време ги карам, явно от безсънието допълнително се усложнява възстановяването. И както нищо не може да се пие с кърменето, съвсем. Вече някой подсмръкне ли го изолирам тотално.

# 471
  • София
Nana бързо оздравяване на бебче пожелавам, кураж! С първата щерка на 26 дни на връх НГ лежахме в пулмологията с бронхиолит, но днес е на почти 13 и освен стандартните вируси и алергия към треви, като цяло е с нормален имунитет и здраве, така че само се гушкайте, говори му колко го обичате и бързо ще възвърне сили:wink:
Milk chok аз съм доволна от Омни биотик Панда за майки и бебета и след като свърши пия Пргнакеър за кърмачки. Но постоянно съм нащрек някой от семейството да не донесе вирус....

# 472
  • София
Na_na, бързо оздравяване и скоро да сте си вкъщи!

# 473
Na_na,бързо възстановяване и скорошно прибиране у дома.

# 474
Na_Na Бързо оздравяване на малкия бебок. Всичко ще е наред!

# 475
Момичета, аз още от бременността пия витамини Огестан и за имунната система Биозин Мама. Все още не съм ги спирала и съм много доволна! Биозина ме спаси през бремнността от много болести, а аз съм си доста болнава така че имаше ефект, а когато се разболявах минаваше много по-леко. Успех на болните мами и бебчовци! Всичко ще мине, а бебоците ще са изградили имунитет. ❤

Ние след малко тръгваме към педиатърката за да ни види на първата ни консултация.

# 476
Аз пих на прегнакеър витамините през бременността, сега пак за кърмачки. Боледувах само в 3 месец, но тогава още май не ги бях започнала. Много съм доволна

# 477
Nana, бързо възстановяване и от мен! Както казаха момичетата в постовете преди мен антибиотика днес би трябвало да подейства. Пожелавам ви от все сърце бебчо да се подобри още днес. Ще очакваме добри новини!

# 478
Na_na, бързо да се възстанови миличкото бебенце! Горките малки същества, от малки се борят с какво ли не...

# 479
Milk-choc, може би знаеш, ако си болна вече, може да пиеш нурофен и стрепсилс за гърло. Това е един линк, където може да се проверяват вещества, съставки, лекарства, дали преминават в кърмата и има ли риск: http://www.e-lactancia.org/
П.п. пий имуностимулати, има и с естествен произход.

Общи условия

Активация на акаунт