Последните 2 седмици малчо беше много неспокоен следобедите и все се носихме и се опитвах да го приспя. Тъкмо заспи на ръце и го оставя и след мъничко се буди.. Един ден го гушнах и той заспа върху мен, определено много го успокоява. Една приятелка каза, че това е "много лошо", защото ще се научи да спи само върху мен и няма да иска сам. А той всъщност сутрин спи в количката като излизаме, следобед беше така по-неспокоен заради коликите и вечер си спи в кревата. Последните два дни е много по-спокоен, явно и коликите са му по-малко, а и като е по-прохладно е направо друго дете. Миличкия ми.
трудно заспива (отпуска). Спи си тя върху мен и това е толкова блажено. Тези мигове не се повтарят 💖. Още са много малки, за да привикват на ръце и спането върху нас. Не робувайте на мненията този казал онзи... Вие сами ще си усещате как бебчо се чувства добре.
Мен все още ме притеснява.. Така жално и измъчено плаче. Вашите колики случва лк се да са толкова силни? Не съм яла разни бобови, зеле и т.н. Единсвтно домати, но пак не съм яла твърде много.. Препоръчани теми