ЮЛСКО бебенце ръце протяга да прегърне силно мама. Тема 9

• 32 068
  • 688
  •   1
Отговори
# 330
Честито на новите мами!💐
 Да са ви живи и здрави бебенцата!

# 331
  • София
От къде купите капки Лефакс?

# 332
Донесоха ми ги от Германия, т.к. познати ми се оплакаха, че имало разлика в качеството на тукашните Лефакс и тези, които се предлагат в чужбина.

Поздравления на всички нови мами! Пожелавам здрави бебчета и много положителни емоции! Hug

# 333
да са живи и здрави всички новородени бебоци, мамите скорошно възстановяване! Почти не останаха чакащи мами май

# 334
Преди малко станах мама на малка принцеса, роди се със спешно секцио заради лоши тонове.Плановото секцио трябваше да е другата седмица. Бебата е 2800гр. 49 см. и двете сме добре.

Последна редакция: пт, 19 юли 2019, 09:48 от Anesi

# 335
Преди малко станах мама на малка принцеса, роди се със спешно секцио заради лоши тонове.Плановото секцио трябваше да е другата седмица. Бебата е 2800кг. 49 см. и двете сме добре.
Честита радост!

# 336
  • София
Преди малко станах мама на малка принцеса, роди се със спешно секцио заради лоши тонове.Плановото секцио трябваше да е другата седмица. Бебата е 2800кг. 49 см. и двете сме добре.
Честита радост! Бъдете здрави и много щастливи!

# 337
Моничета пак ми почнаха болките този път е постоянна болка много ниско долу и все едно пари ... от 23:00 до сега не минава и ме боли предимно от дясно 😓👽 след малко май ще будя ММ пак да ме кара в МД че не се търпи ..
По добре да ида  и пак да ме върнат , отколкото да се мъча и да незнам какво става ..🥴🥴
Ще се опитам пак да заспя и ако не успея ще ходим на преглед .
Багажа ми седи в колата вече не го сваляме че сме редовни в спешното 😂
Изкъпах се ,оправих се за всеки случай че знае ли човек...😂 може пък да имам късмет и бебчо да е решил вече да излиза 😂

# 338
От Германия. Но някъде гледах че може да се.поръчат и тук в някакава аптека в София.но бяха 33 лв.

# 339
да са живи и здрави всички новородени бебоци, мамите скорошно възстановяване! Почти не останаха чакащи мами май

Има има Simple Smile някои бебенца се инатят още Smiley

# 340
Вече родилите мами, с какво запълвате времето на бебчетата, когато са будни (освен яденето)?

# 341
  • Пловдив/София
Блонди, как си, започна ли раждане?
И аз ходих 2 пъти до болница при съмнения, по-добре дс ме върнат, отколкото да пропусна нещо...
Ноо от седмици си седя все така- мека шийка, почти без разкритие (върхът на пръста само- тоест под 1см).
Околоплодните води са намалели и заради кръвотока може и да ме индуцират преди термин... так се надявах да тръгне само, имах няколко пъти конктракции, ама каквото такова.

# 342
Блонди, как си, започна ли раждане?
И аз ходих 2 пъти до болница при съмнения, по-добре дс ме върнат, отколкото да пропусна нещо...
Ноо от седмици си седя все така- мека шийка, почти без разкритие (върхът на пръста само- тоест под 1см).
Околоплодните води са намалели и заради кръвотока може и да ме индуцират преди термин... так се надявах да тръгне само, имах няколко пъти конктракции, ама каквото такова.

Ходихме в 4 сутринта на преглед тоновете са 130 и имам само 1 пръст разкритие пак ме върнаха..
Казаха ми да си почакам вкъщи още малко ,вместо да ме приемат и да обикалям коридорите на болницата.
Ше си се мъча явно,видяло се е че ще е тежко докато бебчо реши да се роди...
Днес в 15:30 съм на преглед при моя АГ и мисля да го питам дали не може да предизвикаме раждане по рано .Не издържам на тия болки ужасни са....

# 343
Nansss, аз го слагам в шезлонга като е буден. Говорим му. Гледам да е при нас и да си гледка.

# 344
  • Пловдив/София
А на записа контракции ли са болките? Просто не са редовни и не правиш разкритие?
По принцип могат с таблетка да предизвикат разкритие и с окситоцин да направят контракциите редовни... сигурно и при мен ше се наложи, макар и да нямам болки вече.
А тонове 130 нищо не значи, въпросът е да не са равни, те са ви казали вероятно дали са ок.

Общи условия

Активация на акаунт