ЮЛСКО бебенце ръце протяга да прегърне силно мама. Тема 9

• 32 024
  • 688
  •   1
Отговори
# 360
Момичета все повече почвам да се притеснявам сега на прегледа с ехограф лекаря каза че нямам почти никакви околоплодни води .Чакам визитацията към 9:30 да видим какво ще кажат .

# 361
  • Пловдив/София
Момичета все повече почвам да се притеснявам сега на прегледа с ехограф лекаря каза че нямам почти никакви околоплодни води .Чакам визитацията към 9:30 да видим какво ще кажат .
със система окситоцин ли си? Ако не, си поискай, да ускорят раждането и да не се стигне до секцио... или не ти помага системата?
И моите води са намалели, тоновете засега са ок (еднс идея по-лоши от преди седмица), но май няма да ме чакт до термин...

# 362
със система окситоцин ли си? Ако не, си поискай, да ускорят раждането и да не се стигне до секцио... или не ти помага системата?
И моите води са намалели, тоновете засега са ок (еднс идея по-лоши от преди седмица), но май няма да ме чакт до термин...
без система съм още чакам да кажат какво ще правим, но по тия болници никой не дава информация какво що ...тряа да им се вадят думите от устата насила, иначе никой нищо не казва .

# 363
И тук да се похваля. На 18.07 в 8,21ч. с планово секцио се роди Александър 3,900, 50см. Вече ме преместиха в стая и към обяд чакам голямата среща с малкия дундьо. Blue Heart

# 364
И тук да се похваля. На 18.07 в 8,21ч. с планово секцио се роди Александър 3,900, 50см. Вече ме преместиха в стая и към обяд чакам голямата среща с малкия дундьо. Blue Heart
Честито бебче! Много радост да ви носи! Hug

BlondyDjitsy, не се притеснявай. Важното е тоновете на бебето да са в норма. Аз бях с изтичащи води три дни, като сутринта преди раждането бяха намалели буквално наполовина. Индукцията ми започна в 12 на обяд, а родих в 9 вечерта, така че не се притеснявай излишно. Стискам палци всичко да е наред.

# 365
  • Сливен
И аз да се разпиша. Днес в 11:40 се роди Ивайло,3500 гр,50 см. Нормално раждане. Вчера в 21 постъпих в болницата с болки и малко разкритие. Почивам и довечера си го чакам.

# 366
И аз да се разпиша. Днес в 11:40 се роди Ивайло,3500 гр,50 см. Нормално раждане. Вчера в 21 постъпих в болницата с болки и малко разкритие. Почивам и довечера си го чакам.

Честито! 💐 Да ви е здраво момчето и много радост да ви носи! 💙

# 367
  • София
Честито на всички нови бебчета! Да са ви живи и здрави, пък на мамите бързо възстановяване!

# 368
Честито и нека бебетата да са живи и здрави и  с много късмет.

Относно храненето. През деня иска на през 4 часа а през нощта изкарва и по 5. На АМ е и ме притесняват факта че вече започвам да му давам по 120мл.мляко.  на кутията на млякото пише че за такова количество храненията трябва да са 5 а ние ги правим 6. Кажете си мнението. Аз си мисля че това трябва просто да го напишат и е като изискване към производителите. Но с моят мъж взехме да се замисляме дали пък няма да му претоварил стомахчето. Иначе детето си е спокойно,спи спокойно,и така.

# 369
Limonkabonbonka, Josse, violini, честита радост! Да са ви живи и здрави бебчетата  🍀🐣🍼
Храненето - яде през 3 часа на поискване, понякога и на 2. През ноща пак на 3 часа.

migles, при юнските бебето една майка питаше същото, че и нейното бебе яде по толкова. Ако искаш хвърли едно око на темата😉
https://m.bg-mamma.com/?topic=1127033.360

Последна редакция: сб, 20 юли 2019, 07:10 от Rinaa

# 370
Блонди загубихме те? Как си? Какво се случва при теб?

# 371
Блонди загубихме те? Как си? Какво се случва при теб?
Лежа си в болницата,вчера получих ужасни контракции,уж вчера щях да раждам ама ей ме на още се мъча,цяла нощ не успях да спя от болки ,сега продължават,ходих преди малко да си изпрося преглед за разкритие и мерене на тонове и сега чакам някой лекар да се появи че нали е събота и са в намален състав.
Не че през другото време някой се е засилил да се интересува какво се случва с пациентите...
Искам да раждам и да се махам от тука 🤣

# 372
Момичета, според вас на колко време трябва да е бебчо, за да сядаме по заведения с него? Например на кафе или на вечеря на открито?

# 373
Честито на всички нови майчета, да растат здрави мъничетата 🍀 🤗

Имам въпрос към момичетата, които вече имат малко опит - нас днес ни пускат от болницата и съм леко объркана как да действам с яденето. Тук като се събуди го слагаме на гърда, след това го дохранват с АМ. Първите дни нямах кърма, но от вчера започна да се появява и пак преди всяко хранене го слагам да суче, след това АМ. Веднъж вчера успях да изцедя 30мл (после нищо не успях да изцедя целия ден). Днес до обяд изцедих веднъж 20мл.. И сега се чудя дали да продължавам и така вкъщи..но не знам след като го сложа да суче, колко АМ да дам? Не знам дали и колко е изпил..нямам помпа вкъщи, но и да имам по колко пъти на ден е добре да се цедя? Предполагам че не е ок преди всяко хранене..

Отделно имам вдлъбнати зърна и слагам силиконови..и се почва едно падане, вдигане, лигавене на тия зърна. И през цялото време имам чувството, че са мръсни. Някой друг слага ли силиконови зърна? След като ги стерилизирате и сложите в кутийката, колко време са стерилни...?

# 374
Честито на всички нови майчета, да растат здрави мъничетата 🍀 🤗

Имам въпрос към момичетата, които вече имат малко опит - нас днес ни пускат от болницата и съм леко объркана как да действам с яденето. Тук като се събуди го слагаме на гърда, след това го дохранват с АМ. Първите дни нямах кърма, но от вчера започна да се появява и пак преди всяко хранене го слагам да суче, след това АМ. Веднъж вчера успях да изцедя 30мл (после нищо не успях да изцедя целия ден). Днес до обяд изцедих веднъж 20мл.. И сега се чудя дали да продължавам и така вкъщи..но не знам след като го сложа да суче, колко АМ да дам? Не знам дали и колко е изпил..нямам помпа вкъщи, но и да имам по колко пъти на ден е добре да се цедя? Предполагам че не е ок преди всяко хранене..

Отделно имам вдлъбнати зърна и слагам силиконови..и се почва едно падане, вдигане, лигавене на тия зърна. И през цялото време имам чувството, че са мръсни. Някой друг слага ли силиконови зърна? След като ги стерилизирате и сложите в кутийката, колко време са стерилни...?
Аз на мойта и давам да суче по 10-15 мин на гърда и след 30на минутки и забърквам от АМ, защото иначе все сме гладни и мрънкяме.. Първите 2 дни след болницата действахме както и там, дори вечер не се събуждахме..но сега сме на поискване и си искаме докато не ни се даде необходимата доза..А относно зърната и моите бяха вдлъбнати, но сега са ми като капачки от бира 😄

Общи условия

Активация на акаунт