Развитие по темата "Съвет как да накарам майката на доведения ми син..."

• 127 678
  • 5 227
  •   1
Отговори
# 3 090
Даскалка, при всичките ти ресурси, ти не си от полза за детето. Извини ме, че трябва да ти го кажа, но ти просто не го обичаш. Да, свестен човек си, опитваш се, но разбери - любов, обич и привързаност насила не стават. Както и понякога любовта и обичта не са по заслуги - ирационални чувства са те. Знаеш го - сама си избрала мъж в трудна ситуация, предпочела си го пред мъже, с които би ти било по-лесно. Защо мислиш, че логиката ти ще победи? И че накрая ще спечелиш... какво?

# 3 091
Детето живее с бащата по решение на родителите си.
Защо ти се буташ там, където не ти харесва, е работа на психихатър, психолог, психоаналитик или какъвто там специалист се навие да работи по проблема.
Ако ти стиска, кажи в прав текст на бащата, че не искаш той да живее с детето си.

# 3 092
Убедена съм, че някои защитнички на даскалката продължават да пишат само за да се заяждат с останалите.
Наистина ли смятате, че при намиране на нов партньор хората трябва да си зарежат децата, щото новия не го кефи да живее с тях?

Значи, разделят се мъжът и жената, всеки си намира нов партньор, пастрока и мащехата обаче не искат детето и то бива подмятано на баба или в институция за да не пречи на безоблачното щастие на "новите семейства"?! И има МАЙКИ, които подкрепят това?
Уау...наистина е като виц (макар че не е смешно)

Даскалка, не можеш да отговаряш за решенията на други хора, а само за собствените си. Или викаш "пастрока не иска детето, аз ли съм по-проста да го взема, дай и аз ще го изгоня, да не остана по-назад"? Преди доста страници ти казах, че завиждаш на англичанката...Ето сама го признаваш...

Мъже има много. Даскалата е голяма жена, с имоти, бизнес, образование, ще се оправи и без този мъж, не е първия, не е последния.

За детето обаче това е единствения му баща. На всичкото отгоре то е малолетно и трябва да живее някъде и да бъде отглеждано от възрастен още 9 години.
Наистина ли смятате, че при това положение мъжът трябва да се раздели със сина си, а не с даскалата?
Тази битка изобщо не е равностойна и нормална.

# 3 093
Тц, не й стиска, сама си призна. Къде, къде по-зрелищно ще е да гледа как детето научава, че ще се наложи да живее с нея още, и да го изкара ненормално и да има предтекст да го разкара.

# 3 094
Мен ме е страх, че след някоя и друга година това дете ще бъде натъпкано с успокоителни и не знам какво още може да му се случи. Даскалка е твърде бойно настроена.

# 3 095
  • София

Трагедията е, че не е нормално една жена, вкопчила се в един точно определен мъж да обърне света само и само да го раздели с детето му, за да следва собствените си интереси и изгода.

Трагедията е, родителите са се разбрали, че на този етап детето ще живее с единия от тях и не е нормално новите им партньори да определят къде и с кого да живеят децата и да се тръшкат.

И не на последно място, трагедия е, че се търси подмолен начин детето да бъде изгонено, пардон, "изведено" от дома им като престъпник, а авторката в бял ореол като жертва. Щом не иска това дете, да заяви директно в очите на мъжът си, че няма намерение да го гледа повече и няма да живее с него, той сам да решава какво ще прави. Не да му замазва очите с психолози и да психира още повече детето с ключалки и записи, след като всички знаем каква е крайна цел.

Всеки следва собствените си интереси и изгода, винаги в отношенията си с другите. Няма трагедия в това.

Трагедия е когато уж най- близкият ти, ти забива нож в гърба, лъжейки те 3 години, че детето а тая, а другата, ще замине при майка си.

Трагедия е, когато го гледаш това дете тия 3 години без ничия подкрепа, а се оказва, че зад гърба ти бащата се е договорил с майката да те заставят да го гледаш още 5 минимум.

ПП. Жената написа много отдавна какво иска и какво е заявила на мъжа си.
Все още, обаче, ти не само не си прочела, но и го определяш като пълен дебил, на когото и психолозите, в съдружие с даскалка, замазват очите.
Е, при това положение, друга гледна точка, няма шанс да бъде отчетена дори.

# 3 096
Стереотипите са страшно нещо.

Ако пастрокът тропне с крак на жена си, че не иска детето й при себе си, тя трябва да сведе глава и да се съобрази. Ако мъжът ми тропне с крак на мен, че детето остава, също. Я пак? И това горното от жени... После защо съм Антихристът... Преклонена глава сабя не я сече, нали, само че защо само жените трябва да я прекланят би ли ми обяснил някой?

Ема, кой се бута? 🤣🤣🤣. Мъжът ми ме последва по своя воля, с детето. След като собствените му баба и дядо не го искаха вече след като нарязал на дядо си гумите на колелото с нож заради забележка и на хората им писнало. Защо не си взе квартира, да си живеят двамата сами и както си искат? Защото много добре си дава сметка какво си има, но не му изнася, че трябва сам да жъне което са посяли с бившата.

# 3 097
Абе каква трагедия, когато опонента ти е на 8-9 години???

# 3 098
Защо никой не е коментирал рисунките на детето ?
Нали половината тук разбират от психология ?
Моля, важно е това, което е нарисувало детето .

Даскалка, правилно си разсъждаваш.
Тук ти се вменяват демонични  планове, но според мен, искаш да защитиш физическата си цялост.
Аз все още съм на мнение, че ти ще станеш най- добрият приятел и съюзник на момчето.
Защото имаш морал, принципи и самодисциплина.

# 3 099
absurT, даскалката замазва очите на мъжът си с ходенето на психолог, уж да се оправят нещата, след като вече е решила, че няма да живее с това дете. Тя самата го написа много пъти. Чака следващото му избухване за да бъде изгонено. Е защо аджеба е тоя психолог тогава?

Да, всеки следва собствените си интереси и изгода, но с цената на всичко ли? Няма ли ситуации, в които е по-добре да осъзнаеш, че целите ти не могат да бъдат постигнати и да се примириш?
Защо трябва да одобрявам действията на човек, който безпардонно иска да изрита едно дете заради лична изгода? Хора има всякакви, но такива неща не са за овации и подкрепа и то във форум за майки.

# 3 100
tays,  а след колко време очакваш да стане това?

# 3 101
Даскалка, за пореден път извъртя думите на пишещите. АКО НА МЕН МИ ТРОПНЕ ПАРТНЬОР, ЧЕ НЕ ИСКА ДА ЖИВЕЕ С ДЕТЕТО МИ, В СЪЩАТА ТАЗИ МИНУТА ЩЕ ИЗХВЪРЧИ ПРЕЗ ВРАТАТА.ЗАТОВА МИ Е ТОЛКОВА ГНУСНО, ТОВА, КОЕТО ПРАВИШ.
Майката не е читав родител. Това са фактите. Единственият родител който си иска детето е мъжът ти и ти се опитваш да го принудиш да гж изостави. Повръща ми се просто.

# 3 102
Бианка, детето води война като прокси на възрастните, баби, дядо, майка. Аз какво, да стоя и ръкопляскам ли?

Таф, ами хубаво. Ама защо трябва всички да са като теб? Всеки с избора си. Моето щастие не е второстепенно, след това на момата англичанка. А за щастието на детето си трябва да се погрижат не аз и пастрокът, а собствените му родители, чието задължение това е.

Едит: Алина, ами дръж си го ти вкъщи, да те рита. Аз боксова круша не възнамерявам да ставам на никой.

# 3 103
  • София

Този пост ще си го сложа в рамка и ще го цитирам всеки път, когато захапеш някоя разведена жена с втори партньор/брак каква егоистка е и как детето няма как да е щастливо, защото мама е щастлива. Тук даже не говорим мама и тате да са щастливи, а мащехата. Това дете има тотално безхаберна майка, аналог на голям процент безхаберни бащи, забравящи, че имат деца след развода. Отглеждащият го родител реално е бащата, който също не е цвете за мирисане. Много ми е интересно, ако на мястото на авторката беше някой пастрок, как щеше да реагираш?  Значи бащата е нормално да предпочете нея пред детето, така ли? Тя има избор, детето няма. Нали досега пееше как тя се грижи за детето?  Ама супер грижовно е да го разкараш, да го лишиш от родител, за да се сдобиеш с осеменител.
Иначе в тази безумна конфигурация е по-добре детето да е при баба си, но авторката я е шубе, че и бащата ще си тръгне с него. Затова нещата ще се случат подмолно, с предизвикване на детето, най-добре след забременяване.  И този сценарий ти се вижда нормален, АбсурТ?

Няма лошо, сложи го поста, ама го увеличи, да се вижда отдалече!

Че да направиш най- после разлика между задълженията на МАЙКАТА и на ЧУЖДАТА ЖЕНА към детето. Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Мога да ти обясня като на 9 годишна, но след 2 теми и толкова страници, щом си избрала линията на ревяща пред
 турски сериал, няма начин да погледнеш трезво.
Така че, ти ще продължиш да подсмърчаш за Ферхундето и да громиш де що враг намериш.

# 3 104
И до кога му е deadline-a на мъжа да реши чие щастие за него е по-важно, на детето или на приятелката му?

Общи условия

Активация на акаунт