Развитие по темата "Съвет как да накарам майката на доведения ми син..."

• 127 931
  • 5 227
  •   1
Отговори
# 3 150
Не съм съгласна, че му е никаква. За добро или зло, те са едно семейство.

# 3 151
  • Варна
За мен големият въпрос е защо този мъж седи в този дом... Останалите защо седят ми е ясно.

Такова вманиачаване по мъж досега не бях виждала и чувала.

# 3 152
За мен големият въпрос е защо този мъж седи в този дом... Останалите защо седят ми е ясно.

Такова вманиачаване по мъж досега не бях виждала и чувала.
Вманиачаването е негово- по жената.Blush
Аз имам обяснение- има интерес. Това е подлец и предател. И използвач. А даскалка си знае защо плаща тази цена, това е нейно право.

# 3 153
  • Варна
Тц, нейно е. Той поне допуска идеята за раздяла.

# 3 154
Франси, ама го гледа три години като никаква.
Тя. И сега още пет. Никаквата.
И тя няма къде да си ходи, защото си е у дома.
А защо патев не си тръгва ,е друг въпрос.
Сигурно защото даскалка е вещицата, дето за три години му съсипа детето.

То това май се оказва най-големият дразнител, че аз съм си у дома и имам право да искам каквото си преценя и при несъгласие да посоча вратата.

Немея пред част от съветите, дори и да са дадени добронамерено. Да си отида в София и да ги оставя малко сами. То хубаво, ама нали ще се върна после, какво правим? Да спи в леглото ми. А аз къде отивам през това време, на хотел ли? Да се махам изобщо, нищо, че домът е мой ...

# 3 155
Дами, вие проблем нямате. Чистете им стаите до пенсия. Вменявайте им, че могат да си правят безнаказано каквото си искат още от детската градина. Не им създавайте елементарни трудови навици,  то като опре яйце до дупе ... ама ако опре, защото мама ще дондурка доживот...

Само че по света има и друг начин на живот.

И това не е тормоз.

Да, ние проблем нямаме. Само че ти имаш и то голям. А пък нас поучаваш как да си гледаме децата. Интересно...

Къде сме с по две врати?
Вече ти казаха, едно е да врътнеш ключа ако ще правиш секс (при наличие на по-големи деца, които биха проявили нездраво любопитство), друго е да се заключваш с пръстов отпечатък! Ако го кажеш на социалните, че бравата е заради малкия...повярвай не звучи нормално.

# 3 156
Единствена е, но не може да го трае. Колкото и да е свястна и успешна като човек в други области, за детето е "отровна". Това е.

# 3 157
Не съм съгласна, че му е никаква. За добро или зло, те са едно семейство.
Eva, не си чела цялата тема, но и от последните страници мисля, че е ясно - Даскалка иска да изгони детето и да продължи да си живее с баща му и евентуално тяхно дете.  Това е есенцията.

Последна редакция: пн, 22 юли 2019, 22:53 от TafTaf

# 3 158
Единствена е, но не може да го трае. Колкото и да е свястна и успешна като човек в други области, за детето е "отровна". Това е.
Патев да си ходи. И на дакскалка ще и олекне, сигурна съм.
Но той трябва да предприеме крачката.

# 3 159
Залагам на вроден мързел у мъжа - прехвърлил се е от една маминка на друга. Ама сега като се оказва, че таз точно маминка не желае повече да дундурка и него, и детето му, а има нахалството да изисква отношение и отговорност, ще се фръцне обиден, ще си вземе детето и ще се навре пак под полата на родната маминка, хленчейки от каква деспотична вещица се е отървал.

# 3 160
Таис, доколкото виждам, не мъжът й е недоволен и не той е пуснал теми да се оплаква? Защо и ти, и други смятат, че тя като е недоволна, пък той доволен, той трябвало да си тръгне? Тя, дето къщата била нейна, сливи ли има в устата си да ги изгони, след като не харесва детето, мъжът й я лъже зад горба и с договорки с бившата, тропосал й е отговорността по отглеждането на детето си, не я подкрепя, дори я заплашва, че ще я остави заради детето и т.н.?
Учудвам се как я поощрявате в небъдните й мисли, дето нищо хубаво няма да й донесат.
Не мисля, че е голяма помощ да поощряваш човек в глупостта му да очаква друг да е отговорен за решаване на проблем, който тормози главно него, не другия.

# 3 161
Защо никой не е коментирал рисунките на детето ?
Нали половината тук разбират от психология ?
Моля, важно е това, което е нарисувало детето .
Аз не ги коментирам, защото съм потресена от тях. До такава степен съм потресена, че чак не ми се вярва, че е възможно едно дете да е толкова безкрайно нещастно. Не коментирам, защото мама ми е забранила да употребявам думите, които бих употребила в коментара си.

# 3 162
Патев да си ходи. И на дакскалка ще и олекне, сигурна съм.
Но той трябва да предприеме крачката.
Не , Taуs, тя не иска П@тев да си ходи, иска да е оплодител за нейното дете. Това е драмата и това виждаме всички, които пишем срещу Даскалка.  

Последна редакция: пн, 22 юли 2019, 22:53 от TafTaf

# 3 163
  • Варна
Уиш, малко по-завоалирано, умееш ги тия неща Simple Smile

# 3 164
И какво показват тези играчки? Ти търсиш демони навсякъде, психирала си се яко. Повечето деца си чупят играките. Дъщеря ми и тя маха ръце и крака на куклите, дали не е обладана от зли сили и да смята да ни изколи всички в най-скоро време? Ох, не мога вече...то не е и смешно.
И аз се чудя как майка ми не ни е водила до сега с брат ми да проверят дали нямаме СОП, къде си чупехме играчките.

Общи условия

Активация на акаунт