Развитие по темата "Съвет как да накарам майката на доведения ми син..."

• 127 827
  • 5 227
  •   1
Отговори
# 4 230
Уиш, едва ли някоя жена от форума е наляла такава сума в един мунчо.
Ако го беше направила, щеше да е за оплакване, а не за завиждане.

# 4 231
Уиш, едва ли някоя жена от форума е наляла такава сума в един мунчо.
Ако го беше направила, щеше да е за оплакване, а не за завиждане.
Ми виждаш, че се злорадсва . И сега се очаква някак тя да се провали. Всички постове и сарказъм са насочени към това.
Аз пък вярвам в добрите и намерения. Ще намери  и пътя. Сега е афектирана. Разбирам я.

# 4 232
Очаква се да помисли и честно да си даде сметка за ситуацията. Няма нужда да ни докладва. А да помисли.

# 4 233
Не, очаква се да изчезне от живота на детето. Болят ни клавиатурите за шестцифрената й в лева инвестиция.

# 4 234
Какви ти 8г., за 3г ще ги опаткам, пък и на всички стана ясно, какви тънки хитри сметки си е направила инвестирайки не в мунчо, който бачка за тоя дето клати гората, а в собствената си фирма.

На тая жена по моите си критерии няма за какво да се завижда пък ако ще и да е милионерка.

# 4 235
Уиш, едва ли някоя жена от форума, е наляла такава сума, в един мунчо.
Че изоставила бита си, начина си на живот и т.н.
Това за мен е безусловна любов.

Таис, ще ме прощаваш, безусловна щеше да е ако на негово име беше фирмата, на негово име къщата и т.н. Както той самият е налял сума пари в жилище и собственост на бившата си жена. Сега е с едни небъдни условности...
А че сама се е нахендрила  в леко неизгодна позиция въпреки собствеността, която си е осигурила на свое име и с негова помощ, спор няма. Поне добре го е преценила, че ще дава каквото може.
И спрете се с тия пари, че наистина е смешно.

# 4 236

Като се погледне отстрани - сумата - колкото за едностаен из кварталите, годините, бизнеса с един работник на черно - ми то е по-скоро за окайване.
За да се накове така, няма да е имала кой знае какъв избор.

# 4 237
Лун, аз смятам, че парите и, бодат форума.
Всеки втори трети пост са за това. Бизнесменката, експлоататорката , къщата и, бизнеса и.
Ето, и сега ми се обясни, че е много, ама много лесно, една жена да извади едни 100 бона и да ги вложи някъде.
Вярно, явно живея в паралелен свят. Това е форум от богоравни.
Край по темата.
Даскалка е една провалена личност и толкоз.

# 4 238
Таис, тя тръгна с големите приказки за пари и навсякъде обяснява каква богаташка е, как всичко е нейно, а онези били бедняци, които не трябва да създават семейства.

А то за какви суми ставало въпрос.

# 4 239
На моменти звучите все едно, че сте расли и живеете в манастир.

Какво се правите, че не знаете как има хора, които в къщи са едни, а навън други. Колко мъже има, които уж уважавани специалисти, едно друго, а вкъщи си бият жените. И понеже мъжът ми е друг тип, непрактичният "луд учен", автоматично стана Мунчо, а аз, защото не искам да ми мацат леглото с лайна - не просто психопат, а даже психопатка 🤣🤣🤣.

Истината е, че по земята се разхождат всякакви хора и те далеч не е нужно да споделят житейската ви концепция, стига да не пречат на някого. Ама защо без заплата, ама защо ти възпитаваш детето, ама, ама, ама ... Нещо остана ли, което да правим като хората?

Праведниците в темата забравят, че разсъждават с откъслечна информация и съвсем се развихриха с фантазиите. Никой няма да ви даде точен разчет на всичко, да идентифицира бизнеса, да посочи населеното място и т.н.

А че дразня, дразня, то се вижда кой на какво в мен се впряга. Но не спират да четат и коментират Simple Smile

# 4 240
 Емма, Ок, съгласих се.
Купува къща, инвестира в бизнес. Очаква печалби.
И това жена.
Ми... ок. Аз вече не участвам, защото ми стана гадно.

# 4 241
  • Куциндрел
Пишем само защото й завиждаме на стоте бона. Няма начин да е друго.
Joy

# 4 242
Не е лесно да се изкарат Таис, но на нея инвестицията й е най-малкия проблем. Какви богоравни, там горе пари няма.
И наистина не са справедливи условията в "семейния" бизнес.
Няма значение кой ще й каже, че се е провалила, лошото е човек като си даде сам сметка за това.

# 4 243
А сигурно завиждаме и за онзи дето първо беше "златния член" а после "женски полов орган" ...

# 4 244
Таис, аз съм убедена, че съдбата на детето е онова, което тревожи съфорумките.
Парите, та парите! Та какво да кажеш на жена, която разяснява през няколко постинга, че всичко е нейно,  а мъжът й и работи ангария, докато тя си върне инвестициите. Значи той и помага и то хич не като за напълно заменим общ работникк. Но за същия този мъж, пак тя разяснява, че като изплати вноските по кредитите, дето ги е правил за бившата, му остават по-малко от 600лв....
Всъщност ситуацията но този човек с бившата и настоящата е едно към едно.  Но това са възрастни хора. Да си шетат на глупостите. Детето обаче им сърба попарата най-много.

Общи условия

Активация на акаунт