Развитие по темата "Съвет как да накарам майката на доведения ми син..."

• 127 850
  • 5 227
  •   1
Отговори
# 4 260
До Даскалка:
Преди ти да се появиш в живота на детето, проявявало ли е някакъв вид агресия ? Ама честноооо .....

# 4 261

Не , ти участваш в темата като някакво величие, или ?
Майтап не си правя със сериозни неща, за разлика от други, които тепърва четат , за да наваксат, но вече се изказаха.

Не се изкушавай от моята личност ами кажи как стигна до заключението, че извратените писаници на авторката описват идеала на ССФ за истината и живота?
На хора, които са влезли в Темата преди три дни, няма какво да обяснявам.
Участието ти тук е с цел конфронтация с други потребители, а не -добронамерено.
Не се прицелвай в мен, защото няма да ти отговоря.

# 4 262
Тайс, и ти също като Даскалка сама не си вярваш на писаниците ...

# 4 263

По-големият проблем е, че не е само тук наживо, виж и в темата какво става. Цялата тази нагласа, че детето ако изпита дискомфорт е насилие, е безкрайно неадекватна при дете на неговата възраст, когато, както съфорумка беше писала назад, отдавна би трябвало да е научено, че светът не се върти около него и има граници на позволеното и непозволеното при съжителството с хора. Пък били те и мащехи.
Никой на този свят няма права без задължения. Ти нямаш задължения към това дете, както ти многократно повтаряш и натъртваш. За теб то е чуждо дете, многократно повтаряш. Нямаш и права. Не може хем да не ти е отговорност, хем да имаш правото да го възпитаваш въз основа на твоя мироглед.  Гледай си неродения Петко и стига си клеветила детето по форумите и си му поствала лична информация. За разлика от теб, 40+ годишна, животът е пред това дете.

ти си противоречиш отново и отново. Досега квичеше, че не искаш да се занимаваш с детето, не е твоя отговорност, пък те били натоварили. Искаш баща му да си го гледа, то е негова отговорност. Детето не ти е работа на теб и толкова.

За завистта не ставайте смешни. 40+ годишна жена, с в отношения с човек, който й говори за напускане, сума ти хора, които я ненавиждат, без деца, в семейството й постоянно някакви условия, ултиматуми, щуротии, магии, коления, бесения...наистина ли на някого това му звучи добре?

Последна редакция: ср, 24 юли 2019, 23:14 от dosgardenias

# 4 264
До Даскалка:
Преди ти да се появиш в живота на детето, проявявало ли е някакъв вид агресия ? Ама честноооо .....

Каза, че ритало учителки в детската градина, или нещо подобно

# 4 265
Добре, не ми отговаряй. Това с кой кога почнал да чете темата е смешно колкото и изпълнените от Даскалка форумски критерии.

# 4 266
Тайс, и ти също като Даскалка сама не си вярваш на писаниците ...
Добре дошла в отбора.Blush
Съжалявам, че ти изтриха поста, с който пожела на даскалка да я ритне по- силно детето другия път.
Оттогва те запомних като много градивен опонент.

# 4 267

По-големият проблем е, че не е само тук наживо, виж и в темата какво става. Цялата тази нагласа, че детето ако изпита дискомфорт е насилие, е безкрайно неадекватна при дете на неговата възраст, когато, както съфорумка беше писала назад, отдавна би трябвало да е научено, че светът не се върти около него и има граници на позволеното и непозволеното при съжителството с хора. Пък били те и мащехи.

Виж сега, големият проблем, е не че ще го накажат сурово за това, което е направило на децата и аз съм твърдо за това.
Проблемът е, че получава същите наказания, като се е опитало за направи  като теб - да си заключи вратата. Проблемът е, че като му намилаш и за най-малкото, детето спира да прави разлика между нормално, случва се на всеки,  лошо и недопустимо - това е проблема.

Каквото и да направи, то все е лошо.

# 4 268
Понеже много ги боли съфорумките защо "Мунчо" стоял с мен, да им обясня.

С мен той просто се чувства валидиран. На това момче цял живот му се набива, че понеже се е посветил на това, което в момента е семейния ни бизнес, от него не става нищо - нито като син, нито като съпруг, нито като баща. В един момент, обаче, палачинката се обръща и се появява една софийска кукувица, която не само, че не му шока репата за това, на което се е посветил от 14 годишен, ами има наглостта да го насърчава. Че и база прави, докарва му най-високото качество суровина, бачкат си заедно, ходят си по чужбина, нещата лека полека им потръгват. "Мунчо" от обикновено селско момче в един момент се оказва живущ в паметник на културата на пъпа на града, почва да си меша капата с тази на други специалисти на това ниво, идват му на крак от чужбина. И не й стига всичкото това дотук на тази софийска к.ва, ами и в детето забива нокти, иска да го тормози да се храни със затворена уста, да спи под режим, че и да учи, тази луда ли е?

Не магии, а не знам снайперист още как не са наели. Аз съм билетът за свободата на мъжа ми, свободата да прави това, което обича, да бъде уважаван за това, подкрепян от жена си и за първи път в този живот с истински шанс да изплува.

Няма заплата на света, която да е по-голяма от това.

# 4 269

Аха, сигурно. На него му е голям кеф даскалката да го разнася из града как го издържа с нейните пари. Много валидиран ще се е почувствал като е чул от тоя и от оня.

# 4 270
Да, много интересно, че на Даскалка животът й е минал, а на малкият принц всичко му предстои. Ами точно заради това се напъва Даскалка да стане малкият нормален човек, не насилник и агресор. Ама лошото е, че сама няма да успее. Заобиколена е с хора, абсолютно неглижиращи проблема.

# 4 271
И собственост върху тая подарена свобода няма по-голяма, нали!?

# 4 272
И детето му ли не е по-голямо от това?

Щото докато се разхожда и се чувства важен и развива бизнеса ТИ - безплатно и безкористно, детето му се чувства точно както той се е чувствал преди -никому ненужен.

# 4 273
Значи ти си се жертвала за валидацията на един мъж срещу какво..? Бебе, което ще гледаш и възпитаваш сама. На него си му е екстра, той няма доброволно "да направи избор", ти си направила твоя избор, защо изискваш повече, отколкото той може да ти даде? Уж не си наивна, но си скочила с двата крака в блатото да подпираш него, а сега си се сетила, че и ти имаш нужди. Поставила ли си директно въпроса за заминаване на детето му? Би ли ги изгонила, ако не го направи?

# 4 274

Всъщност, няма заплата, която да успее да пришие топки на един кастриран мъж.

Общи условия

Активация на акаунт