Къде в Пловдив??? - 81

• 33 839
  • 724
  •   1
Отговори
# 465
Елитис вече не ли в пощата?Къде мога да го открия ?
На втория етаж в търговския център срещу хотел България.

# 466
Някой знае ли местенце около Пловдив подходящо за пикник . Лошото е , че работя до 19 и докато отидем ще се стъмва вече , а искам някъде където малко или мното е поосветено , иначе ще умра от страх .

# 467
  • Пловдив
Не е ли по-добре да е уикенда?
Около хижа Здравец, Араповски манастир има полянки.

# 468
Някой знае ли местенце около Пловдив подходящо за пикник . Лошото е , че работя до 19 и докато отидем ще се стъмва вече , а искам някъде където малко или мното е поосветено , иначе ще умра от страх .
В парк Лаута има беседки и барбюта. И е осветено  вечер и има и камери. Иначе около града- докато стигнете и то ще трябва да се прибирате....

# 469
Реката вдясно след Първенец.

# 470
Реката вдясно след Първенец.
Докато стигнат, ще стане осем. След 30-40 минути ще е тъмно. Най-добре в Лаута.

# 471
  • Пловдив
Или в Розариума на Гребната  Wink

# 472
  • Пловдив
Може ли да ми препоръчате магазин за декоративни растения освен в големите вериги строителни магазини?

# 473
  • Пловдив
Мнение за д-р Слънкова, кардиолог?

# 474
  • Пловдив
Можете ли да препоръчате изпитан учител по български език за уроци за 7клас? По принцип за района на Кършияка се интересувам.

# 475
  • по света... (иначе от Пловдив)
Здравейте, бихте ли ми препоръчали фирма за ремонт на слънчеви колектори за топла вода. Свързах се с "Кит инженеринг", голямо разочарование са тези хора.

# 476
  • Близко съм
Момичета здравейте,идвам със спешен въпрос макар и не свързан по темата, за което моля да ме извините. Днес ме поканиха да кръщавам на най-добрата приятелка сина, събитието ще бъде ня 01 10.19г. Кажете ми като кръстница какъв оргинален и запомнящ се подарък мога да направя, останалото си го поемам каквото се купува дрешки и прочие. Само да вметна че кръщенката се прави заеднж с рождения му ден тогава е роден. Приемам всякакви идеи и съвети и прочие. Събитието ще се проведе в Гоце Делчев. Защото баща е оттам . Благодаря ви.

# 477
По принцип е прието кръстникът/кръстницата да подари златно кръстче с верижка. Предвид цената на златото, вие ще прецените с какъв грамаж да е. Смятам, че е съвсем достатъчно + дрешките за обличане след самото кръщене.

# 478
  • Пловдив
Бих подарила монета, вместо кръст. Аз имам такава сребърна от моето кръщене преди 100 години. Много хубав спомен. Сега монети в Тавекс и в банките колкото и каквито искаш.

# 479
Дазел ме изпревари. И аз съм за монета, независимо дали сребърна или златна, има избор в момента, за всякакви възможности.

Тази ме е впечатлила от златните, предлага се от Първа инвестицинонна банка. Снимката от линка е илюстративна.

Но и в Тавекс има много голяма разнообразие и на сребърни и на златни монети.

Последна редакция: ср, 28 авг 2019, 13:49 от Анонимен

Общи условия

Активация на акаунт