Крокодил

• 105 891
  • 734
  •   1
Отговори
# 45
  • Пловдив
нямам търпение да си прибера малкия от бабите, за да я спретна тая красота!

ако сте срещали из нета и други такива заигравки, дайте ги насам, моля!

# 46
Eeee това заглавие направо ме потведе и сума ти време подбутвам темата без да я отварям Sad Това нещо ще се пробва моменталически - сиреч тази вечер! Мен всъщност много ми хареса намазан с яйце и мисля точно така да си го направя Grinning

# 47
 hahahaСега само крокодили искат да хапват в къщи . Joy Joy Joy

# 48
Това нещо, ако го сътворя, което ми изглежда по4ти невъзможно  Embarassed, де4ко ще огласи квартала с радостни възгласи, НО е много възможно да не даде да го ядем.  Mr. Green

# 49
Страхотен КРОКОДИЛ! Браво!
Много ми хареса идеята, ще се опитам да го направя и аз следващата седмица и непременно, ще се отчета!

# 50
  • Сливен
И ние днес бяхме на крокодилско. Имах доста работа и го направих между другото, та затова ползвах бутер тесто. Плънката я направих от кайма и зеленчуци (страшно ще му отиват кисели краставички, но нямах). Крокодилчето стана доста лесно и си замина още по-лесно. Остана ми само една снимчица от него. Sunglasses

# 51
Ох, аз не съм много по месенето, но щом става и с бутер тесто, ще се пробвам.  Mr. Green

# 52
А с готово тесто дали ще стане, не ме бива в месенето  Rolling Eyes

# 53
Кенга, такова миличко крокодилче си сътворила.............как ви даде уста да го изядете? Cry  Идеята ти за бутер тестото, обаче, е супер!

# 54
Много съм впечатлена от "Крокодила"!
Ще го спретна тези дни, та се явиха няколко въпроса към Ванчето:

Отгоре намазваш ли го с жълтък (предполагам е по желание, ама ме интересува твоя как е)?
На колко градуса го печеш?
Ами мажа с жълтък,но се чудя,някой да каже ,ако знае-с какво да намажа, за да стане като на снимката?С масло дали ще стане?
Пека в умерена фурна(на Раховеца на 3 ).

Ей сега в "козуначената" тема четох, че се маже с яйце и олио, ама става лъскаво.
Иначе питах Jelenka  ако отговори ще споделя. Wink

# 55
Палечка,мерси предварително Simple Smile

# 56
  • In transit
Ето го и моя дзвер. Всички го харесаха, но малкия ми кръщелник отказа да яде от него  Grinning

# 57
Много готини крокодили! HugБраво на нас!!! Joy Joy Joy

# 58
Ванче, направих го Mr. Green Не стана перфектен на външен вид, но на вкус е просто по- по- най Grinning
Между другото направих го с едно пакетче суха мая и го месих и втасвах в машината за хляб.

Ей го на:

# 59
Прекрасни зверове,аз още не съм правила Grinning

Общи условия

Активация на акаунт