Естетични корекции по тяло, лице и т.н. - 29 тема

• 67 126
  • 804
  •   1
Отговори
# 600
Здравейте аз съм 2 месеца слес Радиесс и ефект нула засега.Може ли да ми кажете нещо друго за стягане и лифтиране на лице,имам отпускане в долната част на лицето
Ники, как така нула, ти какво целеше и къде го постави? Добре де този филър не е ли ефект като другите - вижда се веднага резултат и продължава да се развива в последствие. Защото и аз обмислям да го пробвам, даже вече съм решила да го платя до края на месеца и да го ползвам септември в Дерма акт

# 601
Здравейте аз съм 2 месеца слес Радиесс и ефект нула засега.Може ли да ми кажете нещо друго за стягане и лифтиране на лице,имам отпускане в долната част на лицето
Ники, как така нула, ти какво целеше и къде го постави? Добре де този филър не е ли ефект като другите - вижда се веднага резултат и продължава да се развива в последствие. Защото и аз обмислям да го пробвам, даже вече съм решила да го платя до края на месеца и да го ползвам септември в Дерма акт
Той май няма намаление.

# 602
Той май няма намаление.
Не е на 50%,а има специална цена и за него била 450 лв така ми казаха по тел. Но това се чудя дали си заслужава има ли видим ефект веднага както др. Филъри?

# 603
  • София
Дете няма резултат веднага, а до два три месеца образува нов колаген там където е сложен.На мен ми го разпредели в долната част на лицето,исках лифтинг ефект и ме убедиха че до месец два ще има.Е няма🤣Аз също го сложих в Дерма Акт,и просто не виждам ефект никакъв.В четвъртък имам час пак там и ще попитам защо не виждам резултат.Мисля да пробвам с точковия лифтинг или някакви скинбустери.Иначе да ,не участва в промоцията но на място ти казват друга цена ,мисля че е 450 лева.Същото се оказа и за филърите ,на място цената е друга.

# 604
Скинбустерите са с много краткотраен ефект и трябва серия от няколко.  Мезотерапия и точков лифтинг по добре ми звучи... направи консултация с няколко, за да не даваш пари на вятъра.

# 605
  • в 1001-та нощ
Дете няма резултат веднага, а до два три месеца образува нов колаген там където е сложен.На мен ми го разпредели в долната част на лицето,исках лифтинг ефект и ме убедиха че до месец два ще има.Е няма🤣Аз също го сложих в Дерма Акт,и просто не виждам ефект никакъв.В четвъртък имам час пак там и ще попитам защо не виждам резултат.Мисля да пробвам с точковия лифтинг или някакви скинбустери.Иначе да ,не участва в промоцията но на място ти казват друга цена ,мисля че е 450 лева.Същото се оказа и за филърите ,на място цената е друга.

A какво е поставеното количество и колко е разредено? Да се постави само долу би имало смисъл, ако кожата там е загубила плътност. Иначе за повдигане - следва да се работи и нагоре - като при точковия лифтинг. Повдигането  при него започва от над веждите и слеопоочията.

# 606
  • София
Алена една ампула мисля че бвше 1.5мл.В горната част на лицето постави ботокс .а Радиеса разпредели към скулите,бузите,назолабиалните и долната челюст.И капка от Радиес не ми сложиха в горната част на лицето😥

# 607
  • в 1001-та нощ
Аз нямах предвид, че Радиес се поставя в горната част на лицето, а че когато идеята е лифтинг - както е с точковия - се започва от там. За Радиес - предполагам инжектираното количество е било недостатъчно. Когато аз трябваше да го правя - също исках да мина по-тънко, и с по-малко количество, но Михайлов ми каза, че от 1 ампула няма да има ефект, и няма смисъл да го правя. Вероятно и при теб е същото. Както и - само това, може би не е достатъчно за ефекта, който желаеш.

Иначе ефектът е веднага, тъй като от инжектиранто количество има изпълване и повдигане - заради създадения обем. При едно слабо лице е чудно. С времето този продукт се резорбира и започва да се формира колагена, като кожата се уплътнява - става доста по-здрава. За човек с тънка кожа, каот мен - е много хубаво. Лифтирането, като краен резултат е повече от стягане, докато при точковия лифтинг от повдигане.

# 608
А стандартно колко е една ампула и реално трябва двойно да се плати за 2 ли за да има ефект. Това да ли се отнася за другите два аналога.

# 609
Здравейте, искам да попитам някой слагал ли си е хиалурон с injector pen.
Аз съм слагала с инжектори Пен и резултата е повече от перфектен! Много повече си харесвах устните, отколкото при поставяне на филър с игли. Но! Не им се радвах продължително време.. няколко опита и приключих с този метод.

# 610
Някой поставял ли е Teosyal Ultra deep , моля за отзив!

# 611
А аз искам отзив за Restylane Kysse ? Моят лекар него ми препоръча, ако искам такава форма :

# 612
Но! Не им се радвах продължително време.. няколко опита и приключих с този метод.
Имаш предвид, че не трайно или...?
Колко време ти издържа?

# 613
Искам да попитам някой има ли впечатление за д-р Манолова за устни?
Виждам добри резултати в профила и в инстаграм, както и стряскащи, но това предполагам е по желание на пациентите и... Аз търся естествен резултат...

# 614
Ако е за Allure , утре съм при нея и ще споделя .

Общи условия

Активация на акаунт