32 СУИЧЕ "Св. Климент Охридски" - гимназиална степен

• 40 555
  • 422
  •   1
Отговори
# 180
Здравейте,
Да се включа и аз в групата  в профил: софтуерни и хардуерни науки.
Ще се радвам да се запознаем на 09.09.

# 181
  • София
Има вече публикувани учебниците:
https://www.school32.com/news_554-0_bg.html?fbclid=IwAR1BsB1NhUC … h4IL9Z158OjBWxTAk
Ние ще сме 9 клас с руски, ако някой продава учебници, да пише.

# 182
Има вече публикувани учебниците:
https://www.school32.com/news_554-0_bg.html?fbclid=IwAR1BsB1NhUC … h4IL9Z158OjBWxTAk
Ние ще сме 9 клас с руски, ако някой продава учебници, да пише.

И аз видях линка.За 8-ми клас предлага ли се нещо?Ако има майки да споделят опит със снабдяването с учебници,моля!До колкото разбрах ни искат 150лв.за английския.

# 183
От страницата на 32 СУИЧЕ във ФБ:

Уважаеми ученици, родители и колеги,
В Държавен вестник брой 62 от 27.07.2021 г. е обнародвано Решение №523 от 22 юли 2021 г. на Министерски съвет, с което е приет Списък на иновативните училища в Република България за учебната 2021/2022 г. Имаме удоволствието да Ви съобщим, че 32. Средно училище с изучаване на чужди езици „Св. Климент Охридски“ е сред одобрените иновативни училища на Р България с проекта си  „РОБОSTEAM откриватели“ – STEAM като средство за формиране на ключови компетентности на учениците от начален етап в задължителните учебни часове.  https://www.mon.bg/bg/1682
Визията за развитие на 32. СУИЧЕ е да бъде модел за училищна институция  подготвяща ученици с висока академична компетентност и практически умения. В Стратегията за развитие на училището за 2020 /2024 година е заложено започналия иновативен процес в прогимназиален етап да бъде продължен чрез интегрирането на учениците от начален етап съобразно нужната приемственост и условията на дигиталния обрат в обществото. Иновативният елемент в обучението на участващите ученици ще бъде с продължителност четири учебни години.

# 184
Здравейте, и ние сме записани в 32ро училище, паралелката АЕ/ИЕ. 🙂
Исках да ви попитам, някъде незнам къде, бях чела, че се организира нещо като team building за учениците, които са 8клас и тепърва ще се запознават, нещо от сорта на 2-3дневна екскурзия на класа, сега в началото на уч. година. Някой да знае за нещо подобно?

# 185
Правилно си прочела "някъде не знам къде" защото всико това остана "някъде".Нашият младеж ще е 10 клас и още не се познават децата.В 9-ти бяха най-малко присъствалите в у-ще.Откара си цял един клас в къщи през компютъра.Веднъж в края на 9 клас отидоха на разходка с класната и това си беше за цели две години.Сега се съмнявам дали изобщо ще могат да се запознаят.

# 186
Здравейте, бих се радвала, ако някой сподели мнение за паралелката с биология и химия в 32. Simple Smile

# 187
Здравейте, дъщеря ми завършва тази паралелка с природни науки и английски с испански. Това беше първата паралелка открита 21/22 г.. Доволна е, съответно и аз! Падна им се страхотна класна, която им преподава по английски, класа също е хубав! Успех, каквото и да решите!

# 188
  • София
Здравейте! Ако някой иска да си вземе учебници за 9 клас, да пише. Пълен комплект са. Миналата година ги взех от колежка, чиято дъщеря е една година по-голяма от нас. Готови са да продългат нататък. Мисля си за цена от 85 лева. Аз ги взех за 120.

# 189
Т.е. трета употреба? Аз ще видя допълнително кои ще запазим от 10-ти клас.
Нашите за девети бяха нови, някои ги дадох на половин цена, други ги подарих.

# 190
Т.е. трета употреба? Аз ще видя допълнително кои ще запазим от 10-ти клас.
Нашите за девети бяха нови, някои ги дадох на половин цена, други ги подарих.
                    Аз ползвам онлайн борса за учебници! Понеже тримата ни гимназисти са в три поредни години запазихме учебниците,които им трябват , а тези ,които остават изпратих със Спиди.Поръчах от същото място и тези,които ги нямам.Много е удобно и бързо.Едно ходене за да изпратя учебниците и още една разходка да взема това,което ми трябва.Можеш да поръчаш и втора употреба и нови.Учебниците,които продаваш не трябва да са надраскани,скъсани,смачкани.Преглеждат ги и веднага ти изпращат парите и поръчаните учебници.Цените,които дават и за купуване на учебници и за продажба са изгодни.Таксата е за тяхна сметка или поне така беше миналата година.Това упражнение го направих м.септември когато бяхме наясно какво искат учителите и какво не трябва на по-малките.
                    ПП.Пропуснах да кажа,че след като прегледат изпратените от теб учебници ти се обаждат и ти съобщават всичките ли са одобрени.Цените са обявени в сайта и сам решаваш дали да ги продадеш на тази цена.Исках втора употреба учебник и се оказа,че го нямат втора ,а нов.Обадиха се и предложиха новия с отстъпка.Бяха коректни и мисля на септември пак да ги ползвам, а може и по-рано ,ако децата знаят какво им трябва.

Последна редакция: пт, 01 юли 2022, 13:27 от Didia

# 191
  • София
Коя е тази борса?
Иначе трета употреба...е силно казно, но и в борсите знаем ли коя употреба са? Аз ги взех на половин от коричната цена за 110 или 120 лева, така че сумата,която съм дала, ми се струва ок.

# 192
Коя е тази борса?
Иначе трета употреба...е силно казно, но и в борсите знаем ли коя употреба са? Аз ги взех на половин от коричната цена за 110 или 120 лева, така че сумата,която съм дала, ми се струва ок.
                         Борсата е в Бургас.Не се сещам точния линк,но дъщерята го е записала.Не зная коя употреба са учебниците,които купих,но са като нови.Няма прегънати или скъсани страници,няма драскотини.Същото условие важи и за учебниците,които продавате и ако има някакъв дефект - писано,изтривано,изцапано - се обаждат и казват защо не приемат този учебник и ви го връщат.
                          В нашия случай аз предложих учебници за продан и купих други и в крайна сметка все едно ги размених.Доплатих само за един ,който нямаха втора употреба и ми предложиха нов с отстъпка .Пропуснах имате право на преглед преди получаване и ако не ви харесват ги връщате.Същото е и когато ги изпращате - с право на преглед.

# 193
Здравейте! Можете ли да споделите с мен на последните класирания доколко пада бала? Детето ми учеше 7 години в училището и ни се иска да остане там, но на матурите не се представи блестящо и се чудех дали въобще има някакъв шанс или да се ориентирам към друго училище?
Благодаря предварително!

# 194
Бал за миналата година:
АЕ/ИЕ - 411 младежи
АЕ/НЕ - 391        "
АЕ/РЕ - 373.500 "
Природни науки АЕ/ИЕ  - 409.500 без квоти

Общи условия

Активация на акаунт