Фон дьо тен, бази за грим и перфектен тен - 32

• 57 460
  • 738
  •   1
Отговори
# 510
  • София
Ох, ще загина с вас - “зимна Есмералда” Simple Smile
Аз само не разбрах кое CC IT Cosmetics става по - тъмно и кое ви харесва. Факторът не пречи, даже е плюс за мен.

# 511
Здравейте,купих си фон дьо тен на флормар около 15лв.като за пръв идеално съм уцелила цвета.Моя мъж ми даваше зор и в DM нямах много време за разглеждане.Следващият път ще търся нещо по марково 🙂

# 512
  • Бургас
Момичета, препоръчайте ми някой фон дьо тен за мазна кожа, с матов завършек, покривен. Преди ползвах Max factor whipped creme, това беше моя фон дьо тен, но го спряха от производство. Минах на Revlon colorstay, бях горе долу доволна, но онзи ден си купих нова опаковка и така се обринааах, повече не смея от него да взема. Сега се чудя кой да избера, искам да е мат, но и да е достъпна цена. За дебора и есенс инста се зачудих, но не знам... Не използвам пудри, само фон дьо тен, за това искам да е матов, кадифен завършек..
А някой да е ползвал Catrice?

Последна редакция: вт, 19 ное 2019, 23:27 от Kofichka

# 513
Happy, без да искам беше. Форумната Есмералда обаче я видях на живо и всъщност искам нейната кожа. Не ФДТ, а кожа- прелест!❤
Всичко на IT cosmetics от към СС кремове е малко по-тъмно от описанията в сайта. Определено е добре да се пробва, ако няма от къде разглеждам суочове онлайн. Аз лично съм доволна от всичките им cc кремове и ме е яд, че подарих матовия. Нормалния измазах, а зимата, когато ударя дъното и кожата ми е толкова суха, че има опасност да се самозапаля, смятам да плаша хората с illuminating варианта, който има ‘озаряващи частици’, които са... абсолютен шимър във ФДТ.
Samantha, защо по-марково? Аз в момента чакам новото си попълнение- CYO life proof за 7 паунда и съм сигурна, че ще ми пасне повече от един стик ФДТ на YSL например, който ползвах веднъж. Флормар обаче не съм пробвала, моля разкажи как е като финиш, издържливост, нанасяне.

# 514
  • София
Аз искам да благодаря за отзивите за новия фдт на Шисейдо. Ентусиазирана от добрите впечатления в разни клипчета, бях се наканила да го поръчам без проба, но се отказах.

# 515
  • София
И аз искам да благодаря за информацията за СС кремовете на IT Cosmetics. Мислех да поръчам без проба, но ще помоля сестра ми да ги разгледа в Германия и да ми изпрати.

Ще взема и крема на Лумене, дано ми пасне като цвят. Затрупах се с неуспешни покупки.

# 516
За IT исках да кажа, че и на кожа да се пробва във физически магазин, при цялостен грим на лице леко потъмнява. Някои фдт пооранжевеняват, този потъмнява. Но поне не сивее. Ако има съмнения за цвят е по-добре да се избере по-светлия.

Illuminating наистина има глитър и то не малко, но не е много едър. 😂 Всъщност за лятото е супер, но от друга страна много хубаво хидратира като за зимата.

# 517
  • София
Nia, ти дето се жалиш за твоята кожа, все ти изпускам снимките,  как те подозирам аз, че само в твоята глава си ги имаш тези недостатъци ...
Искам да ти благодаря отново за целия труд, който изсипваш тук. Трудно ми е да тествам на място, обикновено на сляпо поръчвам, вече на прехвалени продукти от влогове не вярвам аз. Тук е единственото място, където мога спокойно да попитам и зная, че някоя добра душа от сърце ще сподели опит. Всичките момичета сте страхотни! Heart

# 518
Happythought, много си мила ❤. Само дето моето не е труд, а болест. Моята тиха лудост, с която да скрия умора, белези от акне (които заличих миналата седмица йеееееее), начални и не дотам начални бръчки, пори и да си направя основа за грима. Без него съм гола.
Днес пробвах и нюд варианта на любимия ми напоследък Lancôme Ultra Wear и ми харесва повече. Супер естествено стои, като изключим факта, че този път реших да е от тестер и цял ден бях бледо-мандаринена. Страшно много оксидират и променят цветовете си ФДТните на Ланком и силно съветвам да пробвате преди покупка. Аз тези дни ще пробвам няколко, за да намеря зимен цвят на ЧП. Вие към какво сте се насочили?

# 519
  • София
Аз си купих втори цвят на DERMABLEND Cover cream - той пък ми идва твърде светъл, затова ги смесвам и се получава добре. Само че сутрин много бързам и хич не ми се смесва и нагажда цвят ... Успях да пробвам, както ми препоръча, един кънсийлър на Lancome за петното от витилиго, но не е нещо впечатляващо, затова другият понеделник ще пробвам кънсийлъра MUFE (поне ще опитам, вече ги няма в DEBENHAMS и ще ми е трудно). Много искам да успея да приложа твоя съвет - силно покривен кънсийлър за витилигото и фдт за кожа 40s с естествен финиш и неутрален подтон и средно покритие. Ще пробвам DW Nude / Stay Naked на UD по препоръка на Check май CC IT Cosmetics няма - всичките ли са оранжеви да му се невиди? Kevyn Aucoin The Etherealist Foundation не зная къде да го видя...
Yves Saint Laurent Teint Touche Éclat Foundation подходящ ли е за 40s кожа?
Забравих, свършва ми базата Smashbox искам друга да пробвам като за кожа с  “ начални и не дотам начални бръчки, пори” Simple Smile

Последна редакция: чт, 21 ное 2019, 00:05 от Happythought

# 520
  • София
Професионални сенки за очи в бяло и черно къде мога да разгледам и да си поръчам?

# 521
Михаела, пробвай в темата за грим, със сигурност ще получиш повече препоръки.
Happy, в Лондон ли си? Кевин има продукти в Селфриджис, където можеш да попиташ за съвет, тъй като консултантите, които са с техни табелки, не работят за марките, а за магазина. Любимо място ми е.
Зимата вятъра при вас предразполага за нещо по-хидратиращо, Виж touché eclat, става за 40+, за мен е ок ФДТ, който не прави чудеса, но е ок.
За базите- това, което исках да направят за мен- да изравнят текстурата на кожата ми където имам белези от акне, които са релефни и големи пори, никоя не направи. Напоследък залагам на хидратираща база и дълготраен, по-естествен ФДТ, който да е между матов и dewy, т.нар. Сатенен финиш. Според мен ФДТнът изравнява пъти повече от базата под него и съответно маскира или не пори. Затова много харесвам liquid camo на дермабленд, нанесен с пръсти, ставам безпорна 😀. Стикът на MUFE също, но определено е за суха кожа.
Миналата седмица козметичният ми детматолог направи това, което базите не направиха, да е жив и здрав, така че ще разкарам повечето в арсенала си и ще оставя YSL матиращата, която прикрива пори като ги свива с помощта на салицилова киселина. Не се разбира добре с всички ФДТни, но с подходящите резултатът е чудесен. Ще остане и праймърайзърът на Smashbox, защото при суха кожа имитира леко лъсване, синхронизиране с кожата на малко по-матови и дълготрайни ФДТни. Преди малко свалих комбинацията от него и Teint idole nude, цял ден изглеждаше супер естествено и леко. Утре ще кача снимка, пак него ще нося.

# 522
NiaV, можеш ли да споделиш каква процедура си правила за белези от акне и пори и при кой дерматолог ? Може и на лични ако се сметне за спам тук .

# 523
  • София
Точно до Selfridges си мислех да се занеса! Кожата ми в момента е добре (лъсва само на носа), не е суха откакто ударно започнах да я хидратирам. На Kevyn Aucoin имам само един скромен молив за вежди, но ще пробвам и фдт и ето този кънсийлър
https://www.beautybay.com/p/kevyn-aucoin/the-sensual-skin-enhancer/
Liquid camo то на Dermablend ще го поръчам в трети цвят да го пробвам (заради теб да знаеш:) а  на Ланком това ли да пробвам:

ps: За пръв път имам почивен ден през седмицата от сто години насам и много се радвам, че ще успея да видя на място каквото мога от препоръчаните от вас неща. Онлайн не е лесно - аз не мога да разбера защо тези хора си рекламират продуктите с 20 годишни модели с кожи без несъвършенства?! Аз не съм си и помисляла на тази възраст за фдт...

Последна редакция: чт, 21 ное 2019, 07:05 от Happythought

# 524
  • София
NiaV не намирам темата за грим.... Може ли линк към нея? Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт