ЯНУАРСКИ беборани, догодина ще зарадват свойте мами!

• 16 272
  • 282
  •   1
Отговори
# 180
Привет! Тъкмо се прибирам от УЗ, ама така си хапнах пътьом, че едва гледам. Утре и аз ще пускам БХС, че няма как... Дано при всички всичко да е наред  Praynig
Ели, аз те познах, но ми беше неудобно да ти се обадя. После Док ми каза, че и ти си ме познала... ама сме срамежливи  Embarassed

# 181
 Grinning И аз още като те видях бях сигурна, че си ти, ама пусти срам  Embarassed Ама вече се знаем, другия път - ще си приказваме наживо  Grinning
Много, много мило ми стана днес момичета - бебето пред татко си подскачаше и се въртеше, а аз като погледнах го хвана срам и заспа  Grinning Имам си диск с бебо и нямам търпение да го покажа на всички  Simple Smile Иначе сми добрее - 7 см. е малкото човече, само дето се оказа, че съм в 14, а не в 13 седмица, ами математиката ми куца, какво да се прави  Simple Smile Embarassed Simple Smile

# 182
Момичета, има ли мами от Варна, които вече са си направили БХС? Да споделят впечатления, кога, къде и т.н. подробности.
 Grinning

# 183
  • София
Сега сядам на компютъра, с galina_dimova бяхме на училището за бременни, върнахме се с подаръци за бебоците и за нас... Crazy

# 184
  • София
Хей, БХС не се ли прави м/у 16 и 18 г.с.???

# 185
  • София
Да.

# 186
  • Варна
 Klemy- това е супер, искрено ви завиждам за училището за бременни- тук във Варна в това отношение никаква организация няма Thinking. Ако някой е чувал или чуе нещо , аз съм абсолютно "ЗА".

А иначе по въпроса на Анжеина не мога да дам мнение, защото ми е раничко още за БХС, но ще поразпитам   Flutter

# 187
Момичета, пак се допитвам до вас като по-напреднали от мен ...
 smile3518Снощи ми прокърви лекичко ... розово!
Четох, че е нормално и да не се притеснявам ама ...   
Случвало ли се е на някой?
Днес няма нищо( да чукна на дърво) ама ме е страх много!

# 188
wish , ako  се повтори отиди на лекар. Иначе си лежи и не се претоварвай  Simple Smile

# 189
  • София/Варна
dani barabani, ще поразпитам майка ми - тя е медицински работник и има тук-таме връзки. Ще я помоля да се поинтересува има ли във Варна подобни курсове за бъдещи мами.
wish, ако много те притеснява течението обади се на лекаря си - така, за твое успокоение.

# 190
Клеми, изпреварила си ме. Тъкмо мислих аз да се похваля, но ти си по-бърза. Аз чак сега си дойдох и едва не получих слънчев удар по пътя, голяма жега.   Nature Sun With Face
Момичета относно курса на 9-месеца планират скоро да започнат и в другите градове. Тук в София имат много голям успех. А днес се запознах с едно момиче което планира бебе и от сега е решила да посещава курса. Стана ми много мило, като се сетя и аз колко информация бях изчела, но чак до курсове не стигнах. Така че, момичета ако имате желание идвайте с нас. Ние с Клеми вече заформихме групичка присъединявайте се.

Последна редакция: чт, 20 юли 2006, 14:21 от galina_dimova

# 191
  • Варна
 Благодаря ти  KayRenn - не че ми е чак толкова жизнено необходимо но смятам че би било интересно, а и така също контактите с повече бременни са от значение

# 192
Момичета, имам един въпрос. Сигурно е тъпо да питам, но ... довечера пътуваме с мъжо за морето и тука взеха да ме плашат, че не било хубаво да пътувам бременна, да съм си купела но-шпа, папаверин, или някакво си там друго лекарство, да не се къпя в морето и разни такива? Та ме стресираха нещо? Мога ли да пътувам според вас или да се откажа? Знам, че някои ходиха вече на море. Моля, кажете ми вашето мнение.

# 193
  • София
Пътувай спокойно, но наистина с вземи 1 опаковка но=шпа и 1 папаверин, за всеки случай. Ако усетш стягане или болка.  Peace няма нищо страшно, весело изкарване на морето!

# 194
Благодаря ти, Klemy!

Общи условия

Активация на акаунт