Пазарът на недвижими имоти във Варна - какво се случва реално? - 4

• 38 010
  • 744
  •   1
Отговори
# 675
Нормално е да е на никъде, имат си 2 активни проекта. Всичко с времето си.

# 676
  • Varna
Правилно,правят се на ощипани.Те ни упътиха до мястото.Изглежда доста интригуващо,поне за нас.Намира се точно до техен комплекс "Манастирски ливади",над станция на МО Варна-2.(срещу Слънчев Ден)Твърдят,че все още се уточняват доста неща,но то и Фемили Гардън все още нямат цени качени на сайта им,а пък са продадени 197 апартамента.
Та затова,ако някой нещо знае интересно .......

# 677
тези 197 са сигурно обезщетения

# 678
  • Варна
тези 197 са сигурно обезщетения

Това сериозно ли го мислите?

GrinningGrinningGrinning

Абе хора,защо не четете темата? Последните няколко страници поне 5 човека писаха,че са капарирали във въпросния комплекс.

Последна редакция: пт, 27 сеп 2019, 13:34 от Мъж с пушка

# 679
Всъщност са 199 и не са обезщетения а резервирани.

# 680
Имам наблюдения в София за Нове Хоум проекта на Черепа който изгражда на Красно село.Там лъжовно завишаваха броя на продадените апартаменти и 2ма мои приятели ИТ купиха са сериозното суми . После следяха ситуацията и споделиха че има разминаване естествено по -малко са били продадените а те мамят за да кълве рибата. Естествено проекта набра сила и сега са с 200 Е на квадрат нагоре , според мен в Сф ще стигнат 1500-1600 на кв и от март 2020 ще има корекции на пазара надолу

# 681
  • Варна
За цени не знам..такова ми е образованието уж да знам какво ще се случи, но честно казано нищо не мога да кажа. Имам си някакви свои подозрения, че в един момент може да се окажа, че ще има даже и недостиг на жилища ама теории на конспирацията само на по бира Simple Smile. За Явор който е ходил знае, че в офиса постоянно влизат и излизат хора, не вярвам да са наели статисти за целта.

# 682
Тука подхода на някои е капарирай днес за да не  изпуснеш утре ..., свършиха те имотите във Варна сичко е солд аут  🤣, но е истина че качествените неща на приемливи цени  са малко .Чертежите  на тъмно-зелено са хубаво нещо но аз така и не се научих да чакам се юркам нещата така и с жените тцтц ... и си патя търпението е хубаво нещо . Лошото е че ма вторичният пазар винаги те цакат в цена .

# 683
За Явор който е ходил знае, че в офиса постоянно влизат и излизат хора, не вярвам да са наели статисти за целта.
Така е. Хора влизат, излизат, други чакат, телефони звънят...персонала не насмогва да обърне внимание на всички.

# 684
Това купуване на тъмно зелено дано не стане после "пирамиди-фараони".

# 685
  • Варна
Деветдесетте години можеше и да стане.
Преди кризата 2008 също  можеше да стане,както и сега,но причината ще е съвсем различна !
И въпреки всичко,аз последните 10 години не съм чул някой инвеститор да е фалирал и да има изгорели клиенти?

# 686
Проблема идва от прекомерното раздаване на необезпечени ипотечни кредити ... реалната ставка е 2.5-4 % в Германия са на 0.5 % , отделно ги дават без покритие с почти  никакво самоучастие само последната година са скочили с 25 % и ръст на потребителските 15% . Аз почти не познавам в Бг човек без кредит а предвид нивата на запалащане си е риск. Истината е че нещата са балонизирани и строителите разчитат да дръпнат пари от емигрантите но и това свършва , чужденците се разкарахс повечето ще видим игра на котка с мишка .

# 687
Petre petre какви емигранти говориш,вращате се с някой лев и си мислите че сте голямата работа свършват парите за 3 месеца и хоп пак в някоя държава щото тук няма какво да работите и почивате да ревете колко ви била гадна България

# 688
За Park View - който няма фейсбук изпуска важните реклами.
Разгледах го, ама няма начин да е толкова далече от другите блокове, колкото го дават. А и тез дървета от визуализациите вече са отсечени... Поредната кооперация от малки апартаментчета за 600-700 евро на кв.м.

# 689
За Park View - който няма фейсбук изпуска важните реклами.
Разгледах го, ама няма начин да е толкова далече от другите блокове, колкото го дават. А и тез дървета от визуализациите вече са отсечени... Поредната кооперация от малки апартаментчета за 600-700 евро на кв.м.

Казаха, че до няколко дни ще излезе инфо на фб страницата им за цени и разпределения. Строежът щял да започне пролетта на 2020 г

Общи условия

Активация на акаунт