Самотен съм... Не знам даже дали е мястото тук на темата...

• 13 214
  • 493
  •   1
Отговори
# 300
  • Агент под прикритие
Агентурният господин очаква следния отговор :
" - Виждала съм извънземни, но те не съществуват." Joy
Примерът да не се приема буквално. Grinning
Правилен отговор !!! Joy

Нещо ли изпуснах? Каква невярна статистика? Господинът е отговорил на всеки тук, какво толкова? Joy
Ти принципно си изпуснала цялата тема, ама свиркай си. Sunglasses JoyJoyJoy

# 301

"Такова животно в природата няма." Имаше един и само единствен потребител, който отговаряше в този стил за несъществуващото животно, но не мога да се сетя нещо кой е. На мътни спомени го карам...

# 302
В природата има наистина изумителни екземпляри. Най-шантавите, които са ми попадали на снимка, блуждаят в мрака на океанското дъно.
Има и разни шашави насекоми с още по-шашаво устройство в забравени от Бога джунгли. Флората също им какво неконвенционално да предложи. Само трябва излезете от рамката на 'животните'. Намек е, да.

# 303
  • Paris, France
Флората също им какво неконвенционално да предложи. Само трябва излезете от рамката на 'животните'. Намек е, да.

Ах, вече си представям как в ранни зори и късни доби как скрити зад храстите мъжоци дебнат да няма на балкона някоя клюкарка, та да може спокойно да наберат теменужки, рози, клони от някоя градинка пред блока и да впечатлят с флората възлюбената. А тя искала нова Furla.

# 304
  • Варна
Да се съсредоточим върху мъжките екземпляри. Grinning

# 305
  • София
Хайде не Joy
Тия темички много ги окупират нещо. Някои бгмами не могат да им стъпят на малкия пръст по многословие и философстване.

П.П. В нотификациите ми се смесиха двете теми и прочетох грешно "самотен съм..не мога да спя". Laughing

Последна редакция: пн, 05 авг 2019, 16:27 от The Catcher in the Rye

# 306
  • Насред хаоса
Истинските мизогенисти са хомосексуалистите. 😁
Нищо подобно. За сметка на това обаче ми е много забавно да наблюдавам как при хич немалка част от мъжете, които уж обичат жените, изплува мизогинизъм на талази, като заподозрат или разберат, че тази или онази е лесбийка и мъж не й трябва за нищо, най-вече пък за секс.
----------------------------
Гледам, пак сте зачекнали и вечната тема колко меркантилни били жените. Абе защо имам усещането, че маса мъже, които не струват нищо като хора и характер, се успокояват с това, че жените били меркантилни? Дали не е във вроденото им, или по-скоро нарочно втълпявано от ранна възраст съзнание, че за мъжете за нищо не са виновни? За всяко нещо жените им виновни, щот са меркантилни или не знам си какви. Ами сори, ама деца не бих родила на такъв, който не знае как, не иска или не е способен да издържа семейството и сам, ако се наложи. Каквито най-често са случаите при бременност и майчинство. И не знам защо се счита вече за приемливо мъжете да плюят срещу жени, които държат на финансовата стабилност, докато самите те искат финансово стабилни независими жени. Брех.
Друга опашата лъжа, пак от мъжка страна - нямало жени, които да работят и да се издържат сами. Ами огледайте се, бре. Има ги доста, и все повече зачестяват случаите, когато издържат не само себе си, а и цялото семейство, понеже за търтея до тях достойна работа няма никъде или не го бива за нищо.
И накрая за автора - докато гледаш другите и се тръшкаш защо нямаш тяхното, вместо да погледнеш ти самият какво имаш, все така ще е. Връзка се създава и гради не защото всички други имат, а защото срещаш човека, който ти пасва, и в един момент осъзнаваш, че има други неща, много по-важни от "и другите имат".

# 307
  • София
Именно, женомразците просто са с mommy issues, не че не общуват с жени и са на другия бряг. Дори напротив- търсят компанията на жени, за да им се разхождат по главата.

# 308
  • Варна
Интересно , мъже с крупни финанси не се оплакват от меркантилността на жените. Дори я толерират. Основните критики идват именно от нереализирани мъже, оправдаващи личните си фалове винаги с други причини. Вечният лузър би се оправдавал и с магнитните бури. Grinning А мъжа успява , въпреки всички препятствия, корупция или умишлени вреди. Дори проблемите изострят креативността му и хъса за успех.
Естествено, че ще избера втория тип за баща на децата си.

# 309
Мерси, Братане! Много мило, трогната съм! Simple Smile

# 310
  • Paris, France
Интересно , мъже с крупни финанси не се оплакват от меркантилността на жените. Дори я толерират. Основните критики идват именно от нереализирани мъже, оправдаващи личните си фалове винаги с други причини. Вечният лузър би се оправдавал и с магнитните бури. Grinning А мъжа успява , въпреки всички препятствия, корупция или умишлени вреди. Дори проблемите изострят креативността му и хъса за успех.
Естествено, че ще избера втория тип за баща на децата си.

На мъжете с крупни финанси не им се налага да се занимават с битовизми, да занимават жената до себе си с битовизми. На тях кандидатки не им липсват. Те са и по-емоционално стабилни, защото могат да си платят толкова женско внимание колкото им е необходимо. Това е един от най-желаните за съпруг типажи. Естествено е меркантилността на жените да не ги бърка, поне докато ги желаят.

# 311
  • Агент под прикритие

"Такова животно в природата няма." Имаше един и само единствен потребител, който отговаряше в този стил за несъществуващото животно, но не мога да се сетя нещо кой е. На мътни спомени го карам...
6510 a.k.a. Da0,

Спомням си първия път, когато тръгна да спориш за нещо с мен, даже не помня коя тема беше. Ако се разровя в архива, ще я намеря сигурно, но не ми се занимава.
Аз само задавах насочващи въпроси, а ти отговаряше, докато стигнахме дотам, че накрая от каваците, които правеше, се извъртя на 180 градуса в мнението си и стана ясно, че това, за което говореше, никога не се е случвало. И, естествено, аз пак не бях прав. Защо? Не стана ясно. Просто не бях и това е. Joy

Оттогава насам не съм видял някакво (интелектуално) развитие на постовете ти. Гледам постовете ти в няколко теми и единственото общо между тях е, че варират от типа "Да, и аз мисля така.", "Да, съгласна съм с теб." до някакви абсолютно НЕРЕЛЕВАНТНИ постове, които нямат нищо общо с темата на разговора или пък постове, повтарящи нещо, което някой друг вече е казал, естествено, с променен словоред.
Постове на глупак без собствено мнение в общи линии...

Още по-забавно ми стана, когато дойде в тази тема и започна да се обръщаш към мен в 3 л. ед.ч. с нотка на надменност и пренебрежение, както и цитирания от мен твой пост малко по-горе. Какво ТОЧНО очакваш да постигнеш с това, да демонстрираш духовитост и интелект, каквито липсват И ДВЕТЕ? Може би очакваше да се засегна, да ми избият бушоните и да започна да обиждам наред или кой знае какво друго нещо? Може би се пробва да изглеждаш интересна? JoyJoyJoy

Напомняш ми за някой друг, който две страници твърдеше, че не съм прав, но не стана ясно за какво и защо, само дето на пръв поглед ти си десетина идеи (поне) под нейното ниво... LaughingLaughingLaughing

EDIT: Ей, това е първия ми пост, в който ползвам нарицателно. Ти да видиш...

Последна редакция: пн, 05 авг 2019, 19:37 от AgentProvocateur

# 312
Агенте, не се ядосвай! Загубих малко нишката на тая дискусия, но може да флиртува с теб потребителката! Гледай позитивно на нещата! Smiley

# 313
  • Агент под прикритие
Нищо съществено не си изпуснала, освен може би сеира отпреди миналата вечер. И тогава "флиртуваха" с мен!  JoyJoyJoy

# 314
  • София
Хахахах Joy От тази тема май произлиза ново форумно правило.
"Който не е съгласен с мен и мисли, че пиша странни неща, значи флиртува с мен и ме предизвиква"

Общи условия

Активация на акаунт