Горещо слънце вече грее, парка зеленее, ЮНЧЕТО на мама гука и се смее №2

• 21 709
  • 847
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Моя от месец вече яде в 8'30 вечертс и после чак в 6 сутринта. Това по негово желание, не съм се опитвала да го отказвам. Баткото ми до последно сучеше нощем.

# 196
И ние се храним през нощта. Малкият ми разбойник се опитва да превърне на пух и прах моите си възгледи за отглеждане. Режим почти никакъв - всеки ден различен. Бях и все още съм против залъгалките,а сега има моменти,в които му набутвам бибата,за да се успокпи. Тъй като не и е фен,капвам върху нея от капките за колики(много ги харесва) и така я приема. От каката ми окапаха ръцете и се бях зарекла,че сега няма да е така-да ама не,тези колики ни съсипаха. Бях споменала,че ще ходим на боуен терапия. В петък ходихме и О,чудо извънземните ми смениха детето. Два дни беше приказка. Един спокоен,добър,спящ,а не вечно червен и ревящ. Вчера пак ходихме,но пак от вчера нещо има проблем с изхожданията. Принципно ходи на всяко ядене,но вчера не и това го изтормози. Дано пак се успокои. Поне видях,че не е просто ревлив както си мислех по едно време😁. В петък пак ще ходим на терапия,дано да нямаме проблем и с изхожданията,защото тъкмо си помислих,че сме открили нашето решение. Надежда до последно😉.
Na_na,чакаме новини. Надявам се все по-добри.

# 197
  • София
Нашето хранене е много странно. Не успях да махна добавката и си се храним смесено. Записвам си и гледам, че от седмица в интервала от 8 до 23 прави 5 основни хранения от мен + АМ или изцедена кърма. Нощем спим заедно и до скоро така я приспивах, с гърда, но започвам да мисля, че плавно се отбива, защото много рядко успявам да и пробутам дясната, а като изцока лесното на лявата, още не е засънена. След като заспи обаче вече и 3 пъти да се събуди, гледам само цица да дам, рядко ставам да правя мляко. През деня ако е неспокойна и не спи, между храненията и давам да си суче, ако иска, но като цяло са 1-2 минутки от лявата.
Просто ме учудват тия 5 хранения, на 12.08 става на 2 месеца, не е ли много рано да ги намаля....дохранването е през 3 ч. между 60-90 ам.

# 198
Това е все едно някой нас да ни накара да спрем да ядем като сме гладни, толкова е абсурдно! За да расте, бебето има нужда от храна и сън, спирайки хранения аз го виждам все едно възпираме растежа и нуждите им. Моето не само не махна кърмения през нощта, ами и добави едно. Е и какво- явно предстои скок в растежа и има нужда да увеличи кърмата. Или пък има газове. Или пък нещо не е спокоен и иска мама и гуш. Нали за това сме майки- да се отзоваваме на нуждите на бебетата ни, а не да им се противопоставяме. Жалко, че педиатрите още работят по тенденциите от '74 година.
Patenceto, пробва ли с пробиотици да спасиш запека? При нас Биобаланс бейби е добре. Линекс бебе също много помагал. Омнибиотик панда изобщо не помогна въпреки цената си. Една майка ми похвали на Аквасорс, но реших, че може да е дистрибутор Simple Smile

# 199
Milk-choc с баткото пробвах всички възможни пробиотици,лактулоза и какво ли още не само чая на Блевит и хомеопатията му помогнаха. Тя до скоро беше на био Гая ама не й помага. Хомеопатичните за запека ги почнах ама те пък много й помогнаха за коликите. Сега ще видим от днес на чая как ще е.
Аз да питам има ли някое бебче като нас. Малката заспива около 1час след като е яла в повечето случаи самичка без проблем обаче след около 30 до 60мин. след това се събужда и ако не я галя или приспя се събужда и става нервна ужас, а ако я приспя си спи още около 2 часа. Това будене като по часовник ми е много странно. Баткото трудно го приспивах, но не ми се е будил така.

# 200
Patenceto, аз вчера също взех чая, как го даваш, при мен не иска да го пие и аз реших да го пробвам. Направих си доза за възрастен и след като го изпих следващите 3 часа се оригнах 88 пъти (не се шегувам, абсолютно сериозно), но за тоалетна не ми помогна и до момента.

# 201
Това е все едно някой нас да ни накара да спрем да ядем като сме гладни, толкова е абсурдно! За да расте, бебето има нужда от храна и сън, спирайки хранения аз го виждам все едно възпираме растежа и нуждите им. Моето не само не махна кърмения през нощта, ами и добави едно. Е и какво- явно предстои скок в растежа и има нужда да увеличи кърмата. Или пък има газове. Или пък нещо не е спокоен и иска мама и гуш. Нали за това сме майки- да се отзоваваме на нуждите на бебетата ни, а не да им се противопоставяме. Жалко, че педиатрите още работят по тенденциите от '74 година.
Patenceto, пробва ли с пробиотици да спасиш запека? При нас Биобаланс бейби е добре. Линекс бебе също много помагал. Омнибиотик панда изобщо не помогна въпреки цената си. Една майка ми похвали на Аквасорс, но реших, че може да е дистрибутор Simple Smile

Аз давам аквасорс на каката от година и половина. Пробвах а дам на бебето бифидус,то е зелено с водорасли. Разредих с кърма, но така се задави, че не можеше въздух да поеме. Така прави и с водата и сбибата. Та си давам вая, пробиотик на капки.
Вашите бебоци пият ли вода?

# 202
  • София
От време на време се сещам да му дам. В началото не искаше, но сега не се съпротивлява. Само дето аз забравям.

# 203
  • София
Патенцето, за спането, моите очаквания са все повече да се променя продължителността на съня. От 3 месец ще будуват повече и ще имат повече кратки дремвания.
Звезди заспива горе долу около час, час и половина след хранене (с тази разлика, че никога не заспива сама или спокойно, носим се, мрънкаме, поплакваме), после ако я сложа по гръб, може да се разбуди веднага, може и след 10-20-30 минути, но напоследък я слагам по корем и спи по 1.5- 2 часа, понякога и над 2 часа, поне 2 пъти дневно. От 2 дни и в количката я слагам да спи по корем и така спи навън добре, без да люлея или друсам количка по разбити плочки.
Вие не бяхте ли на кърма? Може да пробваш ако се разсънва след кратка дрямка, да и дадеш да цокне и да заспи пак?
За водата, вчера я пробвах за втори път, изпи 20 мл, не съм сигурна дали и хареса, ще предлагам когато се сетя.

# 204
Понякога давам вода, две-три глътки. Може би веднъж на ден, ако е много горещо, ако сме навън... Моя е лакомничък и ако не дръпна водата ще я изпие всичката Joy

Спането по корем не е ли опасно? Бебето можед а се захлупи по нос.. моя като е по корем си вдига главата и я върти, но като се измори и му пада напред по нос.

# 205
Вместо да ни изпишат днес,излязоха резултати от вчера...два пъти ги правиха за сега ацидоза,пуснаха му потен тест и молете се ,молете се от сърце да не излезе това което се съмняват ,живеели до 15 години и много страдали от запушване на кръвоносни съдове,белодробно и други усложнения.Нямам сили вече,утре ще излезе резултата ще полудея.Каке гледам детенцето и ще знам,че го губя с всеки ден.Утре на обеде го изместя ъвъ варна в терапията.Как се живее с това

# 206
Момичета , имам питане. Вчера и днес , моята бебка на дневните хранения , реве , блъска , и трудно засуква.Ако засуче е за кратко и пуска , пак крещи , реве...но вечер , посреднощ и сутрин няма проблем. На някоя от вас случвало ли се е?

# 207
ZedTeeEm на кърма сме да. Пробвах да й дам обаче й идва в повече задавя се и почва да повръща от там се разсънва и до става една кисела.
Чая ще го давам около час след хранене или ей така като се събуди след час спане.
На на от къде я измислиха тази диагноза? Стискам палци да не се окажат прави. Бъди силна знам как се чувстваш, трябва да даваш сили и на малкия да пребори всичко.

# 208
Na na, изчакай резултатите първо. Ако трябва, ги повтори и във Варна. Търси и второ мнение, трето, ако трябва. Опитай се да не мислиш най-лошото сега.
С теб сме! 🍀🍀🍀

# 209
Na na, твърде много те психираха там, отивай за второ мнение някъде. Ако идваш във Варна ако имаш нужда от нещо пиши. Стискам палци
Patenceto, може ли да споделиш хомеопатията каква е, коя потенция и по колко на ден даваш?

Общи условия

Активация на акаунт