Искам да кажа ... (161) през август 2019

• 67 866
  • 1 398
  •   1
Отговори
# 30
Бубе, сандалите са много мои ❤
На мен такъв тип са ми много удобни за ходене. Но ме съм пробвала да карам с такива. Едва ли ще мога.

Румиии, добре си дошла в ремонтирания дом ❤ Мнооого обичам големи дивани, да има къде да си плуе човек.

Аз пък чанти не купувам. Имам една оборотна и няколко мадамски. От повече от година се мъкна с раница и не знам как и дали ще нося дамска чанта пак.

# 31
  • София
Аз не обичам чанти,с раница и аз.Пикрай ремаркетата,то вода,тп кърпичюи то нам си какво.

# 32
  • гр.София
Добро утро 🍀
Лили, благодаря за темата ❤️
Аз съм в Ахелой с тумба пубертети, всички са от един отбор, страхотни деца, жалко, че всички искат да забягват в чужбина! Кой иска да учи медицина в Германия, кой в Америка, Англия и да спортуват, мъчно ми е много като ги слушам.
Иначе си изкараме страхотно, пуших наргиле 😂 ще ме развалят тия пубери.
А от обувки винаги имам нужда 😘
Хубав ден от мен 🤗

# 33
Много празнуващи през този месец Heart Eyes
Аз, даже два пъти ще запразня.

# 34
Добро утро и от мен!
Записвам се, после ще чета назад. Simple Smile

Обувки обичам, имам много, на сезон нося по 1-2чифта и това е. С ток обувка установих, че вече много трудно нося.

# 35
  • Germany
Добро утро!
Тъкмо се чудех, що така не сте писали, пък то имало нова тема Simple Smile
Хладничко е днес и добре спах. Децата още спят, мъжа ми и той тези дни ходи от по късно и поспива. Друго си е да сме ваканция Simple Smile Обувки обичам много и имам доста, но повечето почти не ги нося. Трябва да подпочвам багажа. Ще мина днес през ДМ да си взема козметика и препарати, че в Италия са по скъпи и почвам да сортирам. С нова кола сме, на която няма как да монтираме багажника отгоре и трябва да минимизираме багажа. Още преди предното пътуване си взехме от микрофибърните кърпи от Декатлон и съм много доволна. Много по малко място място заемат, не тежат, а подсушават добре и съхнат много бързо.
Хубав ден на всички!

# 36
Обувки харесвам много и всякакви, но за съжаление вече ходя само с „пътъци” и маратонки. Гледам си старите обувки и се чудя как съм се катерила на тях. На моменти се подвеждам да си купя нещо, което ми харесва, но го обувам мах. два пъти и до там. Със зимните обувки и ботуши по се спогаждам.

Мони, на същото място като миналата година ли сте? Ние да. Във вторник тръгваме (подскачащо човече). Може да хапнем по едно джелато?

Хубав месец с много лятно настроение!

# 37
  • София
Лиляна, благодаря за новата тема!
Обувки и чанти са ми слабо място, но вече не нося високи токчета.
Снощи с една приятелка си говорихме как сме прекарали отпуските и заключихме, че съм приключила за лятото с многобройните рождени дни и други празници и с отпуските, така че остават само обикновени работни дни до края на август. Здраве да е!

# 38
На нас ни предстои едно пътуване август, нарочено за подарък за рождения ден на Калина.
Купила съм и една тениска, която си беше харесала преди време, едно яке кожено спечелих вчера (от 2г мрънка за такова) и е готова с подаръците за РД. Simple Smile

# 39
  • На брега на реката
Благодаря ви, момичета.Flowers Hibiscus
Мид, удобни са, защото тока е средно висок и широк, стабилен е.

Румка, страОтен диван. Ще си се търкаляте, без да си пречите.Blush

# 40
Руми, харесва ми у вас.
Познайте кой си поръча обувки?

# 41
  • Germany
Рире, на същото място ще сме. Ще ти пусна телефон на лични и много ще се радвам да се запознаем Simple Smile

# 42
Къде гледате снимки от дома на Руми?

# 43
  • Бургас
Къде гледате снимки от дома на Руми?

В поста на Руми. В скрития текст

# 44
Намерих ги. Мерси, Лина. Явно докато аз съм писала поста си, тя ги е публикувала.

Общи условия

Активация на акаунт