Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети (89) - август 2019

• 122 879
  • 2 461
  •   1
Отговори
# 135
В Кауфланд Витоша има Морени

# 136
Тази игра не вярвам някои да я качи, за определени магазини и градове важи, някои ако пазарува Био сокове:
https://harmonica.bg/kupi-sirop-vzemi-chasha-podark/?fbclid=IwAR … y_DzZ5jiWxTfrC0FE

Моите Морени от Т Маркет ги взех. В нашия Лайф има игра за колело с покупка на Морени, но всички вафли са стари. Пък и там правят разни машинации с игрите. Тарикати навсякъде. Колкото и да ги обсъждаме онези, няма да се променят нещата. Някой от темата да се жертва за касиер в Лидл и да праща по чувалче с бележки на всеки. Така може и да им развалим схемата. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 137
  • sofia
Ако някой иска да подаде сигнал в Лидл или във Фантастико или където и да е било,за каквото и да било - хората винаги слагат мейли, телефони в игрите си, контакти. Стига само желание да има.

# 138
300 фотоапарата : 61 дни = 4.918, което означава малко под 5 и може би ще дават по 4 докато се изравнят по дни дадените в повече днес.
Да. Така е прави сте и се извинявам грешката е моя! От вълнение се обърках! Моля за извинение! 🙂

# 139
Може ли списък на спечелилите код за бургер меню в спаркса, че не ми излиза?

# 140
Както Таня67 писа,излизат само правилата , но не и печеливши(при мен все още)
Честити награди на всички!Днес се надявах на нещичко от спаркса или олимпос, но...Sad .Дано поне Марети ме зарадват тези дни.

# 141
  • при късмета
Ако някой иска да подаде сигнал в Лидл или във Фантастико или където и да е било,за каквото и да било - хората винаги слагат мейли, телефони в игрите си, контакти. Стига само желание да има.
Знаеш, че сме писали вкупом и то многократно, особено на Лидл. До сега не е имало отговор, камо ли адекватна реакция. От поне година и половина точно на Лидл големите награди отиват в клана.
На Фантастико също е сигнализирано и миналата година от 4 игри бяха в печелившите винаги, тази година само в една игра са печелили. Точно на Фантастико ги следя. Имаше анкета с награди, имаше и поле за свободен текст, даже там писах, че в игрите ми винаги печелят едни и същи и кои конкретно. Спечелих ваучер с тази анкета, казах го и лично на управител, когато си го получавах.
Не знам дали е заради сигналите или заради друго, но е факт, че е сигнализирано многократно и на двете вериги, а крайния резултат в двете противоположен.
От началото на годината не съм се включвала в нито една игра на лидл. От начало си мислех, че някой им събира бележки от веригите и вероятно са вербували някоя чистачка, защото и в кауфланд често се срещаха, но вече за лидл конкретно си мисля, че работата е съвсем друга

# 142
С плажна хавлия съм от my sparx.

# 143
  • Пловдив
Търся спешно 1 код от фюзтий
Ще се реванширам с каквото кажете!
За момента от никъде нищо,но важното е да сме живи и здрави!
Късметлйски месец на всички😊

# 144
Както Таня67 писа,излизат само правилата , но не и печеливши(при мен все още)
Честити награди на всички!Днес се надявах на нещичко от спаркса или олимпос, но...Sad .Дано поне Марети ме зарадват тези дни.

На другите награди са излязли за м. юли

# 145
Мацки, за да превъртим Пеневи, дайте да си регистрираме по един фалшив мейл пенев  Wink Mr. Green

# 146
  • Велико Търново
Само фалшиви пеневи имейли липсват Simple Smile може в АБВ да няма останали свободни псевдоними с тази фамилия.

# 147
Според мен "спасението" от части при случаи като при клана е да не може да се печели награда от същата верига, ако е печелена такава да кажем през последните 3 или 6 месеца. Както е при радио игрите - ако си печелил през последния месец нямаш право да печелиш пак. Макар че пак ще могат да въртят сто фалшиви профила, но малко от малко се ограничават.

# 148
  • Пловдив
Морени днес нищо не ми дадоха.

# 149
И на мен.

Общи условия

Активация на акаунт