Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети (89) - август 2019

• 121 884
  • 2 461
  •   1
Отговори
# 1 995
Жалко, поредна неправедливост. Благодаря ви много за бързите отговори!

# 1 996
Изтеглени са късметлиите, които печелят продукт по избор от играта на „Oscar“.
Това са:

JOANNA 91
~Carolina~
ивман
НефертитиЯ
Tsvety_
_di_di_
dannyny
Jeini
Маргарита Върбанова
little afternoon

Честито!

# 1 997
От всички тегления ли си получихте чадърите на Милка или само за първо теглене пращаха?

# 1 998
Моят чадър беше от третото теглене и си го получих.

# 1 999
От една друга тема Smile

Трябваше парите за Ф-16 да отидат за здравеопазване, пък ние щяхме да съберем капачки за самолетите ...

Последна редакция: пн, 26 авг 2019, 16:33 от Усмивчица-28

# 2 000
  • sofia
За семките Фенси, някой, нещо получи ли? Писах им и помолих да върнат мейла, че всичко е наред с данните и бележките....отговор няма.

# 2 001
  • при късмета
От една руга тема Smile

Трябваше парите за Ф-16 да отидат за здравеопазване, пък ние щяхме да съберем капачки за самолетите ...

И опростените 8 милиона от данъци на мюфтийството като лъснаха, имаше идеи те да си платят данъците, че да се купят кувьози, а ние ще събираме капачки за мюфтийството.

Днес намерих само 2 капачки. Едната беше на трамвайните релси. В края на месеца отивам в общината, намирам личен състав и държа да ме запишат във ведомостта. Трябва да ни дават заплати, че чистим Joy
Ходих и до Кауфлан така или иначе и ще се включа в играта на Нестле.

Говорих с кока кола за дъската, която още не съм получила. Имаха си всички данни, казаха, че отдавна са предадени всички пратки на куриера, но от там те си разпределят по тяхна система доставките и срока е до 10.09

# 2 002
  • София
Скрит текст:
Ама хич не четете. Около 1000 пъти написахме, че ваучерите са електронни. Натискаш "заяви ваучер".

Само не се карай!
Къде видя да се карам? Никъде не съм писала с удивителни, за разлика от други потребители, които си позволяват да се карат и да заповядват какво да /не/ правят другите.

Липсват ми разнообразните игри от други години. Сега няма нищо интересно.
Колата я приключих, не съм с 1000 профила, за разлика от няколко ненаситни потребителя (едната е особено нагла и продължава да "печели").
Хайде, организатори, знаем, че част от вас ни четат - пуснете нови, честни игри, без обичайните печеливши Simple Smile

# 2 003
Ма Ко Коя беше играта не Нестле?
И на Персил играта, която е с награди прахосмукачка, има ли списък с участващите магазини, че не ми се отварят правилата?

# 2 004
https://promo.nestle.bg/active-promos
Сега ще погледна и на персил маг. и ще допиша
Тъй като не помня за кой град те интересува, направих скрийншот от правилата.Слагам в скрит текст магазините
Скрит текст:

Последна редакция: пн, 26 авг 2019, 17:08 от denyil

# 2 005
  • при късмета
Дени ме изпревари, тази е
За Персил и аз не мога да помогна, от Гърция съм се заредила с перилни препарати и тук не купувам от миналата година, каквато и игра да пускат

# 2 006
Я да попитам тези, които поръчаха онлайн от спорт депото, когато статута на поръчката е приключена, значи че ще пристигне скоро? (за първи път поръчвам от там). Виждам и номер на товарителница, но нищо не ми излиза по нея

# 2 007
  • София
При мен дойде, без да й се промени статуса. Чак в 15ч днес (а пратката дойде в 11), получих мейл, че поръчката е изпратена и т.н. Иначе поръчах в четврътък следобяд.

# 2 008
Благодаря ви за Отговорите, в Мура ще гледам да се включа. А прах и аз си имам, ама викам да участвам, но Хасково не фигурира никъде.
Днес спечелих от фейса тестове за бременост и овулация Wink Simple Smile

# 2 009
Уф, не знам какво да правя. От Морени получих шаблонен отговор като предишния. Пълен игнор от тях. Даже ми дават същия телефон да съм се обадила. Личи си, че дори не са си направили труда да ми прочетат имейла.

Общи условия

Активация на акаунт