Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 9/ Август 2019

• 215 484
  • 4 741
  •   1
Отговори
# 1 035
.

Последна редакция: сб, 10 авг 2019, 19:48 от Анонимен

# 1 036
Ау, този Крис Захариев е страхотен. Веднага се събскрайбвам.

# 1 037
  • Варна
Оф...тая цялата история е абсолютно безинтересна.Попринцип с голямо любопитсво си прочитам мненията,но два дена вече само прелиствам набързо,че едни и същи се споменават и то в много скучен аспект...Unamused

# 1 038
КПП, “желанието ми за зрелища” ахаха
Не ти ли беше неудобно да го напишеш това, предвид последните два дена тук?Simple Smile

Ще съм ти благодарна да ми дадеш един пример за това как тук жени се подиграват на нечия лична драма, но имам усещането, че и това ще подминеш. Приключвам с теб, хубав ден

# 1 039
VanillaPumpkin правя се на ударена и подминавам желанието ти за зрелища и предоставянето ти на материал, върху който да бълваш злобни коментари, защото не смятам, че трябва да споделя личната си драма във форум, в който някакви жени чакат с отворени обятия да чуят за нечие страдание, само и само да го заплюят и стъпчат отгоре, за да го заболи повече.
Съгласна съм с теб, че мястото на личните драми не е в онлайн форум и никога не бих защитила гледната си точка като изтипосам сестра си и нейните проблеми пред хора, които смятам, че имат единствената цел да заплюят и стъпчат някой.
Не знам защо ти го направи. Ти си знаеш. Но веднъж пуснато в пространството, трябва да знаеш какво ще последва.
Спирам.

# 1 040
Имаме традиция у дома в събота да хапваме бъркани яйца 😁 явно сме в крак с модата...Петканова що за бански,направо е излишен...

# 1 041
Щом това е задната част на банския на Алекс, представете си предната част каква е. Бански-въжета 😀

# 1 042
Уф, съжалявам, че ще го кажа и сигурно ще ми скочат нейни почитатели в темата, но Петканова ми евтинее с тези снимки по бански. Може да е модел, но снимките са безвкусни и пошли.

# 1 043
VanillaPumpkin правя се на ударена и подминавам желанието ти за зрелища и предоставянето ти на материал, върху който да бълваш злобни коментари, защото не смятам, че трябва да споделя личната си драма във форум, в който някакви жени чакат с отворени обятия да чуят за нечие страдание, само и само да го заплюят и стъпчат отгоре, за да го заболи повече.

Значи, правиш се на ударена за това, което ти е угодно.
Когато става дума за сестра ти, не искаш за зрелища.
Но за Нора да правиш драми нямаш проблем, нали?!

# 1 044
  • Варна
Това ми се струва,че е задницата на оня бански със силно изрязаната предна долна част,която беше абсолютно потресаваща...та каквато предницата,такава и задницата

# 1 045
VanillaPumpkin, гледам че много ту интересува какво се е случило със сестра ми, кой и е повлиял и т.н, че даже ме и обвини, че си измислям. Едва ли този интерес е от желание да помогнеш или съчувстваш. Просто търсиш поредната интрига за която да се хванеш ш да бълваш злоба и подигравки.
Днес съм аз, утре ще е някоя друга. Следя ти мненията.

Не смятам вече да отговарям на провокациите на хора, закотвени във форума, чакащи поредното зрелище, по което да си излеят злобата и негативизма. Поведението ви е смешно. Поне си дръжте на мнението, вместо да го сменяте ежедневно, както ви е угодно. Всъщност - сменяте го, според това кой е слабия в случая -вчера беше Нора,плюхте нея, днес съм аз - плюете мен, утре ще е Пепа - ще плюете нея. Айде малко повече наблегнете на личния живот. Аман от злоба!

Иначе банските на Петканова в момента са хит в модата. Готини са.

# 1 046
Права си, не се интересувам. Дразня се на хорските увъртания и лъжи. Ако обичаш, не се обръщай повече към мен с усилия за интрига. Ако толкова ми следиш мненията, ще знаеш, че с никого не съм се карала тук, за разлика от теб.
Хубаво е, когато се изложим, да спрем, не да продължим да мажем

# 1 047
Уф, съжалявам, че ще го кажа и сигурно ще ми скочат нейни почитатели в темата, но Петканова ми евтинее с тези снимки по бански. Може да е модел, но снимките са безвкусни и пошли.
+1
А това долнище седи все едно, се е....да не казвам. Толкова ли е сложно да си носиш долнището нормално, а не събрано между задните ти части. Не е секси, не е естетично,направо си е гадно.

# 1 048
Е,че Петканови не са особено за пример,пробиват и са известни 'щото де що има посредствено,пошло и шутовско е на почит в нашата мила родина.
Не са ми натоварващи...това е положителното,което мога да кажа.

# 1 049
Аз не съм се обръщала към никого, коментирах съвсем различни теми, но явно някои от вас ги сърби езикът и решиха да ме провокират. Ех, не можете без интрига и конфликти Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт