Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 9/ Август 2019

• 215 587
  • 4 741
  •   1
Отговори
# 2 655
  • На правилното място в правилния момент
Новото видео на Котаница е пълен абсурд. Нито от зодии разбира тази жена, нито от актьорска игра. Тотален криндж.

ВалериЕ пък казва Да на глупостите на Г-жа Дриймър за 1 ден. Все едно 5-годишни си играят за пръв път на басейн, а не по на 30 години жени да са излезли по женски. Един от коментарите под клипа беше кога Валката ще има наследник. Няма нужда, детето в нея е живо. Joy

Последна редакция: чт, 29 авг 2019, 11:53 от Не се сърди, човече

# 2 656
  • Стара Загора
Относно годините на Ралица - родена е през ноември 1986, т.е. е на 32.

# 2 657
  • Някъде там
Всеки споменат тук става известен.😊 Особено пък ако се опитва да се покаже като различен.

Това момиче го бях забравила.

https://youtu.be/hVkFTG6Oji4 

# 2 658
О, Боже! Валери и Ивана са отишли на плаж и Ивана я накара да влезе в басейна!? Какво невиждано предизивикателство!!! Аз съм в шок!
🤣😂😃🤣😆😅

Валката си я знаем, но Ивана защо падна толкова ниско с тия лиготии?
А имаше потенциал за интересни видеа, обаче й иска и тя да е като другите.

# 2 659
О, Боже! Валери и Ивана са отишли на плаж и Ивана я накара да влезе в басейна!? Какво невиждано предизивикателство!!! Аз съм в шок!
🤣😂😃🤣😆😅

Валката си я знаем, но Ивана защо падна толкова ниско с тия лиготии?
А имаше потенциал за интересни видеа, обаче й иска и тя да е като другите.

Не обикновен басейн, а ОБЩЕСТВЕН, че и в София... 😂

# 2 660
Прехвърлих новото видео на Пепе... пълен криндж. Сама се мести и "пазарува" за новия си апартамент и нито дума за ФилипЧо. Къде е тоя човек, как може да я остави точно, когато се изнася и уж трябва да си оправят новия дом. Големи пози и чупки, как търсела точно определени ДАТСКИ марки, които Фичко ѝ заръчал. Щото, ако не е датско, сигурно за нищо не става Joy И каква стана тя, както нямаше проблем да мъкне децата навсякъде с нея по "задачи" и работни ангажименти, в момента май при всеки удобен момент са разхвърляни я на гледачка, я на баба, я на приятелка. Няма лошо, ама нали беше много лесно да се съвместява всичко???
Малко не разбрах защо на ламината вика паркет, но това е друго стори..
Изглеждаше стресирана и пренавита за влога. Единствено ми се стори истинска, кога се оплакваше от зъбите на Сиена, но пак не издържа да не съска усмихната през зъби...
Не я виждам тая тяхната розова история, ако Фичко не се вземе в ръце и не си намери работа тук, с което да покаже поне малко ангажираност. На Попова корееца в това отношение ми направи много добро впечатление. А Пепиния... освен, ако не изкарва някакви бесни пари в Дания, няма никакво оправдание.. Но ако беше така, според мен досега да са придвижили великия ремонт, а очевидно бюджетът е доста ограничен. И какво стана с ония проекти за кухня и гардероби, станаха исторически? Или си беше просто реклама на архитектурното студио???

# 2 661
Аз пък изгледах така плютото видео на Ивана от вас за зодиите. Момичето се справи страхотно, видеото беше заснето що годе добре от техническа гледна точка. Честно казано, повлияна от мненията за нея в темата, дори и не бях отваряла профила и и смятах, че не става, но жената е доста приятна за гледане. Само на последната зодия - риби, не и се получи актьорската игра. Интересно ми е някоя от вас дали ще го изиграе по-добре. Защото нали вашето е критика, не е хейт. А критиците, попринцип е неоцходимо да са квалифицирани в областта, която разглеждат.

А Валката, че е глупава, глупава е или по-скоро е повърхностна. Обаче в нея виждам една лежерност и чил вибрации. Кефи се на живота, готино си живее,така че не я мислете нея.

А пък Ванката от Типичто си има негов youtube канал. Уж се бяха разделили,защото той искал.да си развива собствения бизнес. Явно нещо не са се разбрали с Филяка. И двамата много ме радват. Обичам да разтоварвам с тях.

# 2 662
Кпп- то ми става по - забавна дори от Валъриии. Joy

# 2 663
Направи ми впечатление в новото видео на Валери, тя каза, че ако не било Ивана никога нямало да влезе във водата в обществения басейн в София. Само за едната снимка ли ходи на басейн?

# 2 664
Днес се присетих за онази с машата върху кухненската дъска и рекох да видя какво става с нея и:

Скрит текст:

Тц-тц-тц...А имаше такъв потенциал! Laughing

# 2 665
Филипчо си е пак в бръснарницата 😂
много е загрижен и за ремонта, и за преместването, но няма възможност да дойде и да помогне.

# 2 666
Хах, интересно кои са тези датски марки? 100 процента накрая ще накупи всичко от ИКЕА Simple Smile не че има нещо лошо.

# 2 667
Направи ми впечатление в новото видео на Валери, тя каза, че ако не било Ивана никога нямало да влезе във водата в обществения басейн в София. Само за едната снимка ли ходи на басейн?

Според мен имаше предвид това, че водата е замърсена и не иска да влиза, за да не хване инфекция. А като се добави и хлор. Познавам много хора, които ходят на басейн само, за да се пекат и не влизат във водата. Аз също влизам да се топна само. Такива инфекции са ми ставали от басейни.

# 2 668
Верно ли апартамента на Пепи е 98^2m 😲 На мен лично ми изглежда много по-малък.

# 2 669
Днес се присетих за онази с машата върху кухненската дъска и рекох да видя какво става с нея и:

Скрит текст:

Тц-тц-тц...А имаше такъв потенциал! Laughing

Ако ти липсва ще ти кажа къде ходи да си разхожда сладкото куче(към което изпитвам съжаление) във Варна. Всеки ден я виждам по поне 2 пъти. Нея и възлюбения ѝ. Но определено има някакви психични проблеми, за жалост приятеля ѝ (или мъжа ѝ) се възползва от нея. Не че той изглежда по-добре и с повече мозъчни клетки, но го виждам как се отнася с нея... Сега е само инстаграм звИзда и уж е бременна за пореден път.

Общи условия

Активация на акаунт