Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 9/ Август 2019

• 215 619
  • 4 741
  •   1
Отговори
# 3 615
  • Ilkeston
На Гръмпи диадемата е по-добра от на всички инфлуенсърки взети заедно. Искам мърч! На блузата от клипа да пише Пенчо е намбър уан.
И чаша бих си купила, ако има Пенчо на нея.
Би станала добра колаборация - Котана+Пенчо=ВНЛ.

# 3 616
КПП, не разбирам вече какво целиш с твоите включвания. Визирам конкретно начина, по който го правиш, а не че изобщо коментираш.
 Има една приказка, че човек е това, което мисли за другите. Ако приложим това в твоя случай, то твоят ПР метод е да тъчеш на два стана? Един път тук изразяваш “мнение” плюейки по всички, които биват оплювани тук и втори път бидейки на “изчакване” да станеш част от тази агенция, на която преписа такива конспиративни теории, че всички трябва да са шахматисти в нея, за да мислят толкова ходове напред....
 Отново, включвам се НЕ като защитник на влогърите и агенцията, а като човек наблюдаващ отстрани некоректно и несправедливо отношение, с цел лична изгода.... за какво по-напред?
 Не е нормално да искаш да си част от агенция, на която преписваш такива “стратегии” и тук идва въпросът ми - щом чакаш да стигнеш 1000 абоната, за да те вземат, а си “наясно” какво се прави в тези агенции - и ти ли искаш да си правиш такъв ПР?!? Тогава защо, след като знаеш какво правят агенциите, си ми писала да ти разяснявам този въпрос (не съм отговорила, защото видях съобщението след онази разправия с Нора и не разбрах каква в идеята да ставаш част от нещо, което осмиваш)

Не искам да коментирам личния живот на А.П., вече знаете съображенията ми, но не смятам, че човек, който е изградил целия си бизнес на основата на щастливо семейство, както и всички рекламни кампании са свързани с това, би целял умишлено да дразни аудиторията си, особено ако този човек е перфекционист и иска всичко да бъде перфектно в неговите и чуждите очи. Най-малкото няма да цели внимание чрез негативни коментари към себе си. Егото на човек  е по-голямо от скандала.

А относно агенцията - по моята работа с Талънт медия: те правят нужното, за да ни запознаят с алгоритъма на YouTube, как да популяризираме качествено съдържанието и да достига до повече хора. Правят ни и обучения в тази насока, тъй като работят директно с YouTube. Като офиса в София е клон на централния за Балканите, който е позициониран в Полша. Те се занимават и с това да ни осигуряват подходящи за нашия профил на дейност  кампании, но винаги ни питат предварително дали искаме да работим с някоя капмания преди да подадат данните ни към рекламодателя, също така от нас искат да предоставим теми за това как да се позиционира видеото в нашия канал. Т.е. Никога не са ми казвали: “направи такова видео за Еди си кой крем” . Защото ние познаваме най-добре аудиторията си и какво се харесва, както и какъв тип съдържание желаем да оформим в канала си. Следователно няма как да кажат на който и да било какви сериали да създава в личния си канал. И смея да го твърдя, защото и аз наблюдавам как работят от година насам.
Такива пъклени планове “за заблуда на врага” - няма.

П.П. Благодаря ви за хубавите коментари по повод видеото ми за Будапеща! Реших да не се включвам, докато се обсъждаше, защото ми е неудобно, но ми се стори неучтиво и сега да се включа, пренебрегвайки всички хубави думи...  Оценявам всичките ви коментари, включително и тези за качеството. Вмомента инвестирам всичките си средства в сбъдването на една голяма моя мечта, но след това ще си взема камера, защото съм съгласна, че не е много професионално, макар видеата да са ми на по-заден план - като се прави нещо, трябва да е като хората.

# 3 617
Grumpy, съжалявам, мила, но не мога да се насиля да се смея на това видео.
Всъщност за пръв път ми докривя от нещо твое.
Това, което правиш, е страхотно, защото осветлява проблем, който го има навсякъде - насилие, и то в контекста на заставяне на дете да прави изпълнения като цирково животно за лайк и клаут.
Много щеше да е смешно, ако няколко инфлуенсъра не ги бяха лишили от децата им, като една изродка, пръскала с лютив спрей телца, които не са се подчинили.

Hackney, the Arizona mother, is accused of withholding food and water and bathroom access from her children when they failed to follow directions for their videos, according to the Maricopa Police Department. She is also accused of beating and pepper-spraying them from head to toe, and taking them out of school to make videos.
https://youtu.be/_U_d6lRUZ2M

Колко пари па мама му  стара оправдават това?!
Моят слон е по-хубав и е от брат ми, пък. Ако трябва да коментирам поне нещо с майтап.

# 3 618
Не съм майка, но живея в морски град. Ами тук е по-хладно да, но аз съм на 20+ години и в най-голямата жега ми се случва да ми стане лошо а съм “голям” човек, какво остава за бебе под годинка... Това което градят Пепе и Елица, се срина със земята, особено при Пепе. Не е нормално една “загрижена” майка , първо да се оплаква , че яденето ѝ изстива на масата и детето е виновно, защото не иска да спи и го мъчат зъбки... После да се клатушка на мост с Филяка и шайка 20 годишни момченца, ами не е много “мами лЯйфстаил”, нито “инстаграмъл”, пък да не говорим че фемили голс и фемили фърст хич ги няма. И накрая да оставиш бебчето си , да бъде подмятано от Диона, към която изпитвам по-голяма антипатия от тази към Пепа и някакви младежи, на които до вчера майките им са бърсали задниците им... еми каквото иска да връща на Фичо1 , но да НЕ замесва дечицата. Не са виновни, че не са случили на родители..

# 3 619
Според мен в думите на КПП има нещо вярно. Пепе и Филип няма да са първите, които правят такова нещо. Те дори не правят нищо,а по точно не коментират взаимоотношенията си в момента и според мен това има доста добър ефект, защото вече 50+ страници в темата ги коментираме. Аз затова и не им се хващам много. И не е задължително ПР агенция да го е измислила, ама и там използват подобни похвати.

# 3 620
Аз недоумявам колко е интересна явно Пепе, че хиляди страници само за нея се пише. Да явно темата е хаплива и клюкарска, няма нищо лошо и аз коментирам, затова сме тук, обаче за мен е мистериозно, че толкова хора се вълнуват от нея и я коментират...тя от това само трупа дивиденти и ще видите след някой месец нищо чудно да има стори за историята с Филип, тип захаросано-драматична и депресантска, и отново ще трупа "слава" и дивиденти от това. Те според мен всички това целят-да са обсъждани. Наистина не разбирам и тяхната -аз не бих издържала да съм на топа на устата и всекидневно да ме обсъждат, затова и не се показвам, тяхна е отговорността, но аз също смятам, че по-скоро те с Филип и двамата им идват в повече отговорностите, не са се наживяли и Фичо тотално абдикира от ролята на баща...това нещо коя жена би го търпяла.? Освен ако не са си добре така и си имат уговорка, отворена връзка, единия натук, другия натам...но пък едва ли е точно така.
На мен Филип ми изглежда дечко, лигав и разглезен, твърде далеч от нашия балкански тип мъж, твърде различен и с друга нагласа. Тя не може ли да му каже нещо, правел си каквото си иска-какво значи това? Че аз ако на мъжа си не мога да му кажа какво да прави и да дойде да си поема ангажиментите, що за жена съм?! В рамките на шегата, но и не съвсем.
Елица и Пепе не ги следя отдавна. Но непрекъснато ми излизат в Иг, и на Гергана също ми излизат снимки, въпреки, че съм я отследвала.
Зорница-очаквах да опита мигли да сложи, но по-скоро не вярвах, че нали все е натурална визия тя. Още сутринта видях видеото, ще гледам, че и аз искам. Но имам чувствителни очи и засега съм го отложила,че имам проблеми с тях в момента. Тя е хубава, очи и мигли, една спирала и няма нужда от друго. Но залита в двете крайности-хем да не консумира много, хем непрекъснато купува, хем еко, хем не.

# 3 621
Това за достигането на 1000 последователи на КПП тя ли го е написала, че явно поста и’ съм го пропуснала. Тя затова ли си ги купува и са някакви забрадени повечето Grinning

# 3 622
Добре де, а не ви ли е хрумвало, че не коментират, защото не искат?
Не дължат обяснение на никого от нас.
Когато /ако решат да ни осветлят по въпроса, ще го направят.
Разпънахте на кръст жената. Чак и на Закрила на детето ще звъните. Или на майка ѝ. 🙄😂 А пък доноса до мъжа ѝ... 🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Това е пълнолетна жена и майка. Как бихте реагирали, ако го направят с вас? 🤔
Аз, признавам си, нямаше да го приема добре.
В качеството си на какви, ще ми казвате как да си гледам детето, как да му облекча болката от зъбки, до кога да го държа на плажа, кой да го прегръща - моето дете, не вашите. 🤔
Има разлика между - ЗА МЕН не е нормално, и тази е луда, лека жена, некадърна майка.

# 3 623
Сега видях как се е променило лицето на Зорница.Може би е от кетохраненето,защото не си е слагала скули.Цялото ú лице е като свлечено.В последния клип,докато обяснява за миглите,има стари кадри и там е много хубава,има една свежест и младост,и изведнъж идва "сега"-то, бузите ú са пропаднали някъде до брадичката като на хамстер,очите са огромни и като цяло изглежда гладна и изтормозена,повяхнала .
Миглите,обаче,ми харесват.Ама с тези чувствителни очи и въобще цялата ú чувствителност към всичко не знам какво си мисли,че прави.Като са ти чувствителни очите към всичко,като са предразположени към запушване на каналчетата и са оперирани, не им лепиш мигли,а ги щадиш.

# 3 624
Това за достигането на 1000 последователи на КПП тя ли го е написала, че явно поста и’ съм го пропуснала. Тя затова ли си ги купува и са някакви забрадени повечето Grinning
Аз до колкото разбрах, това е вътрешна информация, която Йоана има. Предполагам, че въпросната агенция работи само с инфлуенсъри, които имат над 1000 абоната, та за това и пъненето на KPP за фалшиви такива, плюс поредната лека интрижка в стил “грозденцето ми е кисело”.

# 3 625

за използваме децата за PR на кой къде го сърби. Майка пример спор няма.

# 3 626
Скрит текст:

Не е писано в темата. Писала ми е на лично съобщение в сайта, по повод коментара ми за паричните печалби от YouTube, но тогава не знаех, че има опция за съобщения и го видях малко след разправията с Нора.
 Не ми се иска да излагам цялото съдържание, предвид че е търсила лична кореспонденция, но тези двойни игри ми идват малко в повече... В общи линии имали уговорка с Талънт медия, че ще подпишат заедно като събере 1000 абонати в YT, а дотогава ще й помагат да си развие канала, който желае да статира.
Тук се извинявам на КПП, че излагам лични съобщения без нейно съгласие, знам че не е редно и поради тази причина се сдържах на няколко пъти да пиша в темата за това съобщение, след некоректни коментари. Толкова неколегиални постъпки, обаче, не мога да толерирам...

# 3 627
Аз нещо друго се замислих вчера при питането тия дечковци как ги търпят двете каки с бебе.
Казах си защо смятам, че се мъкнат цял уикенд с тях, а и не само този. Иначе не виждам въобще какво общо има да си кажат.
Обаче се чудя - тъй като е очевидно, че Пепе /вече и Ели/ са коренно противоположни на Филяка и компания, имат съвсем различна насоченост на каналите, различна аудитория, въобще нищо не ги свързва, дали не са предлагали и на други влогърки да снимат с тях, но да са отказали.
Попова, Валери и Ивана мисля, че също са в тази агенция и си имат прилична аудитория. Те не биха ли били по-подходящи за тези лиготии, вместо розовата майка с пърфект фемили гоалс?
Смеем им се на тях, че са инфантилни и пускат тъпо съдържание, но поне нямат деца и не злепоставят половинките си с разни изцепки с разгонени пубери.

Социални, закрила детето и т.н. са в повече наистина и няма какво да се намесват, но не виждам какъв е проблемът, че някой е писал на Антоанета.
Нали тя все търси съвети, нали все държи на обратната връзка и цени всяко мнение и критика?
Дадох пример с возенето без столче и сега пак ще го дам - на Мона, на Джаферович, на Петканова не бяха ли писани ЛС? Не бяха ли блокирани след това съфоруми? Защото аз помня добре кои им писаха.
Защо сега да е различно? Защо едното може да се осъжда като опасно за детето, а другото не?
Ами и за тях може да кажем, че много други деца се возят без сточета, на децата им е удобно в колата и да не ги мислим, техни са си, майките им могат да си правят каквото си поискат.
Ще каже някой, че едното е нарушение на закон, а другото - не. Като ги спре катаджия, ще си платят 50 кинта и готово.

Но и двете касаят на първо място безопасността на детето и елиминиране на риска от инцидент, било то висенето цял ден на слънце, било то от ПТП.
Защото и двете могат да имат последствия за здравето на детето, нали?!

# 3 628
  • Някъде там
Според мен в думите на КПП има нещо вярно. Пепе и Филип няма да са първите, които правят такова нещо. Те дори не правят нищо,а по точно не коментират взаимоотношенията си в момента и според мен това има доста добър ефект, защото вече 50+ страници в темата ги коментираме. Аз затова и не им се хващам много. И не е задължително ПР агенция да го е измислила, ама и там използват подобни похвати.
Не ставаше въпрос за мълчанието по темата, а за това че Филип не е стъпил тук да си види децата от "семейната почивка",а качва сторита на забавленията си. Същото прави и Пепа,но тя включва и бебето защото и се налага.

Само с няколко  изречения ще ти отговоря Диди:В качеството си на каквато Пепа се появява абсолютно на всякъде, за да казва на младите жени да раждат без да се притесняват,защото е най-ествственото нещо на света да гледаш бебе,градиш кариера и се развиваш,защото тя го е направила и другите трябва да го правят.
В това си качество и ние тук коментираме живота и, който тя самата рекламира.

# 3 629
  • София
Малко ни в клин, ни в ръкав се включвам, но сега влязох да ви чета. Това за режисирания от агенцията ПР е най-голямата глупост, която съм чела (искаше ми се да съм по-мека, но не мога).
Работила съм с Talent Media (в минало време) и с още 4 други агенции (в сегашно) и нито една от тях не се занимава с подобни глупости. Те дори не се намесват при платена кампания за продукт. Първо питат дали изобщо смяташ за подходящ за себе си и аудиторията си този продукт, дали искаш да го рекламираш. Ако приемеш, може да дадат някаква ключова информация за продукта и за целите на кампанията, но оттам насетне как ще бъде представен е решение на б/влогъра. А за намесване в лични неща и представяне пред аудиторията просто и дума не може да става. Пълен абсурд. Не знам откъде тръгват тези измишльотини, ама не му прави чест на този, който ги прокарва.

Общи условия

Активация на акаунт